Slik blokkerer du kontakter på iMessage på iPhone (iOS-tips)

Ergrer noen deg på iMessage? Du kan blokkere dem. Og det er nå veldig enkelt også. I de første dagene kunne du ikke blokkere en person, og det var virkelig ille. Løsningene inkluderer å slå av iMessage helt (styggeste løsningen) for å bruke noen triks som å legge til nummeret under en dummy-kontakt med et navn som 'Blokkerte' eller noe identifiserbart. Men i dag kan du blokkere noen fra å sende deg en iMessage (eller til og med ringe eller sende en tekst).

Blokkering av noen på iPhone-en din blokkerer dem effektivt fra å til og med kunne ringe deg eller smsse deg (vanlig SMS / MMS). For vårt formål antar vi at dette er bruk-saken.

Slik blokkerer du noen fra å sende deg iMessages på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen → Bla ned og trykk på Meldinger.

Steg 2. Nå, bla nedover igjen og trykk på Blokkert → For å legge til en person til denne listen, trykk på Legg til nytt ...

Trinn 3. Velg kontakten . Du vil merke at denne kontakten blir lagt til i din blokkerte liste. Denne kontakten vil ikke kunne ringe deg, sende deg tekst eller sende en iMessage til deg. Selv FaceTime vil bli blokkert for denne personen.

Det er det!

Hvis du noen gang ombestemmer deg, kan du fjerne blokkeringen ved å trykke på Innstillinger → Meldinger → Blokkerte → Rediger → Trykk på Rødt minustegn → Trykk på Fjern blokkering → Trykk til slutt på Utført.

Se hvordan du blokkerer eller opphever blokkering av noen på iMessage:

Det er noen ganger folk har en tendens til å bli irriterte når de mottar gjentatte meldinger fra ukjente tall. Hvis du ikke vil motta slike unyttige meldinger, kan du blokkere ukjente numre fra å sende deg iMessages. Gjett, det er like enkelt. Vær så god!

Slik blokkerer du ukjente anropere på iPhone:

Start telefon- app → Trykk på Meldinger med klokkesymbol fra bunnen → Du ser alle de nylige telefonnumrene du har sendt / mottatt. Søk i det ukjente telefonnummeret du vil blokkere for å sende deg iMessages. Når du har funnet det ukjente nummeret, klikker du på “i” -ikonet som vil være til høyre for nummeret.

Steg 2. Bla ned og trykk på Blokker denne innringeren → Trykk på Blokker kontakt.

Det er det! Du vil ikke motta iMessages, telefonsamtaler og til og med Face Time fra dette ukjente nummeret.

Hvis du ønsker å oppheve blokkeringen av kontakten, trykker du på “i” -ikonet ved siden av nummer / innringers navn → Trykk på Fjern blokkering av den som ringer.

Hva om du vil fjerne kontakten og blokkere nummeret? Det er ikke mulig (i det minste ennå ikke) med mindre du ringer opp transportøren og lar dem blokkere et nummer. Du kan også logge deg på kontoen din på din operatørs portal og legge nummeret til svartelisten. Endringer trer i kraft ganske sent.

Det er også et annet alternativ å slutte å motta varsler når noen sender deg en iMessage uten å miste andre meldingsvarsler. Denne prosessen innebærer to trinn:

  • Fjern kontakten fra telefonen / adresseboken
  • Gå til Innstillinger → Varsler → Meldinger → bla ned og velg Vis varsler fra Mine kontakter.

På denne måten får du ikke varsler om iMessages sendt fra ukjente nummer (eller tall som ikke er i kontaktene dine). Men det vil ikke blokkere.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å laste ned appen vår for å lese spennende historier om Apple og dens produkter og tjenester.

 

Legg Igjen Din Kommentar