Hvordan legge til og bytte tastaturspråk på iPhone eller iPad

iPhone og iPad er tilgjengelige i mer enn 115 land, og iOS 8 støtter alle regioner og språk som OS X. Som kommunikasjonsenhet blir kommunikasjonsinngangene videreutviklet av Apple, inkludert tastaturet. Når du gjør den opprinnelige konfigurasjonen på iPhone / iPad, får du som standard et qwerty-tastatur som vanligvis brukes av brukere, men du vil endre eller legge til et annet tastatur i samsvar med ditt område og språk. Slå tastaturspråk på I Telefon og IPad kan være praktisk hvis du ikke er morsmål på et bestemt språk.

Se også - Slik sletter du litt historie på Safari iPhone eller iPad

Å bytte tastaturet i henhold til språket ditt gir deg ikke bare et annet tastatur, men også stavekontroll fra vårt type resultat vil bli justert med språket vi har valgt. Dessuten er det så raskt og enkelt å bytte tastatur på iPhone fra tastaturet som vi velger til et annet tastatur, slik at vi kan bytte fra ett språk til et annet språk uten å kaste bort tiden vår.

Hvordan legge til og bytte tastaturspråk på iPhone eller iPad

Hvis du vil legge til tastaturspråk, kan du gjøre følgende:

Trinn 1: trykk på Innstillinger

Trinn 2: Trykk på Generelt

Trinn 3: Trykk på tastaturet

Les også - Hvordan aktivere og bruke Hot Corner på Mac

Trinn 4: Trykk på tastaturer

Trinn 5: trykk på Legg til nytt tastatur

Trinn 6: Velg tastaturspråk på ANDRE IPHONE-Tastaturer

Jepp! Du trenger bare seks trinn for å gjøre det, og hvordan kan vi nå bytte tastatur fra et bestemt språk til et annet språk?

Forberedelsestrinn: Start applikasjonen der du skal skrive.

Trinn 1: Trykk på klodeikonet på bunnen av tastaturet med raskt.

Eller trykk på og hold nede klodeikonet og vises språkalternativ og sveip til språket du velger.

Med funksjonen som denne blir du virkelig bortskjemt med å velge språktastatur, hurtigbryter og til og med stavesystemet vil bli justert med tastaturet du bruker, slik at ordfeil kan bli kjent.