Slik løser du LED som ikke fungerer på Nexus 6

Hvis du bruker Nexus 6, må du ha installert en app som heter Light Flow for LED-varslingslys da utviklerne av denne smarttelefonen ikke la til LED-varsellysene, i stedet har de inkludert Ambient Display. Men etter å ha installert Light Flow-appen for LED-varsler, har mange brukere rapportert om problemer med dette. I følge brukerne fungerer ikke LED som fungerer på Nexus 6.

Hvis du også står overfor det samme problemet, er her noen mulige løsninger for å fikse det, og du kan følge dem. Og hvis du ikke har installert Light Flow-appen ennå, kan du se vårt innlegg for å laste ned Light Flow.

LED fungerer ikke på Nexus 6

Se også- Vanlige problemer på Nexus 7 og deres løsninger

Mulige løsninger for at LED ikke fungerer på Nexus 6

Mange mennesker har problemer med å få Light Flow-appen i gang. Her er seksjonene du kan følge for å løse dette problemet:

 1. kjerner
 2. Forutsetninger
 3. Generelle innstillinger
 4. Rotinnstillinger
 5. Innstillinger per varsel
 6. SuperUser-innstillinger

kjerner

Noen brukere fant ut at Light Flow ikke fungerer med de tidligere innstillingene etter å ha blinket en ny kjerne. I en slik situasjon må du tømme hurtigbufferen og dataene og deretter starte appen på nytt eller avinstallere appen og installere den på nytt.

Testede kjerner er Elemental X (miksermodus), lager CM (miksermodus), lager (miksermodus), Francos (trenger ikke miksmodus).

Forutsetninger

Telefonen din må være forankret for at dette skal fungere. Donate eller Paid-versjonen av Light Flow som sier “LIGHT FLOW LIGHT” støttes ikke av dev. Så sørg for at du har installert en frisk lysstrøm slik at alt er satt til standardverdier.

Generelle innstillinger

 • Når du er i Light Flow, kan du la den få tilgang til root når SuperUser spør, og også gi tilgang til tilgang til varsler.
 • Trykk på de tre horisontale linjene øverst til venstre på skjermen og gå til Innstillinger.
 • I Generelle innstillinger, sjekk og sørg for at Aktiver lysstrøm, Aktiver Fjern alt, Vis LED i prioriteringsmodus, Versjonsoppdateringspåminnelse, Tilgjengelighetskontroll, alle er haket av.
 • Fjern merket for det vedvarende ikonet i innstillingene.

Rotinnstillinger

 • Tilbake til Innstillinger-menyen og gå til Enhetsinnstillinger og rot.
 • Du må aktivere Direct-modus, kjøre alle kommandoer som root, Nexus 6 force LED reset og Root-modus hvis systemet ditt har blitt satt til SELinux-Enforcing.
 • Men hvis systemet ditt er satt til å tillate, fjerner du merket for Kjør hver kommando som root og Nexus 6 tvinger LED-tilbakestilling.

Innstillinger for varsling

Dette er innstillingene du trenger for å tillate lysstrøm har kontroll over LED. Varslene må konfigureres for å bruke lyset.

Naviger til Innstillinger for varsler og velg hvilket som helst av standardprofilene.

Bla gjennom skjermen for å finne "Lys" -fanen. Der bla deg nedover til siden du finner Aktiver miksermodus og sørg for at dette alternativet er merket.

Nå vil du få kontroll over tre farger G / R / B.

Hvis du bruker LED uten blandemodus, vil den ikke kunne vise noen farger som ikke er R, G eller B.

SuperSu-innstillinger

Du kan oppleve at Light Flow viser SU-varsler konstant, det skjer når Show-varslene fortsatt er aktivert i SU-appen. Så ta turen til innstillingene og fjern merket for dette alternativet.

Men hvis problemet fortsatt vedvarer, bør du kontakte forhandleren eller servicesenteret.

 

Legg Igjen Din Kommentar