Hvordan endre Gmail-passord på telefonen

Noen ganger endrer vi passord på e-postkontoer, vanligvis av sikkerhetsmessige årsaker. Noen ganger, når vi ønsker å gjøre noen endringer som denne, vil vi bruke telefonen vår. For ikke så lenge siden ønsket jeg å endre Gmail-passordet ved hjelp av Android-enheten min , og jeg innrømmer at prosessen var litt forvirrende. Jeg elsker å bruke Gmail, og bruker appen daglig. Da jeg åpnet appen, tenkte jeg at jeg lett ville finne alternativet jeg trengte, noe som ikke var tilfelle.

Jeg henvendte meg til Google, og jeg la merke til at mange spurte det samme spørsmålet: Hvordan endrer jeg Gmail-passordet mitt ? Mens jeg fant noen få løsninger, så jeg mange Gmail-brukere som klaget over at den aktuelle metoden ikke fungerer, fordi de ikke kunne finne noen av alternativene som ble oppført. Årsaken til det er en annen versjon av Gmail-appen.

I denne artikkelen vil jeg dele metoden jeg brukte for å endre Gmail-passord, og jeg kan forsikre deg om at dette er den enkleste som vil fungere uansett hvilken Gmail-appversjon du har, fordi vi ikke vil bruke appen i det hele tatt. Denne guiden er for begge: Android- og iOS-enheter, noe som betyr at du kan bruke den på Android-telefonen eller nettbrettet, iPhone eller iPad. Så la oss komme i gang.

Se også: Slik sikkerhetskopierer du Android-kontakter til Gmail

Hvordan endre Gmail-passord

Bare følg disse enkle trinnene, så endrer du Gmail-passord på noen få sekunder:

  • Forsikre deg om at du er koblet til Internett
  • Åpne nettleseren på telefonen din
  • Skriv inn følgende adresse: google.com/settings/passwordchange

www.technobezz.com

  • Du blir bedt om å logge inn på Google-kontoen din, så legg til brukernavn og gjeldende passord
  • Deretter ser du "Passord" -skjermen og to felt.

www.technobezz.com

  • I det første skriver du inn et nytt passord, og i det andre bekrefter det nye passordet.
  • Når du er ferdig, klikker du på Endre passord nederst på skjermen

Det er det. Nå vet du hvordan du endrer Gmail-passord. Når du er ferdig med prosessen, vil du få et varsel på enheten din om å oppgi et nytt passord, slik at du kan bruke Gmail-appen.

Som du kan se, er denne metoden virkelig enkel, spesielt sammenlignet med noen andre alternativer, og den krever bare noen få klikk. Bare bruk nettleseren, og følg trinnene vi har delt med deg. Hvis du noen gang befinner deg i en situasjon som du trenger å endre Gmail-passord ved å bruke telefonen og ikke datamaskinen, husk denne guiden, så vil du gjøre det med letthet.

Du kan også lese: Slik sletter du leseloggen på Android-enheten

 

Legg Igjen Din Kommentar