Hvordan fikse Bluetooth har stoppet problemet på LG G3

LG G3 ble utgitt i 2014, og det var en stor hit med så mange utmerkede funksjoner som QHD-skjerm, Snapdragon 801-prosessor og slående premiumdesign. Bare batteriet var en ulempe da batterikapasiteten er litt mindre i denne telefonen sammenlignet med andre Android-enheter. Men hvis du ser på ytelsen og andre nyttige funksjoner, er dette virkelig verdt å kjøpe denne LG G3 .. Men mange brukere har klaget på et vanlig problem, og dette er at Bluetooth har stoppet problemet på LG G3. Men heldigvis er dette et programvarelatert problem, slik at du ikke trenger å løpe til teknikeren eller produsenten for å fikse det. Du kan enkelt løse dette problemet ved å følge noen triks.

Vi har diskutert rettelser for andre LG G3-problemer i våre andre innlegg, inkludert LG G3 wifi-problem, batteriavløpsproblemer etc.

Se også - Hvordan fikse LG G3 slås av av seg selv

De beste mulige måtene å fikse denne Bluetooth har stoppet problemet på LG G3 blir forklart her

Egendefinerte mods

Det første en Android-smarttelefonbruker gjør etter å ha kjøpt telefonen, er å rote dem for å ha tilpassede modi. Rooting er must hvis du vil installere de tilpassede mods. Selvfølgelig forbedrer denne tilpassede moden ytelsen til telefonen i stor grad, men noen ganger kan den også få den omvendte effekten. I slike tilfeller begynner telefonen å oppføre seg unormalt. Så hvis du har installert den tilpassede Mod, vil det primære trinnet være å avinstallere den og starte telefonen på nytt.

Prosessen med å starte på nytt blir forklart her.

  • Hold inne av / på-knappen i noen sekunder til du ser 'Telefonalternativ-skjermen' vises.
  • Velg nå alternativet 'Slå av og start på nytt'.
  • Trykk 'OK' for å bekrefte det.

Etter å ha utført dette trinnet, sjekk om Bluetooth har stoppet problemet på LG G3 er løst.

Feilaktig tilpassede ROM-er

Tilpassede ROM-er er den endrede firmware som gir så mange forbedringer i den nyeste versjonen av Android, og dette er grunnen til at de fleste Android-brukere ønsker å installere tilpassede ROM-er på Android-enhetene sine. Disse tilpassede ROM-ene gjør telefonens ytelse bedre, forbedrer batteriets levetid og lar deg ha full kontroll over telefonen. Men noen ganger kan det være feil i tilpassede ROM-er, og dette skaper problemet. Så hvis du føler at Bluetooth-problemet i din LG G3 oppstår på grunn av feil tilpasset ROM, må du utføre fabrikkinnstilt og blinke en lager firmware for å sjekke om problemet er løst eller ikke.

Prosessen med tilbakestilling av fabrikken blir forklart her.

Bildekilde - www.youtube.com

> Trykk og hold inne av / på-knappene helt til LG-logoen vises på skjermen.

> Slipp nå strømknappen en gang, og trykk den deretter på nytt.

> Du vil merke skjermbildet for tilbakestilling av fabrikkdata. Bruk Volum ned-knappen for å navigere.

> Velg alternativet med strømknappen.

> Du blir igjen bedt om å slette alle brukerdata og gjenopprette skjermbildet for standardinnstillinger.

> Naviger til alternativet 'Ja' og bekreft ved å trykke på av / på-knappen.

Tilbakestillingsprosessen er fullført. Start telefonen på nytt nå og start helt fra bunnen av.

Ødelagt Bluetooth-app

Noen ganger kan du møte dette Bluetooth-relaterte problemet hvis Bluetooth-appen du har installert er skadet. En ødelagt app vil aldri fungere og vil bli stengt med kraft hver gang de blir prøvd å åpne. Så du må tilbakestille appen for å få den til å fungere. Du kan tilbakestille Bluetooth-appen ved å gå til Innstillinger> Programbehandling> Bluetooth> Tilbakestill appen.

Sjekk om Bluetooth fungerer etter at du har tilbakestilt appen. Problemet ditt vil definitivt bli løst ved å følge noen av de ovennevnte prosedyrene, da dette bare er et programvarerelatert problem.