Slik løser du Xiaomi Mi4 signalproblem

Vel, hvis du har vært en teknisk person som ikke bare er begrenset til etablerte merker og er åpen for å prøve nye merkevarer som kommer opp i markedet, er Xiaomi et av merkevarene du kanskje har sett og utviklet mye de siste årene. . Dette kinesiske selskapet har tatt verden med storm ved å tilby kvalitetsprodukter til virkelig overkommelige priser og har gitt de store skuddene et løp for pengene sine. Det er utvilsomt et selskap å se frem til de kommende årene.

Et av produktene deres, Mi4 har vært en stor suksess og blitt solgt i store antall over hele verden. Enheten er virkelig flott og har alle funksjonene som en person ønsker å ha i mobiltelefonen sin, og det også til ganske rimelig pris. Men som alle andre enheter fra noe annet selskap er denne enheten heller ikke helt fri for noen mindre problemer og feil. Et slikt problem er signalproblemet Xiaomi Mi4. Mange mennesker har klaget på dårlig nettverkstilkobling eller tap av signal eller dårlig signalstyrke. Men dette er ikke et problem å bekymre deg for fordi denne som alle andre problemer også har noen rettelser som du kan prøve å kvitte deg med dette Xiaomi Mi4 signalproblemet for alltid. Så her er noen ting du bør gjøre når du kommer rundt med et problem som dette.

Løsninger for andre Xiaomi-telefonproblemer som Xiaomi Mi4 wifi-problem, Xiaomi Mi3-overopphetingsproblematikk og mange andre diskuteres også her.

Se også - Slik løser du problemet med raskt batteriavløp for Xiaomi

Løsninger for Xiaomi Mi4 signalproblem

  • Det første du kan prøve er å starte telefonen på nytt for å se om det kan hjelpe. Så det er bare å slå av telefonen og slå den på igjen etter 1-2 minutter.

    Bildekilde-techdisko.com

  • Hvis det ikke hjelper å starte telefonen på nytt, bør du sjekke om sim-kortet er satt riktig inn i SIM-kortsporet eller ikke. Så slå av Mi4-telefonen og åpne bakdekselet for å nå SIM-kortsporet. Sjekk om den er riktig installert. Hvis SIM-en glir av brettet, kan du også bruke litt tape på baksiden av SIM-kortet slik at det holder seg på plass. Etter dette er det bare å slå på telefonen igjen.

    Bildekilde - pocketnow.com

  • Du bør også sjekke hva statusen til SIM-kortet som brukes er. Så hva du bør gjøre er å bare gå til oppringt grensesnitt og oppgi følgende kode.

“* # * # 64663 # * # *”

Denne koden fører deg til maskinvaretestmodus. Her kan du sjekke statusen til hvilken som helst av telefonens maskinvarekomponenter inkludert SIM-kortet. Så sjekk hva som er statusen til SIM-kortet, og om det fungerer som det skal i henhold til telefonen.

  • Sjekk også om SIM-kortet er bra eller ikke. Det kan hende at SIM-kortet ditt har blitt skadet, og det er derfor du får dette problemet. Så slå av Mi4-telefonen. Bytt ut SIM-kortet med et annet SIM-kort og sjekk om telefonen fungerer bra med det andre SIM-kortet. Hvis den gjør det, er SIM-en din den skyldige.
  • Hvis telefonen ikke kan oppdage et nettverk, kan du også velge et manuelt. Dette kan gjøres ved å gå inn på Innstillinger, og trykk deretter på Innstillinger i Nettverk. I menyen som vises, bare søk etter tilgjengelige nettverk og velg deretter operatøren SIM-kortet jobber med fra listen over operatører som vises. Etter dette bør du også starte telefonen på nytt. Telefonen din blir registrert på nettverket, og du vil kunne ringe og motta meldinger.

Når nettverket er valgt, kan du også gå tilbake til Innstillinger-alternativet og deretter legge nettverksvalget som automatisk i stedet for Manuell.

  • Det kan også være at stedet du bruker telefonen fra ikke har tilstrekkelig signalstyrke, og det ikke i det hele tatt er en SIM-feil. Så du kan bare prøve å bruke telefonen fra et annet sted der signalet kommer ordentlig.

Ovennevnte metoder må være i stand til å løse dette Xiaomi Mi4 signalproblemet. Hvis det ikke er det, er det noe alvorlig problem med telefonen din, og du bør ta den med til Xiaomi servicesenter og få den sjekket av teknikerne.

 

Legg Igjen Din Kommentar