5 måter å fikse lagring av IPhone 5 på er et problem

Du kan gjøre mange interessante ting med iPhone 5, for eksempel å lytte til musikk, se på videoer, ta bilder, du kan laste ned og installere forskjellige applikasjoner og mer. Som et resultat kan lagringen din bli full, noe som betyr at du ikke vil kunne bruke enheten din normalt. For eksempel kan det hende at du ikke har nok plass til å installere iOS-oppdatering om nødvendig, eller til å kopiere mer musikk, eller ta flere bilder. Mange brukere står overfor dette problemet, og hvis du har det samme problemet, er det flere ting du kan gjøre for å frigjøre lagringsplassen. Bruk disse 5 måtene å fikse iPhone 5 Lagring er et helt problem, og enheten din vil fungere som en sjarm igjen.

Se også-5 måter å fikse IPhone 5-startknappen problemet med IOS 8

5 måter å fikse iPhone 5-lagring på er et problem

Før du begynner å løse problemet med lagringen, må du sjekke det gjeldende lagringsforbruket, fordi det vil hjelpe deg å bestemme hva du vil slette for å frigjøre lagringsplassen. Gå til Innstillinger, deretter Generelt, og trykk på Bruk. Du vil se lagringsdelen, og alt i den.

Løsning nr. 1: Fjern appene du ikke bruker

Det første trinnet er å bare slette alle applikasjonene du ikke bruker. Disse appene påvirker lagringsplassen din, og det er grunnen til at det å fjerne dem vil hjelpe deg mye. Mens du er i Storage, klikker du på appen, så får du "Delete App" -knappen. Siden hver app har sine egne dokumenter og data, og hvis størrelsen på den er høy, og du bruker appen hver dag, fjerner du appen og installerer den igjen. Det vil tømme dataene.

Løsning nr. 2: Fjern videoer og bilder

Hvis du bruker iPhone-kameraet ditt daglig, har du sannsynligvis for mange videoer og bilder på enheten din. Hvis du tømmer dem, vil du frigjøre lagringen. Overfør filene til datamaskinen.

Løsning nr. 3: Tøm musikken

Du har sannsynligvis mange sanger på enheten du ikke hører på, og det er derfor du bør tømme musikken litt. Åpne musikkappen, gå til listen du ønsker, og sveip med fingeren fra høyre til venstre. Du vil se sletteknappen, trykke på den, og sangen blir fjernet.

Løsning nr. 4: Fjern Safari-hurtigbuffer

Du kan bli overrasket når du ser hvor mye plass du kan frigjøre hvis du tømmer Safari-hurtigbufferen. Å gjøre dette:

  • Gå til Innstillinger
  • Finn Safari
  • Velg Tøm informasjonskapsler og data.

Løsning nr. 5: Slett iMessages

Lange samtaler med familiemedlemmer, venner eller kolleger, spesielt de med video- eller fotovedlegg kan ha innvirkning på lagringsplassen din. Åpne appen, velg en samtale du vil slette, og gjør den ved å sveipe fra høyre til venstre.

Med disse 5 måtene å fikse iPhone 5 Storage er fullt problem, vil du frigjøre lagringsplassen, og problemet vil bli borte.

 

Legg Igjen Din Kommentar