Slik registrerer du deg for Amazon Prime Free Trial

Amazon har blitt en av de mest pålitelige e-detaljistene, som har gjort sin tilstedeværelse i nesten alle land og mennesker over hele verden er virkelig fornøyde med sine produkter og tjenester. Med å vinne flere og flere kunders hjerter har de kommet med nye avtaler som til slutt kan tjene den beste måten for brukerne. Amazon Prime er en slik tjeneste lansert som gir forskjellige fordeler. Imidlertid er det mange av dere som ikke er klar over Amazon Prime og alternativet for gratis prøveversjon. Så la oss hoppe på metoden for hvordan du registrerer deg for Amazon Prime gratis prøveversjon - det blir forklart nedenfor hva denne Amazon Prime er og dens fordeler.

Se også: Hvordan løse Amazon Kindle-app krasjproblem

Amazon Prime

Amazon Prime er ikke noe annet enn et medlemsprogram der medlemmene kan ha tilgang til forskjellige Amazon-spesifikke tilbud og tjenester som musikk, gratis frakt, e-bøker og mer. Dette er en betalt tjeneste som krever at du betaler $ 99 / år eller ellers $ 10.99 / måned. Når du har registrert deg, vil du få 30 dager gratis løype.

Det er for å nevne at Amazon Prime Free-prøveperioden lar deg glede deg over alle fordelene som Prime-medlemmene har.

Fordeler med Amazon Prime-medlemskap:

Det er forskjellige grunner til at man bør gå for å abonnere på Amazon Prime Service, og disse er listet nedenfor:

Forsendelsesfordeler

 • Brukere vil kunne glede seg over to dagers frakt på noen kvalifiserte varer, men dette er aktuelt hvis du bor i USA
 • Gratis levering samme dag i noen kvalifiserte postnummer.
 • I noen av de utvalgte byene kan medlemmene nyte en times levering for mer enn tusenvis av produkter som øl, vin osv. Fra de lokale butikkene.

Fordeler med underholdning

 • Det inkluderer mange underholdningsfordeler. Prime-videotjenesten lar medlemmene streame ubegrensede filmer, TV-serier og andre ting og det betalte
 • Prime music er lignende tjenester som lar deg få tilgang til millioner av sanger, spillelister, alt uten annonser
 • Har du mangel på minne for lagring av så mange bilder du vil? Få tilgang til Amazon Cloud-stasjon gjennom Prime fototjeneste
 • Få også tilgang til Kindle-eierens utlånsbibliotek og andre lignende tjenester ved å registrere navnet ditt som Amazon Prime-medlem.

Savings

 • Medlemmene kan benytte seg av forskjellige tilbud og rabatter, for eksempel 20% avslag på bleier gjennom Abonner og spar, mens 15% avslag mottas på forskjellige kvalifiserte produkter fra babyregisteret
 • Førsteklasses tidlig tilgang er en annen ting som lar deg glede deg over 30 minutter tidlig tilgang til nye arrangementer på MyHabbit.com og på lynavtaler på Amazon.com
 • Forhåndsbestilling av nye og fysiske videospill lar deg glede deg over 20% avslag
 • Foreldre kan få enda flere besparelser gjennom FreeTime Unlimited som gir tilgang til en rekke barnevennlige innhold. Dette vil koste bare $ 2, 99 for Prime-medlemmer, mens ikke-Prime-medlemmene må betale $ 4, 99 for det.

Som nevnt over starter imidlertid Amazon Prime med en Amazon Prime Free-prøveperiode, og du vil få de samme fordelene som betalte medlemmer. Så hvis du vil registrere deg på Amazon Prime Free Trial, følg instruksjonene nedenfor.

Slik registrerer du deg for Amazon Prime Free Trial

Før du registrerer deg, er det viktig å forsikre deg om at du har et gyldig kredittkort, da andre ting som forhåndsbetalte kredittkort, gavekort, Amazon Corporate Line of Credit ikke kan brukes til betalingsformål. Så hvis du har gyldig kredittkort, fortsett til instruksjonene nedenfor.

 • Klikk på lenken som tar deg til Amazon Prime Free-prøvesiden.
 • Deretter klikker du på den store knappen som sier "start din 30 dager gratis prøveperiode".
 • Og bare fortsett å følge instruksjonene på skjermen.

Husk at den gratis prøveperioden ikke belaster deg noe, men når prøveperioden er over, blir du automatisk konvertert til et betalt medlem, hvoretter du må følge den betalte medlemsplanen. Du kan kansellere medlemskapet når som helst.

Se også: 5 måter å fikse svar uten Amazon-app på iPhone