Hvordan gjøre Galaxy S8 raskere

Galaxy S8 er definitivt en av de raskeste smarttelefonene som kom utstyrt med den nyeste Snapdragon 835-prosessoren fra Qualcomm. Det fikk smarttelefonen til å prestere spektakulært. Med tid og bruk kan du imidlertid legge merke til litt etterslep i ytelsen som kan skyldes forskjellige årsaker. Så her vil vi diskutere noen tips for å gjøre Galaxy S8 raskere, slik at du alltid kan glede deg over den lagfri ytelsen.

Se også: Slik konfigurerer du en sikker mappe på Samsung Galaxy S8

Tips for å gjøre Galaxy S8 raskere

Slå på utvikleralternativet for å finjustere animasjonsinnstillingene:

Dette er et vanlig triks som anbefales til alle Android-telefonbrukere som lar deg redusere omfanget av animasjon for å ha en bedre ytelse. For å slå på utvikleralternativet, gå mot innstillinger> Om telefonen og trykk deretter på byggnummeret 7 ganger som vil slå på utvikleralternativet. Når utvikleralternativet er slått på, kan du se etter alternativene som Windows-animasjonsskala, varighet av animator og skala for overgang. Still dem alle til 0, 5x for raskest ytelse, og start deretter enheten på nytt.

Juster ytelsesmodus:

Et annet nyttig triks for å raskere Galaxy S8 er å gjøre noen endringer i ytelsesmodus. Samsung har lagt til i enheten for vedlikehold av enheter under innstillinger som lar deg velge ønsket modus. Gå til innstillinger> Enhetsvedlikeholdsseksjon hvor du får presentert alternativer som Optimalisert, underholdning, spill og høy ytelse. Dette er viktig å nevne her at høy ytelse faktisk ikke vil forbedre ytelsen, men det vil forbedre skjermoppløsningen og skjermens lysstyrke. Alternativet som vil fungere best for å øke ytelsen til telefonen er spillmodus. Det vil gi jevn grafisk opplevelse under spill.

Deaktiver funksjonen Alltid på:

Always on er en funksjon i Android-enheten som holder en liten del av skjermen alltid på, slik at alt lett kan sees uten å berøre enheten. Men denne funksjonen spiser en viss mengde batteri, for eksempel 5% av batteriet på rundt 8 timer, og det bruker strømressursene også. Så ytelsen påvirkes, og det er derfor det vil være nyttig å deaktivere funksjonen Always on.

Sørg for å holde telefonen rengjort:

Samsung har lagt til en ny finjustering i innstillingene som lar deg rydde opp i telefonen bare ved å klikke på en liten knapp. Gå til innstillinger> Enhetsvedlikeholdsdel, og der vil du finne ut optimaliseringsinnstillingene som gir en rask oversikt over hvordan enheten fylles. Den inneholder også en knapp 'optimaliser nå', der du kan slette alle unødvendige bakgrunnsapper og hurtigbufferen slik at enheten kan utføre i full hastighet.

Avinstaller den ubrukte appen:

Det er mange apper på smarttelefonen som følger med enheten, men de har ingen nytte og forblir ubrukte hele tiden. Men de opptar definitivt plass i enhetens lagring, mens noen av dem også kjører i bakgrunnen for å påvirke batteriets levetid. Så, ytelsen påvirkes, og derfor er det alltid bra å bli kvitt dem. Det du kan gjøre for å bli kvitt bloatware er å flytte til innstillinger> applikasjonsbehandling> alle fanene og deretter velge de ubrukte appene én etter én for å deaktivere eller avinstallere dem. Det vil frigjøre en god mengde plass i enheten som automatisk øker ytelsen.

Reduser skjermoppløsningen:

Et annet nyttig tips for å gjøre Galaxy S8 raskere er å redusere skjermoppløsningen til den laveste. Høyere oppløsning vil skape mer press på CPU og GPU som igjen vil påvirke den totale ytelsen. Selv om høyere oppløsning vil gjøre ting som videoer morsomme, men hvis du vil ha bedre ytelse, blir skjermoppløsningen til den laveste foreslått. Søk etter visningsalternativet under innstillinger og derfra kan du redusere skjermoppløsningen.

Angi bakgrunnsprosessgrensen:

Dette er en av de beste ideene som raskt kan gi et stort løft for hele enhetsytelsen. Bakgrunnen for prosessnummeret skal settes minimum som kan gjøres ved å slå på utvikleralternativet. For å gjøre dette, gå til innstillinger> om telefon og trykk på byggnummer 7 ganger som vil gi utvikleralternativet. Under dette alternativet blar du ned for å få grense for bakgrunnsprosess. Nå trykker du på dette alternativet og velg 'på det meste 4 prosesser'. Start enheten på nytt deretter. Det vil gjøre ting mye jevnere, slik at det går raskt å bytte fra en app til en annen.

Aktiver spillkjøring:

Det neste du kan gjøre i din Samsung Galaxy S8 er å slå på spillkasteren som lar deg glede deg over spillet. Når spillet ble aktivert, tilbyr du en mappe for lagring av alle spillene, og tilbyr deg forskjellige alternativer, for eksempel å deaktivere varslingen mens du spiller, dempe lyden osv., Som til sammen gir en god ytelse sammen med å hjelpe deg å spare litt juice.

Downloader booster er trikset du bør vite:

Last ned booster er en annen ting for å raskere Galaxy S8. Dette alternativet ble funnet under innstillinger. Selv om dette alternativet er slått på, vil det laste ned ting mye enkelt og for raskt. Slik fungerer det, er at denne funksjonen bruker både Wi-fi- og LTE-tilkoblingen, og begge brukes til nedlasting. Du må imidlertid huske at denne funksjonen når den er aktivert, alltid vil bruke dataene mer på enheten din.

Tøm hurtigbufferdata:

Å tømme hurtigminnet en eller to ganger i løpet av en måned foreslås ikke bare for Galaxy S8-brukerne, heller er dette et tips til alle smarttelefonbrukere. Når hurtigbuffermengden blir høy, påvirker den enhetens ytelse, så å slette dem veldig ofte vil kalibrere minnet, og det vil øke ytelsen til Samsung Galaxy S8.

Så dette er tipsene for å gjøre Galaxy S8 raskere. Prøv å bruke dem en etter en på enheten din, og du vil definitivt få fordel av den raske ytelsen.

Se også: Vanlige Samsung Galaxy S8-problemer og fikseringer

 

Legg Igjen Din Kommentar