Tips og triks for iPhone XR

Med forhåndsbestillingene til den nye iPhone XR som begynner å strømme inn, kan det være lurt å velge en enhet som ivaretar ditt valg av farge og gir deg muligheten til lagring du trenger. Hvis du er opptatt av å bestille telefonen så snart forhåndsbestillingsalternativet starter, er du klar til å ta tak i en modell med en skjermstørrelse på 6, 1 tommer. Men selv om du planlegger å stå opp tidlig på den spesifikke lanseringsdatoen for telefonen eller holde deg våken til sent på kvelden, kan det hende at du ikke kan få den modellen du ønsker. Å forhåndsbestille enheten er det beste alternativet du har nå hvis du vil unngå mengden. Hvis du vil være en av de første som tar tak i denne modellen, må du gå med klokken før midnatt. Det beste trikset er å plukke opp den modellen du ønsker innen forhåndsbestillingen av telefonen kommer live akkurat som folk gjorde før utgivelsen av iPhone XS eller iPhone Max. Du må kanskje bruke litt tid på å lese gjennom denne guiden før du legger inn forhåndsbestillingen. La oss se listen over iPhone XR tips og triks.

Se også: Slik konfigurerer du iPhone XR

Tips og triks for iPhone XR

1. Ting å gjøre

Selv om forhåndsbestillingsalternativet til iPhone XR ennå ikke starter, kan du alltid besøke nettstedet til Apple Inc og velge din favorittmodell. Du kan gjøre prosessen med å forhåndsbestille hurtigere når du begynner å se på alternativene på forhånd. Heldigvis trenger du kanskje ikke lenger å hoppe gjennom gjeng med forskjellige menyer når forhåndsbestillingen starter hvis du velger det før. Følgende tips vil hjelpe deg å plukke opp favorittmodellen til iPhone XR.

  • Åpne Apple store-appen eller iPhone XR-siden i nettleseren
  • Logg på kontoen du vil bruke til å forhåndsbestille telefonen
  • Velg nå den valgte modellen fra alternativene som er tilgjengelige
  • Du kan velge hvilket lagringsalternativ du ønsker og fargen sammen med betalingsmåten
  • Hvis du velger å jobbe fra nettstedet til Apple for denne jobben, kan du klikke på hjertet ved siden av Velg-knappen. Imidlertid, hvis du jobber fra Apple Store-appen, kan du ganske enkelt trykke på hjertet øverst til høyre

Når du fullfører trinnene ovenfor, vil det hjelpe deg å lagre enheten i favorittene dine. Så snart forhåndsbestillingen av denne nye enheten starter, kan du gå til Favoritter og deretter trykke på enheten du har valgt. Når du åpner nettstedet, må du klikke på den lille linjen øverst til høyre for å besøke favorittene eller klikke på det blå ikonet hvis du får tilgang til favoritter via Apple Store-appen. Du er nå klar til å kjøpe telefonen.

2. Forbedre hastigheten på enheten

Akkurat som de andre enhetene i iPhone-familien, kan den nye iPhone XR bli treg over en periode. Når du slår av enheten kan hjelpe deg med å tømme minnet, kan du slette noen av bildene, filene og appene eller arkivere dem i nettskyen, slik at du kan frigjøre plass på enheten. Du må gå til Innstillinger for å finne ut appene som oppdateres i bakgrunnen og dermed forbruke den dyrebare kraften til enheten. Oppdatering av iOS på enheten kan øke hastigheten.

3. Gjør telefonen forebyggende for hacks

Mens du kan åpne iPhone XR ved hjelp av Face ID, kan telefonen bare kalles helt sikker når ingen kan gjette passordet. IOS ber deg kanskje om å bruke en sekssifret passord, men du kan sikkert gjøre enheten sikrere med en passord laget av alfabeter og tall. Hvis du er opptatt av å endre passordskoden til enheten, kan du gå mot Innstillinger og trykke på ID og passordkode . Når enheten ber deg om å oppgi en ny passordkode, kan du trykke på Alternativer for passord og tilpasset alfanumerisk kode. Du er nå klar til å endre passordet i den nye enheten, men sørg for at du kan huske det.

4. Bli med i FaceTime-gruppen

Når du blir med i en gruppe, kan du ringe omtrent trettito deltakere samtidig. Alt du trenger å gjøre er å oppgi mer enn en kontakt i adresseboksen når du starter chatten. Det er fliser som viser deltakerne, og du må trykke på hver flis for å bringe personen foran synet ditt.

5. Minner deg om å ringe senere

IOS kan minne deg om å ringe senere, og hva du må gjøre er å trykke på påminn meg senere-knappen som ligger over lysbildet. Enten du vil at enheten skal minne deg om samtalen i løpet av en time eller mer, er ditt valg. Forsikre deg imidlertid om at du har lastet opp kontaktinformasjonen slik at enheten kan finne adressen din. Tiden er i stor grad basert på GPS-bevegelsene.

6. Tilpasse ringetoner

Basert på musikksporene som finnes i iTunes-biblioteket, kan du velge å tilpasse ringetonen på enheten. Du kan opprette en duplikatversjon av sporet du ønsker for ringetonen, konvertere filtypen og importere den til iTunes som en av ringetoneene. Etter dette kan du synkronisere ringetone med telefonen. Du kan imidlertid lage ringetonen du ønsker fra en egen lydoppretting også, og den kommer til å være brukervennlig på denne enheten.

7. Låse opp skjermen

Det er enkelt å låse opp enheten ved å se nærmere på den. Hvis du allerede har opprettet Face ID ved å gå til Innstillinger- siden, kan du fullføre en serie trinn som å rotere hodet i en sirkulær bevegelse slik at telefonen kan fange ansiktet ditt i forskjellige vinkler. Etter at Face ID-innstillingen er fullført, er du klar til å se på skjermen og enkelt låse opp enheten, i motsetning til fingeravtrykksalternativet i de forrige modellene. Du kan også legge til to forskjellige profiler når du vil låse opp telefonen ved å bruke et annet utseende eller vil dele enheten med noen.

8. Ta skjermdumpen

Selv om Hjem-knappen er fraværende i den nye iPhone XR, er det enkelt å ta et skjermbilde med denne enheten. Du må holde Volum opp og på-knappen samtidig og trykke på knappene så raskt som mulig. Mens du holder knappene nede, må du dra opp et nytt vindu for å slå av strømmen. Etter å ha tatt skjermdumpen, kan du merke eller redigere bildet.

9. Tilpasning av kontrollsenteret

Du har ventet på å gjøre dette i lang tid. Bare besøk Innstillinger og Kontrollsenter og til slutt tilpasse kontroller . Kontrollene som vises er til stede på toppen, og du må trykke på minustegnet for å fjerne og peke og holde dem rundt for å gjøre de ønskede endringene på enheten.

10. Rist enheten for å angre

Dette ser ut til å være litt rart til å begynne med, men det kan redde deg når du skriver en lang setning og deretter sletter den ved et uhell fra enheten. Bare rist en telefon litt, så kan du ta med Undo-Redo-boksen for å fullføre resten av arbeidet.

11. Aktivere Ikke forstyrr mens du kjører

Du har hørt om alternativet Ikke forstyrr, men det er godt å vite om de forskjellige variantene av denne modusen. Gå til Innstillinger, og gå deretter til Ikke forstyrr- alternativet, og ikke under Forstyrr mens du kjører, og trykk på Aktiver. Du kan velge mellom alternativene Manuelt og automatisk, avhengig av ditt valg. Hvis du synes dette alternativet er forstyrrende, kan du også slå det av.

12. Få tilgang til portrettbelysning

IPhone XR har bare noen få Portrait Lighting-funksjoner, men den kan fremdeles gi attraktive effekter med veldig lite tid og krefter. Når du åpner Camera-appen, kan du sveipe over den roterende menyen nederst for å få tilgang til portrettmodus. Du kan trykke på Naturlig lys for å gjøre ansiktet lysere på bildet.

13. Å ta en bedre selfie

Mens selfiene fortsetter å dominere handlingen til mobiltelefonene, kan du bruke et triks hvis du ikke er fornøyd med selfien du tar ved å bruke den nye iPhone XR. Hvis du bruker volumknappen på det vedlagte hodetelefonparet når Camera-appen er åpen, hjelper du deg å ta bedre selfies. Det vil ikke bare hjelpe deg å ta kraftige selfies som er mer naturlige, men reduserer skaketheten på telefonen kraftig.

14.Les å bestille

Hvis du allerede planlegger å plassere forhåndsbestillingen til denne modellen, føler du kanskje spenningen i deg og er klar til å gjøre alle triks og tips med forskjellige applikasjoner for å forbedre ytelsen. Er du klar til å bruke telefonen og bruke triks og tips? Du kan prøve tipsene ovenfor eller mer for å forbedre opplevelsen din om å håndtere den nye enheten.

 

Legg Igjen Din Kommentar