Topp beste Chrome-utvidelser for forfattere

Å skrive en blogg på daglig basis og legge dem ut på bloggsiden er ikke en lett jobb i det hele tatt. Og det er ganske vanlig at alle forfatterne fortsetter å lete etter måter å øke jobben sin på. Som forfatter må du investere nok tid for å få nettstedet til å lykkes. Og dette krever kvalitetsinnhold. I denne sammenhengen er det viktig å nevne at Chrome-nettleseren er den perfekte nettleseren for forfattere som lar dem opprettholde sikkerhet, øke hastigheten på oppgaven mens tilpasning og synkronisering mellom enheter er fordeler. Og ting vil bli enda mye morsommere og raskere når det kombineres med noen kraftige Chrome-utvidelser.

Mange flere Chrome-utvidelser for forfattere er tilgjengelige, men hvis du er ute etter de beste og nyttige Chrome-utvidelsene, kan du lese denne artikkelen grundig. Denne artikkelen handler om det, og vi har her listet opp de 10 beste beste Chrome-utvidelsene for forfattere.

Se også: De beste Chromebook-appene

10 Topp beste Chrome-utvidelser for forfattere

Evernote nettklipper

Dette er den første Chrome-utvidelsen som nevnes i listen vår. Å skrive krever mye research. Og heldigvis er denne utvidelsen ment for det. Evernote lar deg lagre all foretrukken tekst fra nettet i Evernote-mappen, slik at du kan bruke dem senere. For eksempel leser du en artikkel på nettet. Det du trenger å gjøre er å markere den foretrukne teksten eller bildene og lagre den i Evernote-mappen med bare ett klikk.

Dette høres veldig interessant ut, men du må installere denne utvidelsen først, og resten av tingene blir håndtert enkelt.

Last ned Evernote nettklipper

Google ordbok

Google Dictionary er her for å hjelpe deg med å avdekke betydningen av det nye ordet. Å lage et innhold av høy kvalitet er en hovedoppgave for enhver forfatter, blogger eller forfatter. Og dette krever at du har et stort lager av ord. Denne utvidelsen tar sikte på å hjelpe deg i så fall. Når du kommer gjennom noe nytt ord på nettet og ikke vet den rette betydningen av det, vil Google-ordboken hjelpe deg med å finne den nøyaktige betydningen av dette ordet. Det som skal gjøres er bare å fremheve det ukjente eller nye ordet og Google-ordboken vil tilby en pop-up som består av definisjonen av det markerte ordet.

Dessuten kan du klikke på det lille høyttalerikonet for å høre uttalen for det ordet.

Last ned Google ordbok

Grammarly

Grammatikk er den mest nyttige Chrome-utvidelsen for forfattere, og ifølge meg bør alle forfatterne installere denne utvidelsen for å gjøre oppgaven sin nøyaktig. Grammatisk utvidelse sjekker stavefeil og grammatikk i artikkelen. Så frykter frykten for grammatiske feil eller stavefeil ved bruk av Grammarly. Men det krever at du først går gjennom registreringsprosessen på den offisielle nettsiden til Grammarly. Og når du har fullført registreringsprosessen, vil denne utvidelsen bli integrert med Chrome-nettleseren din. Når du skriver en artikkel, vil den utvide den øyeblikkelig løsningen på stavefeil og grammatikk.

Last ned Grammarly

TweetDeck

Innebærer jobben din å bruke twitter-kontoen på ditt beste? Vel, da er TweetDeck den beste løsningen for deg. Dette er en veldig nyttig Chrome-utvidelse som hjelper deg med å administrere Tweet-kontoen din veldig. Enten det handler om å følge hashtaggen, planlegge innlegg og forkorte lenker, TweetDeck kan administrere alt problemfritt. Vær imidlertid litt bevisst på denne utvidelsen slik at den ikke klarer deg.

Få denne Chrome-utvidelsen for å gjøre jobben din mye raskere.

Last ned TweetDeck

Auto Text Expander

Auto Text Expander er en annen beste Chrome-utvidelse for forfattere. Det kan spare enorm verdifull tid. Denne utvidelsen lar deg lage en tastatursnarvei for ordet og hele setninger, slik at skriving blir mye enklere og raskere. Dette blir nyttig i tilfelle du bruker en setning eller et ord veldig ofte. For eksempel må du bruke setningen 'Jeg vil ringe deg tilbake om 10 minutter', og deretter lagre denne setningen for snarveien 'Ring'. Så neste gang du skriver Call, vil Auto Text Expander-utvidelsen av Chrome ta seg av resten av tingen.

Last ned Auto Text Expander

OneTab

Å skrive en artikkel krever mye research. Og Chrome-nettleseren har en utvidelse som også kan hjelpe deg i den oppgaven. Når vi fortsetter å forske, er det ganske enkelt at det kreves mange faner samtidig, og OneTab kommer hit for å hjelpe deg. Den lagrer alle valgte faner slik at brukerne kan bruke dem senere. Hvis du vil, kan du ordne de valgte fanene i grupper mens den også lar deg dele den lagrede fanen som en webside. Så, hva mer en forfatter trenger? OneTab er virkelig nyttig å hjelpe til med å forske på slik at du kan gjøre artikkelen unik.

Last ned OneTab

Forfatter

Writer er en må ha Chrome-utvidelse for forfattere og bloggere. Denne utvidelsen vil hjelpe deg med å skrive en artikkelfri problemfri, da den eliminerer alle slags distraksjoner. Å skrive krever at du lagrer artikkelen veldig ofte midt i skrivingen din, og det er dette som distraherer deg fra oppgaven din. Ikke å bekymre deg lenger, da Writer er ment å redde arbeidet automatisk; støtter ordtelling og skrivemål. Imidlertid, ikke bare det snarere håndterer mange flere jobber, så vel som muligheten til å endre bakgrunn, tilpasse skriftene osv. Dessuten kan det lagre ubegrensede dokumenter. Med et ord er denne Chrome-utvidelsen virkelig nyttig for skribentene.

Last ned Writer

AdBlock

En annen flott Chrome-utvidelse for forfattere er AdBlock. Denne utvidelsen er ment å redusere distraksjonen på internett. Ja, det å skrive igjen krever enorme mengder forskning, og hvis du blir distrahert av annonsene, vil den spise litt tid. Men mens denne AdBlock-utvidelsen brukes i Chrome-nettleseren, blokkerer den, som navnet antyder, alle annonsene, og sparer dermed tiden din ved å eliminere distraksjonene. Få AdBlock og gjør skrivejobben din distraherende gratis og raskere.

Last ned AdBlock

SpeakIt

En ideell Chrome-nettleserutvidelse for forfatterne som lar deg enkelt rette opp feilene. Egentlig er dette en tekst-til-tale-motor som uttaler det valgte avsnittet høyt, slik at du kan høre og rette opp feilene. Det er ganske vanlig at vi ikke er i stand til å gjenkjenne feilene noen ganger, og det blir enkelt hvis noen kan lese det for oss. SpeakIt kan gjøre den jobben problemfri. Det er mange flere funksjoner tilgjengelig med denne utvidelsen, for eksempel muligheten til å endre stemmen mellom mann og kvinne. Du kan også justere volumet.

Last ned SpeakIt

Forbli fokusert

De siste beste Chrome-utvidelsene som kan øke hastigheten på produktiviteten vår i stor grad. Det er en veldig vanlig ting at vi ofte blir distrahert av mange ting som Whatsapp-varsling, Facebook, e-post osv. Mens vi bruker internett. Heldigvis hjelper StayFocused oss ​​med å holde fokus på jobben vår ved å begrense oss fra tilgangen til andre nettsteder. Imidlertid er det alltid et alternativ om hva du skal blokkere faktisk og når. StayFocused kan øke produktiviteten kraftig, og dette er det mest nyttige for alle de som blir veldig distrahert. Så installer denne Chrome-utvidelsen i nettleseren din og gjør skrivingen mye enklere.

Last ned StayFocused

Dette er de 10 beste beste Chrome-utvidelsene for forfattere. Selv om vi stadig ser etter plugin og temaer når det kommer til nettstedet, tjener utvidelser det samme formålet i nettleserne. De er ment å hjelpe deg i flere tilfeller. Så hvis du er en seriøs forfatter, vil alle de nevnte Chrome-nettleserutvidelsene her hjelpe deg med å nå målene raskere.

Se også: Topp beste brettspill for Android og iOS