Beste Android-apper fra 2017

De fleste Android-brukere synes det er en veldig skremmende oppgave å søke etter de beste Android-appene. Det er veldig tøft å vite hvilke som er de beste blant de millioner tilgjengelige appene i Google Play Store. Dette er grunnen til at vi her har listet ned de 5 beste appene for Android-enheter for 2016. Les videre for å vite om dem og installer på din Android-enhet.

Se også - De beste Android-appene og -spillene for oktober

Beste nettleser-app for Android-

delfin

Det er flere nettlesere som er tilgjengelige for Android-enhetene, men hvis du vil ha den beste nettleserappen fra 2015, er Dolphin det beste alternativet. Du vil få et stort antall funksjoner med det, og det ser også bra ut. Den har muligheten til å støtte Adobe Flash-spiller, og appen er gratis tilgjengelig. Så hvis du fremdeles ikke bruker denne appen, kan du laste den ned fra Google Play Store og nyte funksjonene.

Beste kamera-app for Android-

Camera360

Camera360 kommer først på listen over de beste kameraappene på grunn av mange funksjoner, og det gir bildene dine et øyeblikkelig løft. Denne gratis appen tilbyr filtre, redigeringsverktøy og mer for å sikre at du får det beste ut av Android-kameraet.

Beste android messenger app-

Hva skjer

Det er ingen tvil om at WhatsApp er den beste android messenger-appen, og på grunn av sine utmerkede funksjoner er det en av de mest populære appene som brukes av mennesker over hele verden. I tillegg til å sende meldinger til vennene dine, kan du også sende bilder og andre filer gjennom den. Denne gratis appen krever bare internettforbindelse for meldinger.

Beste personvernapp

RocketVPN tilbyr en tjeneste med alle fordelene med VPN-teknologi for å gjøre internettaktivitetene dine tryggere og mer private. Gjennom denne appen vil du få minst 3 viktige ting, det vil si sikret tilkobling, virtuell beliggenhet og datakryptering. Det er viktig å oppnå slagordet om "Internett-frihet"

Beste Android-tastaturapp-

SwiftKey

Android-telefonen har et standardtastatur, men hvis du kjeder deg med dette og vil flytte til et tredjeparts tastatur, er SwiftKey det beste alternativet for deg som er tilgjengelig gratis i Google Play Store. Dette har utmerkede spådommer, sveip alternativer og adaptiv læring, og det gjør meldingsjobben din så enkel som den kan være.

Beste TV- og musikkapp-

Poweramp

Du kan slå din Android-enhet til lite mediesenter ved å laste ned Poweramp. Denne appen lar deg se på TV-serier og filmer og lytte til podcast og musikk. Den tilbyr et stort antall alternativer og støtter nesten alle typer filer.

Beste Android-app for ytelse og sikkerhet-

AVG

Leter du etter en god antivirus-app for Android-enheten din? Da er AVG en av de beste appene for deg som vil gjøre din nedlasting og surfing på internett helt trygg.

Beste produktivitetsapp-

Expensify

Du kan bruke din Android-smarttelefon til å lage innhold også. Ulike apper er der som hjelper deg med å skrive innhold, regneark og redigere videoer. Expensify er en av de beste Android-produktivitetsappene som kan hjelpe deg med å administrere budsjettet. Du kan gjøre det detaljer eller så enkelt som du vil og spore alt du bruker. Du bør laste ned denne gratisappen akkurat nå hvis du ikke har lastet den ned ennå.

Beste vær- og GPS-app-

Yahoo! vær

Når det gjelder været og GPS-appen for Android-enheter, er det mange alternativer å velge mellom. Men blant dem Yahoo! været er det beste på grunn av det flotte utseendet, den enkle bruken, den fine widgeten, og den viser all nødvendig informasjon på et øyeblikk.

Beste Android-app for livsstil og fitness-

Kaloriteller

Calorie Counter av Myfitness pal er en app som hjelper deg å miste ekstra kalorier og holde deg i form. Du må legge inn høyden og vekten din i appen, og den vil fortelle deg hvor mye kalorier du kan ha når du går ned i vekt.

Beste Android-spill-

Planter mot Zombie 2

Det er mange spill tilgjengelig i Google Play-butikken, men blant dem er Plants Vs Zombie 2 vår favoritt, ettersom det er et veldig vanedannende spill med fargerikt tårnforsvar. Når du begynner å spille dette spillet, vil du ikke forstå hvordan tiden går.