Slik viser du lagrede passord i Opera

I dag kobler millioner av mennesker seg til Internett for å kjøpe kinobilletter, betale redningsregninger, kommunisere med familie og venner på det sosiale nettverket og bestille klær eller utstyr. Men før alle disse handlingene, må du registrere deg på nettstedet. Hvordan husker du kombinasjonene av brukernavn og passord for forskjellige nettsteder? Du kan skrive den ned, eller lagre den i en fil på datamaskinen din, men husk at enhver person i ditt fravær vil kunne se det. Hvorfor torturere deg selv, når du enkelt kan finne ut passordene i Opera-nettleseren. Denne guiden viser deg hvordan du kan vise lagrede passord i Opera-nettleseren.

Du kan også lese: Slik oppdaterer du Opera Browser

Slik viser du lagrede passord i Opera Browser

Hvis du vil finne ut passordet som er lagret på nettstedet, følger du bare disse instruksjonene:

Åpne Opera-nettleseren.

Klikk på menyknappen i øvre venstre hjørne. Fra menyen velger du “Innstillinger”.

I en ny åpnet fane i nettleseren din, gå til delen "Personvern og sikkerhet" og se etter "Passord" -delen.

Deretter klikker du på knappen "Administrer lagrede passord".

I det åpne vinduet vil du se pålogginger og passord (i form av stjerne) for alle nettsteder du har besøkt. For å vise bokstaver og tall, i stedet for svart stjerne, må du velge feltet med nettstedet som krever passord, og klikke på knappen "Vis".

Etter det vil du se det nye administratorvinduet, der du trenger å oppgi datamaskinens passord. Etter dette vil passordene for alle nettsteder vises.

Bildekilde: www.superbwallpapers.com

Du kan også lese: Slik oversetter du en webside i operaforleseren