Slik låser du opp iCloud-kontoen til din iPhone og iPad

Hvis du nylig har kjøpt en brukt iPhone, enten fra en online selger eller fra en forhandler i byen din, kan du ha møtt at iCloud-kontoen på din iPhone er låst. Det meste av tiden kan selgeren kontaktes for å låse den opp ved hjelp av deres gamle Apple ID og passord. Men i visse tilfeller holder selgere med vilje sin iCloud-konto låst, til slutt, og etterlater deg en død iPhone, som ikke er til noen nytte.

Ettersom iCloud-kontoen er låst på iPhone-enheten din, vil du ikke kunne ringe, SMS, iMessage eller i stedet si noe på din iPhone. Det er grunnen til at folk alltid dobbeltsjekker før de kjøper en brukt iPhone fra ukjente kilder. I tillegg er det ingen sløyfehull for en gjennomsnittlig bruker å omgå denne iCloud-aktiveringslåsen.

Inntil nå var den eneste måten å komme seg til selgeren og be ham fjerne låsen, som de fleste ganger ikke ser ut til å fungere. Det er visse online-selgere som med vilje låser iCloud-kontoen sin, selger enheten, og når de blir bedt om å låse opp, vil de ganske enkelt nekte eller ikke svare på spørringen i det hele tatt.

I alle fall, hvis du er offer for en slik uredelig selger og i ferd med å gi opp dine hardt opptjente penger, så vent litt. Det er mange tjenesteleverandører på internett som hevder å låse opp iPhones iCloud-konto. Mange av dem krever nesten prisen du betalte for iPhone-en din, men klarer ikke å levere resultatet. I noen tilfeller låser selskaper opp iPhone-en din etter å ha tatt store beløp, men det tar nesten en måned å svare og har patetisk kundesupport.

Så hva er den ultimate løsningen på problemet? Etter å ha søkt mye og gjennomgått mange tjenester, endte vi til slutt opp med en slik tjenesteleverandør som er raskere, relativt sett billigere og i tillegg har god kundestøtte. Navnet på selskapet er OfficialiPhoneUnlock, og de er veldig pålitelige for å gjøre jobben.

Ansvarsfraskrivelse: Det er mye negativ tilbakemelding om OfficialiPhoneUnlock.co.uk. Og vi tok det veldig seriøst. Derfor snakket vi med tjenesteleverandøren, og de hevdet at tjenesten deres er 100% ekte. Negativ markedsføring utføres av konkurrentene. Så vi undersøkte saken nærmere og fant det ekte. Vi ber deg imidlertid om å gå videre på egen risiko. Vi i iGeeksBlog er ikke ansvarlig på noen måte.

Slik låser du opp iPhones iCloud-konto på iPhone / iPad

Trinn 1. Besøk OfficialiPhoneUnlock.co.uk.

Steg 2. Klikk på “ iCloud Unlock ” fra sidefeltmenyen.

Trinn 3. Nå på neste trinn, skriv inn iPhone-modellen og IMEI-nummeret til iPhone-en du vil låse opp iCloud-kontoen. Hvis du ikke er klar over hvordan du får tak i det, kan du ringe * # 06 # for å få IMEI-nummeret.

Hvis iPhone-en din er låst og du ikke kan bruke oppringeren, trykker du på “i” på enhetsskjermen for å få IMEI-nummeret.

Trinn 4. Neste trinn er å foreta betaling og vente i 1-3 dager for å få iCloud-kontoen din låst opp.

Den beste delen av å bruke Official iPhone Unlock er at de belaster omtrent £ 39.99 for å låse opp iCloud-kontoen, som er mye billigere enn andre selskaper som gjør den samme jobben. Tiden de tar for å låse opp iCloud er også drastisk lav sammenlignet med andre.

Det var alt folkens!

Pris: £ 19.99

Besøk OfficialiPhoneUnlock.co.uk for mer informasjon.

Håper du har fått din iCloud-konto låst opp ved hjelp av tjenesten. Hvis du likte denne informasjonen, kan du dele den med vennene dine som også søker etter lignende tjenester.

 

Legg Igjen Din Kommentar