Hva er Smart Manager? Hvordan aktivere Smart Manger på Galaxy S6 edge plus?

Hva er Smart Manager?

Smart Manage er en funksjon i Samsung Smartphone som gir brukeren oversikt over enhetens vitale statistikk - batteristatus, RAM-status og systemsikkerhet. Ved å velge en bestemt funksjon, kan du enkelt sjekke eller optimalisere komponenten.

Smart Manger er faktisk utviklet av Clean Master, en populær tredjeparts applikasjon er tilgjengelig for smart manager Samsung nedlasting. Den lar deg styre batteriforbruket, holde enheten forsinket, hjelpe til med å rydde opp unødvendige søppelfiler og beskytte enheten mot eksterne trusler.

Her er en guide til med appskjermen Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Les også: Slik fikser du Samsung Galaxy S6 Edge pluss som ikke vil slå på

Aktivering av Smart Manager:

Det er veldig enkelt å aktivere det. Bare trykk på "Apps" som er tilgjengelig på startskjermen, og trykk deretter på Smart Manger-ikonet.

Bruke Smart Manger effektivt:

Hold enheten i gang lenger med effektiv batteristyring-

Batteriikonet er ganske enkelt bare en lenke til Innstillinger> Batteri. Det består av:

Brukstid: Viser gjenværende tid før enheten går tom for strøm og slås av. Den estimerte gjenværende tiden kan variere av typen aktivitet du utfører, for eksempel å lese eller skanne et dokument vil forbruke mye mindre strøm og enheten vil ha mer brukstid enn grafikk-intensive aktiviteter som å spille eller se på en video.

Du kan trykke på Batteribruk for å se en grafisk demonstrasjon av ladningen som er brukt over en periode.

www.phone-probe.com

For å få mer brukstid aktiverer du strømsparing eller ultra strømsparingsmodus som er forhåndsutstyrt med S6 Edge plus.

Du kan også følge med på appene som kjører i bakgrunnen og bruker mer strøm enn de andre, med funksjonen 'Abnormal Battery Usage' og kan rapportere appene som oppfører seg unormalt.

Rydd opp lagringsplassen din og gi rom for mer!

For effektiv lagringsadministrasjon, åpne Smart Manager og trykk deretter på Storage. S6 Edge plus støtter ikke eksterne lagringsenheter som et resultat av at du alltid vil være tom for plass.

Smart manager kan sjekke status for brukt og tilgjengelig lagringsplass på enheten din. I delen-detaljer kan du se mer informasjon i form av systemminne, cache-data og diverse filer.

Du kan bruke den til å slette unødvendige søppelfiler, gjenværende apk-filer som du ikke bruker lenger og frigjøre plass og forbedre systemytelsen også.

Data kan også slettes manuelt fra enheten din, bare velg 'Brukerdata' så finner du en liste over mest brukte apper, derfra kan du finne appene du ikke bruker og slette dem.

RAM-styring

RAM er en minneenhet der filene lagres midlertidig når data brukes i et bestemt program. Rydding av RAM-plass vil bidra til å forbedre ytelsen til enheten din og få den til å kjøre raskere og forsinkelsesfri.

Det første skjermbildet viser en prosentandel som angir hvor mye RAM som er i bruk. Trykk på den, og den viser prosentandelen av RAM og de aktive applikasjonene.

www.youtube.com

Du kan velge "Avslutt" -ikoner ved applikasjonene du vil lukke for å frigjøre plass eller alternativt klikke på "Avslutt alle" for å fjerne alle applikasjoner som kjører i bakgrunnen.

Vær forsiktig så du ikke avslutter noen systemapper som kjører i bakgrunnen, da de kan føre til unormal ytelse.

Enhetssikkerhetssjef

Device Security er en Anti-Malware-løsning utviklet av Intel, som kan brukes av brukeren til å holde oversikt over autoriserte aktiviteter som foregår på enheten og informere dem om det samme.

En annen viktig funksjon som er tilgjengelig for nedlasting av smart manager er MyKnox-applikasjonen som er tilgjengelig separat, i tilfelle du ønsker mer datasikkerhet.

Det viktigste med sikkerhetssjefen er Device Scanner. Skanningen utføres av McAfee som skanner alle filer og applikasjoner og hjelper deg å holde oversikt over potensielle sikkerhetstrusler og virusinfiserte filer.

Bare trykk på alternativet 'Scan Device' som skanner enheten etter nye trusler og presenterer en rapport for deg.

I tilfelle du ikke vil gå i dybden med å administrere disse funksjonene uavhengig, kan du bare velge 'Rengjør alle' på startskjermen til sikkerhetssjefen for en ett-trykks optimalisering av Galaxy S6 Edge Plus, og det er det du ' er ferdig og god som ny!