Hvordan spore din manglende iPhone / iPad / iPod Touch med Finn min iPhone

Hva kan du gjøre hvis du nettopp mistet iPhone / iPad / iPod Touch? Er det noe du kan gjøre? Det kan være at du glemte hvor du la den sist eller verre, noen stjal den. Dette er en ekstremt stressende situasjon, spesielt hvis du nettopp har kjøpt en iPhone, eller hvis du mistet iPad med viktige data. Hvis du er den som står overfor dette problemet, er det to veier ut. Men først, la meg påpeke at denne metoden ikke vil fungere hvis du ikke har aktivert Find My iPhone-funksjonen på enheten din. Jeg anbefaler deg å aktivere den hvis du ikke allerede har gjort det.

Gå til Innstillinger >> iCloud >> Finn min iPhone, sveip den på

Slik sporer du den manglende iPhone / iPad / iPod Touch

Via nettleseren på din Mac / PC

1. Gå til URL: www.icloud.com og logg deg på med Apple-ID-en din. Velg Finn min iPhone.

2. Hvis enheten din er online, vil posisjonen bli vist på kart (3),

Klikk på Alle enheter (1) og deretter på navnet på den manglende enheten (2), så ser du den ytterligere informasjonen.

en. Spill av lyd: Hvis du klikker på denne funksjonen, begynner telefonen å ringe, og den vil være ekstremt høy. Det er nyttig hvis iPhone fremdeles er i nærheten av deg.

b. Mistet modus: Hvis du klikker på denne funksjonen, kan du låse den manglende iPhone-enheten eksternt med en firesifret passord. Du kan også vise en melding med kontakten inne på den manglende iPhone-låseskjermen.

c. Slette iPhone: Hvis du klikker på denne funksjonen, kan du fjerne alle dataene og informasjonen på den manglende iPhone-enheten din eksternt.

Via iOS-enheter

1. Start Find My iPhone-applikasjonen (du kan laste ned i App Store hvis du ikke har den) og logg deg på med Apple ID. Hvis enheten din er online, vises plasseringen på kartene.

2. Klikk på navnet på den manglende enheten (1)

3. Klikk på Handlinger (2) så ser du den nærmere informasjonen.

Funksjonene (a), (b) og (c) ligner på forklaringen jeg ga ovenfor.

Hvis du er heldig (etter at du har valgt Lost Mode for enheten din), vil iPhone spille av høye lyder (hvis den er i nærheten), og du vil finne den på den måten, eller noen som har et stort hjerte, vil finne telefonen og gi det tilbake til deg.

Se også Hvordan fikse deaktivert iPhone / iPod Touch / iPad

Hvis du ikke er heldig, hold deg rolig, fordi ingen vil kunne bruke iPhone NOENSINNE av den grunn at den bare kan aktiveres av Apple-ID-en din, selv ikke Apple selv kan ikke låse opp eller koble fra enheten fra Apple-ID-en din for personen som fant enheten, hvis de ikke kan fremskaffe bevis på kjøpet / fakturaen.

 

Legg Igjen Din Kommentar