Slik endrer du startskjermlanseren på Huawei Mate 8

Når du går til Play Store kan du finne millioner av apper. Det er super morsomme spill du kan spille, vær-apper, sportsapper og andre. Det er også applikasjonene som lar deg endre utseendet på ikonene, tastaturet og mange andre ting i henhold til dine ønsker. Hvis du har Huawei Mate 8, er det garantert glede når du bruker alle disse appene, fordi denne phablet er rask og den gir den enestående ytelsen. Du kan laste ned et bredt spekter av apper, og telefonen vil fungere feilfritt. Blant tingene du kan endre er startskjermlanseren, bare for å krydre ting litt. Her skal vi vise deg hvordan du gjør nettopp det. Følg guiden nedenfor som inneholder alle trinnene for å endre startskjermkamera på Huawei Mate 8.

Du kan også lese: Slik deaktiverer du LED-varsler på Huawei Mate 8

Slik endrer du startskjermkasteren på Huawei Mate 8

www.alphr.com

Noe av det beste med Android er at du kan stille alt akkurat slik du vil. Ikke fornøyd med ikonene? Endre dem. Er du ikke fornøyd med utseendet til standardtastaturet? Endre det. Det samme gjelder startskjermbildet. Hvis du av en eller annen grunn ikke liker standard startskjermkamera på Huawei Mate 8, kan du angi en annen.

Det første du trenger å gjøre er å finne en annen startskjermkamera i app store. Når du har gjort det, vil du være klar til å endre standardinnstillingen. Følg trinnene nedenfor:

  • Gå til Innstillinger
  • Trykk på Apps
  • Velg “Avansert” -alternativ og trykk deretter på Standard-appinnstillinger
  • Trykk på Launcher og velg den du vil ha fra listen.

Startskjermkasteren på Huawei Mate 8 vil bli endret. Ganske enkelt, ikke sant?

Bildekilde: androidandme.com

Du kan også lese: Slik aktiverer du hanskemodus på Huawei Mate 8