Slik tilbakestiller du fabrikken Samsung Galaxy S9 og S9 Plus

Samsung Galaxy S9 og S9 Plus er flaggskip-smarttelefoner fra merkevaren for 2018. Idrettslige mindre oppgraderinger over Galaxy S8 fortsatte de å regjere over markedet for sine fantastiske maskinvarespesifikasjoner og design. Imidlertid, hvis telefonen har vist tegn på problemer som å redusere farten, problemer med Wi-Fi eller manglende varslingsmerker, kan du tilbakestille Samsung Galaxy S9 og S9 Plus til fabrikk.

Det er to hovedtyper av tilbakestillinger du kan velge med din Galaxy S9 smarttelefon. Før du går ut med tilbakestillingen til fabrikken, som også kalles alternativet for hard tilbakestilling, kan du prøve en myk tilbakestilling for å se om det løser noen av problemene.

Se også: Slik fremskynder du Samsung Galaxy S9

Slik tilbakestiller du fabrikken Samsung Galaxy S9 og S9 Plus

Metode 1: Slik tilbakestiller du Samsung Galaxy S9 mykt

Smarttelefoner hadde en tid da du fysisk kan ta ut batteriet og sette det på igjen. Det vil løse de fleste problemene, men for å gjøre enhetene tryggere og for å forbedre batteriets levetid, har produsentene fjernet denne funksjonen i nesten alle smarttelefoner i disse dager.

Når du gjør en myk tilbakestilling, får du telefonen til å tro at batteriet er fjernet. Dette gjøres ved å slå av strømmen kort og sikre at alt cache-minne foruten andre ting som er lagret i RAM, er prosessoren helt slettet. Mens en tilbakestilling fra fabrikken vil tørke telefonen fullstendig av minne, vil en myk tilbakestilling ganske enkelt fjerne midlertidige filer, og telefonen vil være intakt som den allerede var.

 1. Finn volumet nede og av / på-knappen på telefonen. Noen ganger kan nye brukere komme i en forvirret situasjon fordi Bixby-knappen er der sammen med de andre grunnleggende knappene.
 2. Du kan finne strømknappen og volumknappene på øvre midtre høyre side av telefonen
 3. Plasser hendene på en slik måte at du får tilgang til begge knappene samtidig. Forsikre deg om at du holder telefonen i en behagelig posisjon
 4. Trykk og hold volumet nede samt strømknappen samtidig
 5. Hold disse knappene kontinuerlig i 10 sekunder uten å ta fingrene av dem og vent til skjermen blir tom
 6. Når Galaxy S9 Plus-telefonen din har gått tom og har startet prosessen med å starte på nytt, må du la knappene ligge

Det kan ta noen sekunder før telefonen starter på nytt og kommer tilbake til startskjermen. Skriv inn passordet eller mønsterlåsen for å åpne det. Når hver app og tjeneste er lastet, kan du begynne å bruke din egen slik du vanligvis vil gjøre og se etter tegn på problemet som vedvarte før du utførte den myke tilbakestillingen.

Metode 2: Forbered deg på å tilbakestille fabrikken til Galaxy S9 Plus

En tilbakestilling fra fabrikken er også kjent som en hard tilbakestilling i bransjevilkår, og den skyver telefonen tilbake til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Med andre ord blir enheten din like god som ny, og alle appene, spillene du kanskje har installert gjennom månedene, vil bli fullstendig slettet.

Gjennom lange perioder med bruk har de fleste smarttelefoner en tendens til å bremse fordi brukerne installerer mange apper, spill uten deres viten. Du kan ikke klandre deg selv for å gjøre det fordi du har mye nytt innhold som kommer inn hver dag og uke, noe som tvinger deg til å sjekke dem ut. Alle disse applikasjonene etterlater et spor av filene i RAM og lagring, selv om du avinstallerer dem i løpet av timer.

Slike apper bygde seg gradvis opp, opptar mer plass, sparer uønsket cache og til slutt forårsaker programvareproblemer på Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus-telefonene. En tilbakestilling fra fabrikken er en løsning på alle disse problemene, da den vil rense telefonen for hver siste fil og sørge for at enheten din er ren som den skal være.

 1. Sørg for å fjerne Google-kontoen din fra Samsung-enheten din
 2. Kontoen bør fjernes hvis du skal selge telefonen din, gi den bort til noen andre eller planlegger å bruke en annen enhet med samme konto
 3. Hvis kontoinformasjonen din er intakt, beholder telefonen informasjonen og ber deg om å oppgi legitimasjon, inkludert passord, selv etter fabrikkinnstilt
 4. Det er en beskyttelsesmekanisme laget av Google for å beskytte telefonen din mot tyveri og enhver person som prøver å få tilgang til den uten din tillatelse
 5. Åpne Innstillinger-menyen, trykk på Cloud og Kontoer
 6. Åpne kontoer og deretter Google
 7. Trykk på menyikonet og deretter Fjern konto for å fjerne Google-kontoen din permanent

Etter at tilbakestillingen er fullført, kan du aktivere den samme Google-kontoen en gang til hvis du trenger. Det gjør at telefonen kan slettes helt til fabrikkinnstillingene.

Metode 3: Hvordan fabrikkinnstille Galaxy S9-telefonen?

Å tilbakestille Galaxy S9-enheten når den fremdeles er funksjonell og i fungerende stand, er mye enklere enn når den ikke svarer. De fleste brukere vil kanskje ikke møte noen problemer i denne prosessen så lenge telefonen er oppe og går.

 1. Gå til Innstillinger-siden på telefonen
 2. Bla nedover for å finne funksjonen Generell styring
 3. Trykk på Sikkerhetskopiering og gjenopprett for å lagre dataene i skyen
 4. Finn alternativet for tilbakestilling av fabrikkdata og trykk på Tilbakestill
 5. Bekreft ved å klikke på Slett alt når det blir bedt om det
 6. Vent et par minutter til prosessen er fullført, og telefonen starter på nytt på hjemmesiden med standard bakgrunnsbilde

Du kan bekrefte at tilbakestillingen av fabrikken er fullført når du finner startskjermen med standard Samsung Galaxy S9 bakgrunnsbilde som vises i stedet for det du brukte sist. Når du åpner appvinduet, vil du også se at alle appene og spillene som er lastet ned så langt, er slettet, bortsett fra de som ble levert med telefonen som standard.

Metode 4: Hvordan fabrikkinnstille Galaxy S9, S9 Plus når den ikke svarer?

Brukere kan komme over en situasjon når Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus ikke svarer i det hele tatt. Telefonen kan vise problemer med hengende problemer, knappene fungerer muligens ikke ordentlig, eller til tider lar du deg ikke gå til innstillingssiden for å gjøre en manuell tilbakestilling fra fabrikken.

I et slikt scenario er det fortsatt et alternativ å fullføre prosessen ved å gå til skjermen for Samsung Android Recovery. Hvis du tidligere har brukt en Windows-datamaskin, ligner dette på å gå til sikkermodus for å fullføre handlingen. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene nedenfor for å tilbakestille fabrikanten til å svare på svaret.

 1. Finn Volum opp-tasten og Bixby-knappen på Galaxy S9. Alle disse knappene er plassert på venstre side av telefonen
 2. Begynn med å trykke og holde inne Volum opp og Bixby-knappen samtidig
 3. Mens du fortsatt holder disse knappene, trykker du og holder på av / på-knappen som du finner på høyre side av Galaxy-smarttelefonen
 4. Vent et par sekunder, så vises telefonens skjerm
 5. Når Android-logoen vises på telefonen din, må du umiddelbart slippe alle de tre knappene du holder inne til nå

Det er enkelt å navigere i gjenopprettingsmodus, men du må være tålmodig for å bruke den fordi berøringsskjermen på telefonen din ikke lenger fungerer. Du kan navigere gjennom de forskjellige alternativene som vises på skjermen med volumknappene opp og ned, mens strømknappen kan brukes til å bekrefte valget ditt.

 1. Når Android-logoen vises og en oppdateringsskjerm vises, venter du på at telefonen skal gå til Android System Recovery Menu
 2. Alternativene vises på svart bakgrunn, og du kan navigere ved hjelp av volumknappene
 3. Flytt deg ned ved å bruke volum ned-knappen, så finner du alternativet 'fabrikkinnstilt' som også leses som tørkedata
 4. Marker alternativet og trykk på strømknappen for å bekrefte avgjørelsen din
 5. Telefonen ber deg om å bekrefte avgjørelsen din, siden den ikke kan reverseres når alle dataene er slettet
 6. Bekreft valget ditt ved å trykke på strømknappen igjen og trykk ja

Nullstillingen av fabrikken på Galaxy S9-smarttelefonen din begynner nå, og du kan bringe den tilbake til sin opprinnelige tilstand, selv om noen useriøse apper forårsaker et problem. Denne metoden vil fungere feilfritt når du prøver å tilbakestille den reagerende enheten din, og du ikke lenger har tilgang til telefonens hovedskjerm eller innstillingsside på grunn av hengende problemer eller et lignende problem.

Konklusjon

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus er upåklagelig i spesifikasjoner, og de fleste av programvareproblemene kan løses ved å starte en tilbakestilling fra fabrikken. Du kan prøve den myke tilbakestillingen og gå til den harde tilbakestillingen. Hvis problemene vedvarer etter å ha fullført hele prosedyren, kan du sende telefonen til kundesupportteamet på Samsung for å få en erstatning. Sørg for å ta sikkerhetskopi av alle dataene dine på Google Drive, Evernote, LastPass og andre apper som du kanskje bruker, da telefonen vil slette alle dataene før du bringer dem til fabrikkinnstillingene. Du kan laste ned dem på en gang ved å koble til Wi-Fi-nettverket når tilbakestillingen er fullført.