Beste gratis ringetoner-apper for iPhone i 2020: Angi ringetoner i henhold til humørene dine

Er vi ikke alle lei av den samme standardringetonen som spiller på iPhonene våre? Noen av oss elsker standard iPhone-ringetone, men noen av oss kjeder oss over den samme tonen over noen tid. Så hvorfor ikke ha noen gratis iPhone-ringetone-apper.

Jeg vet, folk har vanskelig for å sette ringetoner på iPhonene sine uten iTunes. Men med disse appene trenger du ikke å gå gjennom hele prosessen med å stille tonen gjennom iTunes. Du kan enkelt bare stille dem som ringetoner. Les videre for å vite hvilken app som kommer til listen over de beste ringetone-appene for iPhone.

Beste gratis iPhone-ringetoner-apper fra 2019

#1. Ringetoner for iPhone!

En ekstremt fleksibel og brukervennlig ringetone-app for iPhone. Du kan bla gjennom og velge populære ringetoner fra flere kategorier. Eller du kan til og med lage en ved å bruke sanger fra biblioteket ditt. Faktisk kan du gjerne spille inn ringetoner for iPhone, teksttoner og varseltoner.

Gå gjennom og rediger alle lagrede ringetoner i biblioteket "Mine toner". Interessant nok lar appen deg også legge til et levende bakgrunnsbilde på låseskjermen din. Tilpass telefonen din med denne fantastiske 2 i 1-appen.

Pris: Gratis (Premium Ringtones - $ 2.99)

nedlasting

# 2. Ringetoner for iPhone! (Musikk)

Folk har alltid ønsket å ha forhåndsinnspilte stemmer fra sine kjære som ringetoner. Men med iPhone var det fremdeles en utfordrende oppgave fordi du måtte endre formatet på innspillingen og følge en rekke trinn. Men ringetoner for iPhone! (musikk), er en gratis iOS-app som lar deg gjøre det uten problemer. Så sett raskt stemmen til dine kjære som ringetone på iPhone.

Bortsett fra forhåndsinnspilte toner, kan du også velge mellom en rekke toner som kommer forhåndsinstallert med appen. Utviklerne av appen oppdaterer periodisk appen med nye og siste melodier. Appen har hatt over 20 millioner nedlastinger, og brukerne er ganske fornøyde med appen.

Pris: Gratis (Ringtones Library Update - $ 0.99)

nedlasting

# 3. TUUNES ™

En av favorittappene mine for å laste ned og sette gratis ringetoner på iPhone-en er Tunnes-appen. Den har massevis av ringetonealternativer, og de fortsetter å legge til nye toner med jevne mellomrom med sine oppdateringer. Appen har ganske imponerende melodikatalog og har ringetoner og varseltoner som passer for enhver smak.

Velg fra den forhåndsinstallerte samlingen av melodier, eller legg til dine egne; Denne appen lar deg løpe i naturen. Still inn din foretrukne ringetone uten skrivebord, bærbare datamaskiner eller andre kabler. Alt du trenger er denne appen og iPhone-en din, og du er god å gå.

Pris: Gratis (Premium-abonnement 1 uke - $ 9.99)

nedlasting

# 4. Beste ringetoner 2019

Er du lei av å høre på de samme ringetoner som er forhåndsinstallert med iPhone? Hvis svaret ditt på dette spørsmålet er ja, bør du vurdere å prøve denne appen. De beste ringetone-appene fra 2019 for ringetone for iPhone kommer med 1000-tallet av de nyeste musikalske melodiene som passer deg.

Når du er lastet ned, har du nøkkelen til et mangfold av toner som du kan bruke som ringetone, alarmtone eller alarmtone. Bare lagre melodiene du liker og tilordn dem til kontaktene du ønsker, og du er god til å gå. Å, nevnte jeg at sangene er kategorisert under kategorier som mest populære, natur, elektroniske osv. For bedre navigering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Ringetoner HD (ringetone maker)

Mens hver app på denne listen tilbyr hundrevis av gratis ringetoner, men det som skiller Ringtones HD fra hverandre er lydkvaliteten til alle låter. Tonene på denne appen har HD-kvalitetslyder, som gir deg mye mer klarhet enn de andre kollegene. Få tilgang til tusenvis av forhåndsdefinerte toner for ringetoner, teksttoner, kalendervarsler og mer.

Ringetone katalogen oppdateres regelmessig og er kategorisert etter temaer. Bla gjennom disse humongøse katalogene med låter for en perfekt match. Du kan også opprette ringetoner fra ditt lokale iTunes-spor eller tilpasse de eksisterende alternativene etter ditt valg.

Pris: Gratis (Premium Pass - $ 7.99)

nedlasting

# 6. Kule ringetoner

Navnet sier selv at appen er kul, så den har massevis av friske melodier som du kan stille inn som iPhone Ringtone eller Alert Tone. Denne gratis ringetone-appen har et tema for enhver stemning og smak og årstid.

Angi en christmassy ringetone i julen eller en skummel og nifs tone under halloween, med appens festlige samling av ringetoner. Du kan lage dusinvis av ringetoner uten å betale en krone og ikke glem at appen også har personlige melodisamlinger som er skreddersydd akkurat for deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Ringetoner for iPhone (Infinity)

Hvorfor bruke standard ringetone på iPhone-en når du også kan tilpasse den? Jeg elsker alle ting som er personlig, slik at jeg vet at det hører til meg. Denne gratis ringetone maker appen for iPhone lar deg bla gjennom forskjellige kategorier og musikksjangre.

En funksjon som jeg elsker med denne appen er at den har en omtalt liste over sanger som oppdateres daglig. Du kan også opprette listen over ringetoner som du kan lagre i "favoritt" -biblioteket og redigere dem i henhold til dine preferanser.

Pris: Gratis (All Tunes Premium - $ 7.99)

nedlasting

# 8. Song Ringtones for iPhone

Er du en Hip-Hop-junkie eller en sjel-soother type person, et romantisk hjerte eller metalelsker? Uansett hva du velger, har denne gratis ringetone-appen for iPhone den perfekte melodien for deg basert på din smak av musikk. Appen henvender seg til alle slags stemninger, smak, sesong, begivenhet, festival, og foreslår ringetoner tilsvarende.

Velg fra hele spekteret av toner tilgjengelig på appen, eller lag dine egne ved å trimme en sang du ønsker. Du kan justere tonehøyde og støy for hver melodi og også legge fade inn eller ut for å gi din unike tone.

Pris: Gratis (Premium Weekly - $ 4.99)

nedlasting

# 9. Ringetoner for iPhones 2019

Hip-Hop, Romantisk, Klassisk, Elektronisk, Jazz, hva er ditt valg? Denne ringetonen til iPhone-appen har en kategori med låter for alle og enhver. Bare velg kategorien eller sjangeren til melodien og bla gjennom katalogen over tilgjengelige ringetoner.

Med uendelig tilpasning og rik database, kan denne appen dekke alle dine behov med separate kategorier for ringetoner og varslingslåter. Du kan til og med tilpasse varslingstonen for kalenderappen også, noe som er noe nytt.

Pris: Gratis (Ringtone Pro Weekly - $ 2.99)

nedlasting

# 10. Ringtones for iPhone GRATIS

Med en samling gratis ringetoner som passer til ringetoneformatet for iPhone, er denne appen en hit blant brukerne. Uten skjulte eller ekstra kostnader er denne appen helt gjennomsiktig og gratis.

Det er en del av den betalte teller-appen; Dermed er samlingen av ringetoner på denne appen ganske begrenset hvis du sammenligner den med det betalte motstykket. Men jeg føler det valgene er ganske anstendige med forskjellige kategorier som forretninger, melodier, høyt osv.

Pris: Gratis

nedlasting

Synger av ...

Det var listeguttene. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du planlegger å installere noen av disse appene. Fortell oss om favorittringetonen din til alle tider i kommentarene nedenfor.

Du kan like å lese den.

  • Klingelring iPhone-app: Gjør favorittlåtene dine til ringetoner
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Hvordan lage tilpassede iPhone-ringetoner med GarageBand
  • Slik lager du tilpassede iPhone-ringetoner ved hjelp av iTunes 12

Vi vil gjerne ha kontakt med dere gjennom Facebook, Twitter og Instagram. Og hvis du liker å lese bloggene våre, så vil jeg anbefale deg å gå foran og laste ned iOS-appen vår for å bli oppdatert.

 

Legg Igjen Din Kommentar