Slik løser du varslingsproblemer med Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 + er flotte smarttelefoner med imponerende maskinvarespesifikasjoner, men de har noen programvareproblemer du kanskje har kommet over. I følge mange brukere på fora og Samsungs støttesider; det er varsler og Wi-Fi-problemer på disse flaggskipmodellene. Her er noen raske tips for hvordan du løser Galaxy S9 varslingsproblemer.

Se også: Slik løser du problemer med Samsung Galaxy S9 SD-kort

Slik løser du varslingsproblemer med Galaxy S9

Metode 1: Begynn med det grunnleggende ved å starte smarttelefonen på nytt

De fleste problemene løses med magi når du starter smarttelefonen på nytt fordi Android-operativsystemet og hurtigbufferminnet blir tømt når du slår av og slår på Galaxy S9. Problemet er relatert til den nyeste versjonen av Android OS og Samsungs egen programvareskinn på toppen av den. Selv om det ikke er garantert at en omstart umiddelbart vil fikse varslingsproblemene dine, er det en sjanse for at det kan fungere bra for noen av brukerne.

Metode 2: Tørk cache-partisjon mens du holder dataene dine trygge

Tilbakestilling av fabrikken bør være den siste utveien fordi du mister mesteparten av dataene dine og kanskje må gjenopprette dem fra skyen, i tillegg til å logge deg på et dusin apper for å få telefonen til å fungere. Før du prøver det, må du tørke cache-partisjonen. Det bør gjøres i to faser for å se om det løser problemet.

 • Gå til innstillingssiden og appene
 • Klikk på den tre stiplede linjen i øverste høyre hjørne og velg "Vis systemapper"
 • Bla for å finne merkeleverandøren
 • Klikk på lagring en gang inne i appen og sørg for å tømme hurtigbuffer og data
 • Ikke start på nytt, men slå av telefonen helt og fortsett til siste trinn

Siste trinn for å tørke cache-partisjon

 • Når enheten fremdeles er slått av, holder du volumtasten, Bixby-knappen og av / på-knappen
 • Enheten din begynner å slå på og vise Android-logoen
 • Slipp alle knappene, og telefonen vil guide deg til menyvalgene for Android-systemgjenoppretting
 • Du kan deretter bruke volumtasten for å bla og finne utslettingsbufferpartisjonsmeny
 • Klikk på strømknappen for å bekrefte valget
 • Når det er gjort, trykker du på strømknappen for å starte systemet på nytt nå i gjenopprettingsalternativene

Metode 3: Gjør innstillingene dine for Android Doze

Etter å ha prøvd flere metoder, har noen brukere antydet at denne metoden har løst problemet på Galaxy S9 + og S9-telefonene. Android Doze er en funksjon som er designet for å hindre apper i å tømme batteriet og legge dem i dvale når det er mulig. Noen ganger kan det hindre apper i å sende varsler når du mottar en ny melding eller e-post.

 • Åpne innstillinger og vedlikehold fra enheten og deretter til batterikategorien
 • Trykk for å åpne uovervåkte apper / alltid sovende apper for å bla ned til bunnen
 • Sjekk om apper som meldinger, hangouts, Gmail og andre viktige apper er innstilt på alltid sovende apper
 • Flytt slike apper til uovervåkte apper slik at Android Doze ikke prøver å hindre dem i å vise varsler
 • Gå til telefonens innstillinger, åpne en bestemt app og trykk på appinfo for å klikke på varsler for å fjerne blokkeringen

Metode 4: Slett apper som ikke viser varslingsmerker og installer dem på nytt

Varslingsmerkene er et totalt rot på Samsung-telefoner nå, og brukerne prøver å identifisere om det er et Android-problem eller et Samsung-problem. Med Android P rett rundt hjørnet kan disse problemene løses, men du trenger en rask løsning. Appikoner viser ikke lenger hvor mange tapte anrop, meldinger eller varsler. Det kan løses når du avinstallerer appen helt fra telefonen en gang og installerer den på nytt fra Google Play Store.

Metode 5: Få tilbake varslinger ved å installere en ny lansering

Nova Launcher er en av de eldste og mest populære bærerakettene der ute. Det er en av de beste måtene å fikse galaxy s9 varslingsproblemer på å installere en tredjepartsstarter over aksjeskytteren. Etter å ha gått gjennom titusenvis av positive tilbakemeldinger fra brukere på flere fora, ser det ut som en annen aksjestarter som kan hjelpe deg med å motta varslingsmerker for alle appene dine til Samsung er klar til å lansere en programvareoppdatering.

Det er over et dusin Android-lanseringer tilgjengelig i Google Play Store. De fleste er gratis, og premiumversjonene er heller ikke dyre. Du kan velge hvilken som helst, men Nova launcher har funksjonen til å slå på varslingsmerker for alle populære apper som umiddelbart skal løse problemet.

Metode 6: Juster WhatsApp-varslingsinnstillingene

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 + varslingsproblemer er ofte funnet i alle telefonene på grunn av programvarefeil. De fleste brukere irriterer seg over dette fordi de ikke mottar rettidige oppdateringer fra WhatsApp- og Gmail-appene, som er de mest brukte applikasjonene for kommunikasjon. Du kan vurdere å finjustere varslingsinnstillingene for WhatsApp, og det kan fikse det for den aktuelle appen.

 • Åpne WhatsApp og klikk på den tre prikkede linjen i øvre høyre hjørne
 • Trykk på varslingsinnstillinger
 • Forsikre deg om at varsling med høy prioritet er slått på
 • Du kan slå på popup-varsling som en alternativ løsning for ikke å gå glipp av viktige meldinger som vil sikre at den vises selv når skjermen er slått av

Metode 7: Den uunngåelige tilbakestillingen av fabrikken

Etter å ha prøvd alle tilgjengelige alternativer, er det en ting som fortsatt er å tilbakestille enheten. Det vil umiddelbart slette alle lokale data, SMS og brukerpålogginger i alle installerte apper. En fersk Samsung Galaxy S9 er det du får når tilbakestillingen er fullført, og det kan ta timer å få den til din vanlige tilstand.

 • Åpne innstillinger på Galaxy S9 eller Galaxy S9 + smarttelefon
 • Bla for å finne siden for sikkerhetskopi og tilbakestilling
 • Trykk på fabrikkinnstilling og trykk deretter på slett alt for å fullføre prosessen

Når det er gjort, installerer du bare de mest essensielle appene, da det alltid er en sjanse for at en useriøs app kan påvirke innstillingene dine. Du kan fortsette å bruke telefonen uten varslingsproblemer til Samsung ruller ned en ny programvareoppdatering for Android OS.

Metode 8: Last ned alle siste OTA-oppdateringer

Samsung slipper fra tid til annen OTA-oppdateringer. Installer dem så snart de er tilgjengelige, da utviklerne allerede jobber med en mulig løsning for dette problemet. Oppdateringen vil fikse både varslingen og Wi-Fi-problemene som Galaxy S9-brukere står overfor i et par måneder nå. Du kan også prøve å ringe mobiltelefonleverandøren din eller Samsungs kundebehandling for å vite når en ny oppdatering skal rulles ut.

Guiden tar sikte på å hjelpe brukere med å finne en måte å fikse Samsung Galaxy S9 varslingsproblemer på, og det ene eller det andre alternativet skal gi deg svaret du leter etter. Det er en flott telefon uten spørsmål og programvareproblemer vil til slutt strykes ut av produsenten. Siden du trenger en rask løsning, kan du imidlertid bruke alternative lanseringer, manuelt tvinge apper til å varsle på forskjellige metoder til det er sortert ut offisielt.