5 måter å fikse Google Maps Crash på IPhone

Det er mange apper du bruker daglig på iPhone-en din. Noen av dem er bare for moro skyld, og andre er ekstremt nyttige, for eksempel Google maps. Appen fungerer veldig bra på de fleste enheter, men som alle andre apper, kan denne ha noen feil også. Noen iPhone-brukere har rapportert problemet når appen stadig krasjer. Hvis du har det samme problemet, ikke bekymre deg, for det er noen tips vi har forberedt for deg, slik at du kan løse problemet. I teksten nedenfor kan du finne 5 måter å fikse Google maps som krasjer på iPhone, og når du først prøver dem ut, vil appen fungere perfekt.

Se også: 5 måter å fikse IPhone fast i hodetelefonmodus

5 måter å fikse Google maps som krasjer på iPhone

Kilde: imore.com

Løsning nr. 1: Start iPhone på nytt

De fleste av feilene, inkludert appen som krasjer på enheten din, kan løses med omstart av iPhone. Trykk og hold nede søvn / vekke-knappen. Når glidebryteren vises, drar du den og slår av enheten. Trykk på den samme knappen igjen, og slå på enheten.

www.iphonehacks.com

Løsning nr. 2: Oppdater appen

En annen grunn til at appen krasjer kan være det faktum at den trenger å oppdateres. Gå til App store, finn Google maps, og hvis oppdateringen er tilgjengelig, last ned den.

Installer Google Maps på nytt

Dette er også en enkel løsning. Det du trenger å gjøre er å slette appen fra telefonen din, og deretter installere den igjen. For å slette appen, finn ikonet på startskjermen, trykk og hold fingeren på ikonet til et X vises. Klikk på den, så vil appen bli slettet. Gå til App store, finn Google maps, last ned og installer det.

iosguides.net

Løsning nr. 4: Oppdater iOS

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av iOS på enheten din. Hvis ikke, kan du laste ned og installere det, og det vil trolig løse problemet med appen, inkludert noen andre enhetsfeil. Koble enheten din til et Wi-Fi-nettverk, gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og trykk på Last ned og installer.

www.basictechtricks.com

Løsning nr. 5: Slett alt innhold og innstillinger

Før du begynner med denne oppgaven, må du sørge for å sikkerhetskopiere alle filene dine til iCloud. Naviger til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Trykk på Slett iPhone. Når prosessen er fullført, må du konfigurere enheten din som ny, følge de oppgitte trinnene.

www.everythingicafe.com

Vi håper disse 5 måtene å fikse Google maps som krasjer på iPhone løste problemet, og at du kan bruke denne flotte appen normalt.

 

Legg Igjen Din Kommentar