Hvordan tørke cache-partisjon på Samsung Galaxy Note 5

Hvis du har Samsung Galaxy Note 5, og selv om den fungerer perfekt akkurat i dette øyeblikket, er det veldig viktig for deg å vite noen få ting som kan være veldig nyttige hvis du noen gang får problemer med enheten din. Noe av det grunnleggende er å vite hvordan du tørker cache-partisjon på Samsung Galaxy Note 5 . Hvorfor er dette viktig for deg? Android OS vil lagre de midlertidige filene i cache-partisjonskatalogen. Etter å ha brukt enheten i en viss periode, vil søppel- og midlertidige filer hoper seg opp, og noen filer kan bli ødelagte. Når det skjer, kan du oppleve noen problemer med smarttelefonen din, for eksempel treg ytelse, enheten kan ikke reagere, den kan starte på nytt tilfeldig, det kan være problemer med appen og så videre. I det tilfellet er det lurt å tørke cache-partisjon. Det kan høres ut som en komplisert oppgave, men faktisk er det ganske enkelt.

Du kan også lese: Slik endrer du temaer på Samsung Galaxy Note 5

Hvordan tørke cache-partisjon på Samsung Galaxy Note 5

thedroidguy.com

Følg disse trinnene for å tørke cache-partisjon på din Samsung Galaxy Note 5:

  • Slå smarttelefonen helt
  • Trykk og hold nede Hjem-knappen og Volum ned-tasten, og trykk deretter på På / av-knappen
  • Hold inne knappene, og når Samsung-logoen vises, slipper du på av / på-knappen, men hold inne Hjem-knappen og Volum-tasten
  • Når du ser Android-logoen, slipper du de to andre knappene
  • Du vil se en melding “Installere systemoppdatering”, og deretter vises gjenopprettingsskjermen
  • For å markere “Tørk cache-partisjon” bruker du Volum ned-tasten og trykker på av / på-knappen for å velge den
  • Når dette er gjort, bruk igjen Volum ned-tasten for å merke alternativet “Start på nytt system nå” og velg det med strømknappen.

Husk at å tørke cache-partisjonen kan løse en lang rekke problemer, og vi nevnte noen få. Hvis enheten din ikke fungerer som den skal, må du tømme systembufferen ved å følge de ovennevnte trinnene.

Bildekilde: www.androidcentral.com

Du kan også lese: Slik endrer du bakgrunn på Samsung Galaxy Note 5

 

Legg Igjen Din Kommentar