Slik løser du problemer med Huawei P20 Pro batterilevetid

Huawei P20 Pro er en imponerende smarttelefon med en rekke funksjoner, og hvis du ikke planlegger å gå bak mengden når du bruker de nyeste dingsene, må du helt sikkert ha fått tak i denne nye enheten. Det er ikke bare en telefon du har med deg, men for mange mennesker er det mer en stiluttalelse. Å være trendy er veien å gå enten du jobber eller studerer. Finishen på telefonen er enestående, spesielt metallet som omgir glassets bakside. Med bemerkelsesverdig tetthet og godt grep, gir det deg alt du ønsker å få fra denne nye ungen på blokka.

Avhengigheten av smarttelefonene har gått opp i en slik grad at mindre problemer ikke avskyr dem fra å bruke den mest teknologisk oppgraderte enheten. Imidlertid har det kommet mange problemer i det siste om batterilevetiden til Huawei P20 Pro. Problemene ser ut til å rulle på plutselig, så du kan like godt følge hurtigkorrigeringene som er tilgjengelige for å forhindre at ladningen tappes i denne enheten. Løsningene kan brukes enkelt, hvis du vil kvitte deg med problemet dukker opp i batteriet.

Se også: Vanlige Huawei P20-problemer og rettelser derav

Slik løser du Huawei P20 Pro batterilevetid

Problem: Batteriet tappes raskt

Noen mennesker har allerede kjøpt denne modellen, og mange av dem har allerede begynt å klage på den raskt forsvinnende ladningen til denne smarttelefonen. Hvis du møter dette problemet oftere enn du burde, kan det føre til mange problemer. For å finne ut av den riktige løsningen, må du begrense batteriproblemene med det første. Mister telefonen raskt og varmes opp ofte? Hvis du følger sporene som oppstår, kan du hjelpe deg med å identifisere de riktige løsningene. Med et voluminøst batteri på 4000 mAh skal ladningen i mobilen vare i et par dager. Avhengig av appene og funksjonene du får tilgang til på smarttelefonen, kan batteriet tømme raskt.

Metode 1: Frigjør telefonen

 1. Hvis du har lastet telefonen med mange apper og ikke bruker dem, må du frigjøre telefonen og gjøre den lettere.
 2. Når du avinstallerer appene du ikke trenger, må prosessoren jobbe mindre, og du sparer mer lading eller forhindrer at tømningen lett tømmes.
 3. Du kan klikke på mange bilder ved å bruke kameraet på denne smarttelefonen, men aldri få nok tid til å plukke de beste bildene fra partiet, og slette de du ikke trenger. Hvis du vil fremskynde prosessorens hastighet og vil at telefonen skal bruke mindre batteri, må du kvitte deg med de uønskede bildene.
 4. Hvis du bruker telefonen regelmessig, må du huske å slå den av når den ikke er i bruk.
 5. Forsøk å slå av alle funksjonene som ikke er i bruk selv når du håndterer telefonen.

Metode 2: Forholdsregler for å kjøpe kraftbank og overlading

 1. Mange bruker en strømbank i dag, men å kjøpe en uten å samsvare med spesifikasjonene til enheten kan skade den.
 2. Å lade enhetene flere ganger hver dag kan redusere batteriets levetid.

Metode 3: Bruke en tredjeparts batterispareapp

Hvis du vil redusere batteriets tømming på enheten, kan det å bruke tredjepartsappene hjelpe.

 1. Du kan velge mellom noen av de anerkjente batterisparende appene og laste dem ned fra Play Store.
 2. Denne tredjepartsappen kan identifisere alle appene som ikke er i bruk eller sette dem i hvilemodus og dermed hjelpe deg med å redde ladingen.
 3. Når veldig få apper kjører i bakgrunnen, vil du finne en forbedring i ytelsen til batteriet.

Metode 4: Unngå å installere tunge spill

Med de nyeste variantene av spill som lanseres daglig, elsker folk å spille spill på smarttelefonen. Du må imidlertid være våken om spillene du spiller.

 1. Det er ikke verst å installere spill på telefonen, men prøv å unngå å overbelaste enheten med spill som er tunge.
 2. Når du installerer nye spill, må du avinstallere de spillene du ikke spiller lenger.
 3. Spill bruker mye plass på mobilen din, så jo mer du spiller, desto raskere tømmer batteriet.
 4. Spillene bruker ressurser som finnes på telefonen din, for eksempel sensorer og datatilkobling. Forsøk å unngå å laste ned de tunge spillene, da det kan ta en toll på batteriet.

Metode 5: Redusere lysstyrken på skjermen

Den dødelige fienden til batteriet er lysstyrken på skjermen til enheten.

 1. Bare husk at skjermen bruker mer batteri enn noe annet.
 2. Hvis funksjonen for automatisk lysstyrke justerer lysstyrken på skjermen slik at den passer til lysets omgivelsesnivå, kan du lagre ladingen.
 3. Forsøk å redusere lysstyrken på skjermen så mye du kan for å forlenge batteriets levetid. Du vil få bedre resultater hvis du slår av lysstyrken på skjermen til det laveste nivået, med mindre du trenger det.

Metode 6: Slå av Wi-Fi og Bluetooth

Du liker kanskje å bruke Bluetooth for å koble til eksterne enheter eller bruke Wi-Fi-tilkoblingen mesteparten av tiden enten du er hjemme eller på kontoret. Begge er imidlertid identifisert som batteriavløpere, men alt du trenger å gjøre er å minimere bruken slik at du kan holde på ladingen.

 1. Uansett om det er aktivitetssporeren, den trådløse høyttaleren eller den ekstra radioen du lytter til. bruk av Bluetooth ofte kan bruke mye batteri.
 2. Forsøk å slå av Bluetooth-funksjonen når du ikke er i bilen eller hører på musikk trådløst. Du kan sikkert legge et par timer til batterilevetiden din når du reduserer bruken av Bluetooth.
 3. Hvis du har god tilkobling med 3G, 4G eller de andre datatjenestene, er det ikke noe poeng i å bruke Wi-Fi-alternativet da det spiser ladingen unødvendig.
 4. Du kan la Wi-Fi-radioen være på selv når du ikke bruker nettverket. Forsøk å slå av nettverket når du får tilgang til de andre datatjenestene, og slå det tilbake bare når du kommer tilbake til grensen for Wi-Fi-datanettverket.

Metode 7: Redusere tidsavbrudd på skjermen

Vil du at skjermen skal være tent selv etter at du har sluttet å bruke den? Å redusere tidsavbrudd på skjermen kan bidra til å spare betydelig lading på telefonen.

 1. Gå videre til skjerminnstillinger-menyen for å finne et alternativ som heter Timeout for skjerm.
 2. Når hvert sekund gjelder, må du redusere tidsavbruddet til den laveste grensen for å hjelpe enheten med å spare lading.
 3. Rekkevidden er fra femten sekunder til to minutter. Helst bør det ikke gå over tretti sekunder.

Metode 8: Endre innstillingene på enheten

Endring av telefoninnstillingene kan hjelpe deg med å forhindre at batteriet tappes raskere.

 1. Å slå av lokasjonstjenesten kan hjelpe deg med å spare mye kostnad på mobilen.
 2. Du kan også endre GPS-innstillingene for å lagre ladingen.
 3. Besøk Innstillinger og deretter til Plassering og modus for å finne alternativene. Alternativet med høy nøyaktighet bruker GPS, Wi-Fi og mobilnettverket. Forsøk å endre innstillingene til batterisparemodus for å spare batteriet.

Metode 9: Ikke kjør apper i bakgrunnen

En smarttelefons mulighet til å bruke flere apper samtidig er en kraftig funksjon. Imidlertid deler hver app prosessorsyklusene på telefonen.

 1. Du må avinstallere noen få apper for å forlenge batteriets levetid og redusere strømforbruket.
 2. Velg multitasking-alternativet på enheten din, og sveip appene for å lukke dem.
 3. Når du sjekker batteriovervåkeren, viser appenes strømforbruk. Du kan bli kvitt de appene som bruker mye strøm, eller avslutte dem når de ikke er i bruk.

Metode 10: Redusere bruken av vibrerende alternativ

Du foretrekker å bruke vibrasjonsalternativet fremfor å bruke ringetone. Å bruke telefonen i vibrasjonsmodus bruker imidlertid mer strøm. Mens ringetonen bruker en liten membran for å produsere lyden, bruker vibratoren minimumsvekt for å riste telefonen.

 1. Hvis du ikke er opptatt av å sette telefonen i ringetone-modus, kan du la enheten være i sikte slik at du kan se anropene komme i stedet for å bruke vibrasjonsmodus og tømme batteriet unødvendig.

Metode 11: Slå av overflødige varslinger

Det ser ut til at hver app bruker informasjon, meldinger, oppdateringer og nyheter, og i det øyeblikket den finner noe, lyser skjermen på enheten, eller lysdioden blinker, og meldinger vises på telefonen. Du ønsker kanskje ikke disse varslene, men vil ikke gå glipp av tekstmeldingene eller ubesvarte anrop. Disse varslene bruker batteri. Slå av alle varslene du ikke trenger, for å forbedre batteriets levetid.

Få det til å fungere

For å få batteriet til å vare lenger, må du bruke telefonen på en ansvarlig måte og prøve å bli kvitt alle de tingene som skaper maksimal innvirkning på den. Ikke la telefonen være i hvilemodus hele tiden, men prøv å starte den på nytt for å forlenge batteriets levetid. Hvis ingenting annet fungerer, kan du ta enheten med til butikken for å skifte batteri.