Slik fjerner du utkast på Instagram

Det er ikke et ukjent faktum at mye hardt arbeid går inn i et enkelt Instagram-innlegg. Denne populære appen for sosiale nettverk gir deg muligheten til å utarbeide bildene du redigerte. På den måten blir alt ditt harde arbeid lagret. Her har vi diskutert hvordan du kan lagre, få tilgang til og fjerne utkast på Instagram.

Se også: Hvordan endre brukernavn på Instagram

Slik lagrer du utkast

Instagrams utkastfunksjon er et nyttig alternativ for å lagre de redigerte bildene dine på en gang. Du kan redigere alle medier og lagre det eller redigere videre i fremtiden.

 • Når du har startet appen og går til alternativet for postfoto, velger du mediet du vil laste opp.
 • Etter å ha gjort de nødvendige endringene i innlegget, kan du gå ut av redigeringsprogrammet med alternativet "lagre utkast" eller kaste det. Hvis du velger det tidligere alternativet, vil media bli lagret direkte i utkastgalleriet med all redigering.

Et poeng å merke seg her er at appen bare vil lagre et utkast til innlegg som er redigert. Hvis du ikke redigerer bildet ditt, vises ikke alternativet "lagre utkast".

Men hva skal du gjøre hvis utkastet til galleriet blir overflødig eller du bare ønsker å slette noen innlegg? Her er en guide for hvordan du kan fjerne utkast på Instagram.

Slik får du tilgang til utkast

 • Når du har startet appen, klikker du på alternativet for postfoto.
 • Du finner bibliotekmediene ditt delt inn i seksjoner som heter "Alle bilder" og "Utkast".
 • De fire første bildene i utkastgalleriet er direkte synlige. Du kan få tilgang til hele galleriet ved å klikke på "administrer" -alternativet i høyre hjørne.

Slik fjerner du utkast på Instagram

Siden oppdateringen i 2016 er utkastalternativet en mye brukt funksjon blant Instagrammers. Denne utformingsfunksjonen gir deg fordelen av å lagre et redigert eller bildetekstmedium. Du kan holde dette mediet lagret som utkast så lenge du ønsker. Men utkastet til galleri er ikke en permanent bildesamling. Du kan når som helst slette alle eller alle bildene som er lagret som utkast. Følg trinnene nedenfor for å fjerne utkast på Instagram.

Du kan fjerne utkast på Instagram via alternativet “administrer” utkast. Når du åpner utkastgalleriet i appen, vil du ha tilgang til alle lagrede innlegg. Du kan trykke på “rediger” -knappen i høyre hjørne. Med dette trinnet vil du få muligheten til manuelt å velge innleggene du ønsker å slette. Etter å ha valgt mediet du vil fjerne, klikker du på "kast innlegg" -knappen i bunnen.

 1. Åpne Instagram-applikasjonen din.
 2. Klikk på kameraikonet nederst på skjermen.
 3. Deretter klikker du på 'Bibliotek'.
 4. Velg alternativet Administrer tilgjengelig til høyre for utkastene.
 5. Klikk på 'Rediger'
 6. Velg utkast / utkast du ønsker å forkaste, og klikk på alternativet 'Forkaste innlegg'.
 7. Det uønskede utkastet ditt blir nå slettet fra de lagrede utkastene på Instagramen din.

Se også: Slik bruker du mindre data på Instagram

 

Legg Igjen Din Kommentar