Installer Windows 7 Hearts-spill på Windows 10

Brukerne av Windows 7 hadde god passetid når det gjelder spill installert på PC-en deres. Den siste tiden har Windows sluttet å gi slike ultra-morsomme spill og erstattet dem med et annet alternativ. Nå må brukere besøke butikken og få spill. Det er ingen spesielle grunner for å fjerne slike funksjoner fra Windows 10, men de er fjernet. Selv om det er hundrevis av spekulasjoner laget for fjerning av disse spillene og dingsene.

Spørsmålet er hvordan du får tak i windows 7- spill for windows 10 . Her er noen løsninger, som lar deg ha de mest populære spillene, for eksempel kabal for Windows 10 .

Les også: Topp 15 mest irriterende videospill-fiender

Løsning

 1. Åpne nettleseren og besøk utviklersiden til Microsoft Games for Windows 10.
 2. Nå, klikk på mange av de gitte nedlastede lenkene for Microsoft Games. Disse koblingene er kryptert i Windows 10 RAR-filer.
 3. Filen vil være litt stor som 170MB for RAR-filen.

  intowindows.com

 4. Pakk ut RAR-filen til en ny mappe eller WinRAR for å benytte installasjonsprogrammet.
 5. Nå kjører installasjonsprogrammet.

  intowindows.com

 6. Klikk på neste knapp, så vil alle tilgjengelige programmer være synlige på skrivebordet ditt.
 7. Det er alternativer for å fjerne markeringen av spillene du ikke er villig til å installere.

  intowindows.com

 8. Nå er alle de valgte spillene installert.

Når alle programmene er installert, kan man se dem ved å klikke på Start-menylinjen. Det installerte programmet vil også laste ned Windows 7 kabal på PCen. Dette installasjonsprogrammet lar deg gjenvinne mange av favorittspillene dine som mangler fra Windows 10. Windows 7 hadde alle spillene og dingsene innebygd.

Utgivelsen av Windows 10 har kommet med mange oppgraderte versjoner for alle dingsene og applikasjonen. Motivet var å gi bedre kvalitet og grensesnitt for alle spillene med gode eksklusiver og tilleggsfunksjoner.

Du kan også lese: Best Laptops For Gaming 2015

Fotokreditt: expertreviews.co.uk