Beste støvtette og vanntette smarttelefoner vurdert Ip67 eller Ip68

Ser du etter en smarttelefon som takler støv og vann? For noen år siden hørtes noe ut som dette umulig ut, men i disse dager er det mange mellomtone- og high-end-smarttelefoner som er vann- og støvbestandige. Her skal vi dele listen over de beste støvtette og vanntette smarttelefonene rangert IP67 eller IP68.

For et par år siden uttrykte ikke smarttelefonindustrien stor interesse for å gjøre enhetene sine vanntette og støvtette. De begynte etter hvert å bringe funksjonen til flaggskipstelefonene sine, og nå har du en hel rekke å velge mellom.

Nesten alle andre flaggskipsmodeller utgitt de siste månedene tilbyr vannmotstand med IP 67-karakter eller høyere, og noen av dem lar deg til og med ta et bilde under vann. Selv om funksjonen høres fascinerende ut, er det viktig å vite hvor langt de kan skyves og ta hensyn til det typiske bruksscenariet ditt. Du trenger ikke å betale en premie bare for å kjøpe en vanntett smarttelefon, men heller gå for en komplett opplevelse der designen, ytelsen og dens motstandskraft fungerer sammen for å gi deg den beste opplevelsen.

Se også: Topp beste forretnings bærbare datamaskiner under 1000 dollar

Beste støvtette og vanntette smarttelefoner

En av de beste støvtette og vanntette smarttelefonene i en skinnende pakke

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro er en relativt ny aktør i markedet og smarttelefonen kommer fra en kinesisk produsent. Enheten har overrasket anmelderne med sin førsteklasses byggekvalitet, utmerkede kameraytelse og enda viktigere: det er evnen til å tåle vann og støv i en lengre periode.

P20 Pro har en 6, 1-tommers skjerm og drives av Kirin 970-prosessor med 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass. Telefonen er IP67-sertifisert og kan brukes i vann opptil 1 meter i dybden i omtrent 30 minutter. Siden det tilbyr en flott blanding av kameraytelse, rask respons og motstand, bør den være godt på listen som flaggskip å eie, spesielt hvis du ikke liker å gå etter en Samsung- eller LG-modell.

Utrolige funksjoner

 • Et stort, lyst display med en iPhone-lignende topp hakk som ikke er påtrengende
 • IP67-karakter for vann- og støvmotstand

Se det på Amazon

Beste vanntette smarttelefon som kjører på iOS

Apple iPhone X

Listen trenger en Apple-enhet på, og denne er flaggskipsmodellen av dem alle. Apple iPhone X var et modig trekk i flere aspekter ettersom det ble priset til 1000 dollar ved lanseringen, hadde et litt irriterende topp som nå har blitt normen og klarer også å la brukere få tilgang til alle disse funksjonene uten å måtte stole på en berøringssensor eller hjemmeknapp.

Spesifikasjoner for iPhone X er aldri i fokus, da de alltid handler om ytelse i den virkelige verden. For de som er interessert, har den en 5, 8-tommers skjerm og kjører på den siste A11 Bionic-brikken med 3 GB RAM og 64 GB lagringsplass. Du kan velge et 256 GB lagringsalternativ. Telefonen har fått IP 67-vanntett og støvtett rangering som ligner de fleste andre flaggskip. Hvis du er ute etter en iOS-opplevelse og forventer at telefonen skal være solid, bør denne stålrammetelefonen med glassplater foran og bak være ditt valg.

Utrolige funksjoner

 • Det ypperste og nesten fullskjermskjermbildet er visuelt fantastisk
 • Leverer den beste iOS-opplevelsen med Face ID som er nyskapende og futuristisk

Se det på Amazon

Billigere, IP68-vurdert og har Infinity Display

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 trenger ingen introduksjon, men du har kanskje glemt fjorårets flaggskip fra produsenten. Den nyeste utgaven, Galaxy S9, fikk en mindre oppgradering når det gjelder prosessorkraft og et bedre kamera, men denne modellen holder fremdeles godt og den er veldig billig å eie.

Galaxy S8 har en vakker 5, 8-tommers Infinity-skjerm og kjører på Snapdragon 835 som er sammenkoblet med 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass. Smarttelefonen har fått IP68-vanntett og støvtett rangering som angir at den kan brukes i 30 minutter i vanndyp opp til 1, 5 meter uten å ødelegge de interne komponentene.

Utrolige funksjoner

 • IP68-sertifiseringen er mye bedre og tilbyr mer dybde enn IP67-klassifiseringen
 • Infinity-skjerm er flott, enkelt å bruke og S8 tilbyr det med en billigere prislapp

Se det på Amazon

Beste støvtette og vanntette smarttelefon med vanilje Android

Google Pixel 2 XL

Når Google lager en smarttelefon, er det lett å gjette seg til at den vil tilby den reneste av Android-opplevelser, og Google Pixel 2 XL er ikke annerledes. Enheten har en stor 6-tommers skjerm, men er slank å holde og gir en førsteklasses finish. Designet kan være enkelt da det ble utgitt i fjor, men modellen er billigere å kjøpe nå med Pixel 3 XL rett rundt hjørnet.

Pixel 2 XL drives av Qualcomm Snapdragon 835 prosessor med 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass. Den har Corning Gorilla Glass 5 for maksimal beskyttelse og har også oppnådd IP67-klassifisering slik at den kan brukes i 1 m dypt vann i omtrent 30 minutter. Det er kanskje ikke den beste vanntette sertifiseringen, men dette er det beste du kan få med en ren Android-opplevelse og rettidige oppdateringer når den rulles ut.

Utrolige funksjoner

 • Opplev den reneste formen for Android uten bloatware eller produsent-apper på den
 • Stort display og imponerende kamerakvalitet

Se det på Amazon

Håndfri Alexa-opplevelse i en stilig kropp

HTC U11

HTC U11 er kanskje ansett som en gammel telefon nå, da den ble utgitt i midten av året 2017, men telefonen har mange gode ting å ta til etterretning. Enheten har en imponerende blå farge med en rygg i glass og generell metallramme som gir den et solid, men likevel stilig utseende.

Alt om HTC U11 er bemerkelsesverdig, ettersom den har skaffet seg 90 DXO-merke for sin kameraytelse og lar deg få tilgang til Alexa håndfri for å få ting gjort for deg. Telefonen har en 5, 5-tommers skjerm med en oppløsning på 1440 × 2560. Enheten drives av Snapdragon 835 med 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass. Den har også mottatt IP67-sertifisering som gir den lignende vannmotstand i en meters dybde på opptil 30 minutter.

Å være en eldre enhet, det er mye billigere nå, og du får fremdeles en Snapdragon-prosessor som er i stand til å håndtere hverdagslige oppgaver enkelt.

Utrolige funksjoner

 • Imponerende design og solid byggekvalitet som gjør det godt å holde
 • Kameraet har fått 90 DXO-markeringer, og tilfredsstiller selv hardcore-fotografer

Se det på Amazon

Robust Nokia-telefon med Carl Zeiss Lens

Nokia 8 Sirocco

Smarttelefonen du velger trenger ikke gå på akkord med tanke på ytelse bare fordi den er robust og designet for å tåle tøffe forhold. Nokia 8 Sirocco tilfredsstiller ideelt sett dette kravet med en kant til kant skjerm, en sterk metallfinish og spesifikasjoner som vil sikre at den fortsetter å være rask, responsiv selv når flere apper kjører.

Nokia 8 Sirocco har en 5, 5-tommers 2K-POLED-skjerm som gir dype svarte og lyse kontrastforhold. Telefonen drives av Snapdragon 835-prosessor som er litt gammel nå, men som lett skal vare i minst to år. Den har 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass. 12MP- og 13MP-bakkameraet bruker Carl Zeiss-optikklinser og er i stand til å produsere noen flotte bilder. Modellen har også IP67 vann- og støvbestandig rangering som er vanlig i alle flaggskipstelefoner, men dette føles robust i alle ledd.

Utrolige funksjoner

 • Carl Zeiss-objektiv med 2x optisk zoomfunksjonalitet
 • Bedre piksler per tomme på pOLED-skjermen og robust byggekvalitet

Se det på Amazon

En av de beste støvtette og vanntette smarttelefonene med kompakt design

Sony Xperia XZ2 Compact

Det kan hende at Sony ikke kommer med nyheter for salg, men selskapet fortsetter å lage et par flotte smarttelefoner hvert år. Mens de fleste produsenter viker unna, har Sony Xperia XZ2 Compact, som har en slank ramme og mindre skjerm, oppnådd den ettertraktede IP68-vanntett og støvtett klassifiseringen.

Det gjør det til en av de mest kompakte og beste støvtette og vanntette smarttelefonene som også rommer flotte interne komponenter. XZ2 Compact har en 5-tommers skjerm med 1080 x 2160 oppløsning og drives av den nyeste Snapdragon 845-prosessoren. Enheten har 4 GB RAM, 64 GB lagring og et kraftig 19-megapiksel bakkamera for bilder. Det er en komplett pakke som også er liten og enkel å bruke.

Utrolige funksjoner

 • Enestående vanntette og støvtette funksjoner med en IP68-karakter
 • Ypperlig design kombinert med en kompakt skjerm som er enkel å bruke

Se det på Amazon

Holdbar budsjett-telefon fra Motorola

Moto X4 fjerde gener

Motorola har gjort en revolusjon med deres utvalg av Moto G-smarttelefoner, og Moto X4 4. generasjons modell faller lett i lineupen. Telefonen ser litt gammel ut med store innfatninger, men prisfaktoren vil neppe tillate deg å stille spørsmål ved den. Det er halvparten av prisen som alle flaggskip-modeller der ute, men tilbyr likevel de samme vanntette og støvtette egenskapene.

Moto X4 har en kompakt 5, 2-tommers 1080p-skjerm drevet av Snapdragon 630-prosessor. Den har 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass. Telefonen har fått IP67-rangering som kan arbeide i 1, 5 meter nedsenkning i opptil 30 minutter. Til en vesentlig lav pris, den tilbyr det beste fra Android uten bloatware, har en anstendig design og mellomtoner-prosessoren kan takle de fleste oppgaver.

Utrolige funksjoner

 • Prisene er noe du ikke kan krangle om, fordi det gjør det til et enkelt kjøp
 • Vanntett og støvtett rangering ligner mange flaggskipmodeller

Se det på Amazon

Rimelig vanntett smarttelefon fra Sony

Sony Xperia Z5

Rangerte IP65 og IP68 Sony Xperia Z5 er den avanserte smarttelefonen som er helt vanntett og støvtett. Pakket med Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994, 3 GB RAM, 32 GB intern lagring, 5, 2-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 denne smarttelefonen er virkelig flott å ha. Lagringen kan utvides opp til 200 GB ved bruk av micro SD-kortet. Videre er 23 MP-kamera, høy tilkobling og andre funksjoner utmerket.

Selv om det er en eldre modell, kan det være et flott alternativ for de som leter etter en støvtett og vanntett smarttelefon. Sammenlignet med de andre telefonene på listen er det billigere, så hvis du har et stramt budsjett, kan du vurdere å skaffe denne.

Enestående funksjoner:

 • Sony Xperia X5 har en god batterilevetid
 • Du kan forvente god totalytelse fra denne telefonen

Se det på Amazon

Støv- og vannavvisende telefon fra Samsung

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 er utstyrt med støv og vannavstøtende funksjoner rangert IP68. Telefonen kan holde seg i vann (opptil 5 fot) i 30 minutter, og den vil fungere som vanlig uten skader. Drevet med Octa-core Qualcomm Snapdragon 820 / Exynos 8890-prosessor, 4 GB RAM og utmerket batteri det er en anstendig telefon å ha.

Skjermen er ganske imponerende med 5, 1-tommers Corning Gorilla Glass med en oppløsning på 2560 x 1440. Galaxy S7 er også kompatibel med 4G LTE-datanettverket, slik at du kan glede deg over utmerket tilkobling. Strømsparende funksjoner, hurtiglading etc. er andre fasiliteter du kan glede deg over. Hvis du elsker Samsung-telefoner, men ikke vil bruke en formue på en av deres nyeste enheter, kan du gå for denne.

Enestående funksjoner:

 • Telefonen har en flott skjerm
 • Det tilbyr en fantastisk kameraopplevelse

Se det på Amazon

Støv- og vannavvisende telefon med kantskjerm

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge rangert IP68 er vannavstøtende og støvtett high-end enhet som har skapt en storm med sine kule og spennende funksjoner. Spesifikasjonen for denne smarttelefonen er veldig lik den av Samsung Galaxy S7, med noe liten forbedring. S7 Edge drives av samme prosessor som S7 og kjører på samme versjon av Android, så ytelsen er den samme. Den eneste endringen som er lagt merke til er i skjermstørrelse, da den har 5, 5 tommers Corning Gorilla Glass med 2560 x 1440 oppløsning og batterikapasiteten forbedres fra 3000 til 3600 mAH.

Telefonen har 12MP bakkamera med et 5MP frontkamera for å ta bilder og videoer av høy kvalitet. Det er også en eldre modell, men den har et flott utseende, kantskjerm og et bredt spekter av funksjoner du kommer til å elske.

Enestående funksjoner:

 • Fantastisk design og kantskjerm
 • 5, 5-tommers skjerm, 2560 x 1440 oppløsning

Se det på Amazon

Beste robuste støvtette og vanntette smarttelefoner

Caterpillar CAT S40

Dette er en annen svært robust smarttelefon som er vanntett og støvtett med en hastighet på IP68, og som er i stand til å operere i temperaturområder -25 grader til 55 grader C. Kjører på Android 5.1 Lollipop denne smarttelefonen er utstyrt med Quad-core prosessor, 16 GB intern lagring, 1 GB RAM, 4, 7 tommers skjerm, 8MP kamera, høy tilkobling og mer.

Se det på Amazon

Caterpillar CAT S30

Denne enheten ligner veldig på Caterpillar CAT S40 som kan betjenes i temperaturområder -25 grader til 55 grader. Rangerte IP68. Dette er en annen high-end vanntett og støvtett smarttelefon. Bortsett fra 1, 1 GHz firekjerneprosessor, 8 GB intern lagring og 1 GB RAM, FM-radio, akselerometer og digitalt kompass er de andre funksjonene i dette settet.

Se det på Amazon

Samsung Galaxy Xcover 3

Denne svært robuste smarttelefonen er laget for å tåle et høyt fall på opptil 1 meter. Dette er vanntett og støvtett IP67 og kompatibelt med 4G-datanettverket. 4, 5-tommers skjerm, 1, 2 GHz firekjerneprosessor, 8 GB intern lagring, microSD-kortspor støttet opptil 64 GB minne, e-kompass, den fysiske knappen for kameraet, høy tilkobling osv. Oppnås i dette settet.

Se det på Amazon

Erobringen S6

Dette er den svært robuste enheten som tåler nesten hva som helst, til og med fall fra 3 meters høyde. Denne telefonen er utstyrt med HD-skjerm på 5 tommer, 8 MP kamera, OTG, trådløs lading og 4G LTE-tilkobling, 1, 5 GHz firekjerneprosessor, PTT-knapper, SOS, e-kompass og mer.

Se det på Amazon

Når du kjøper de beste støvtette og vanntette smarttelefonene, har du en rekke valg, og de fleste av dem er Android-smarttelefoner. De fleste av disse modellene bruker IP67-rangering, mens få har en IP68-rating, men til slutt bør du vurdere design, ytelse og pris før du tar en kjøpsbeslutning.

 

Legg Igjen Din Kommentar