Hvordan overføre musikk fra iPhone til datamaskin uten iTunes - Rask tips

Det er like enkelt å overføre musikk fra iPhone til datamaskin som ABC. Vanskeligheten oppstår når du må gjøre dette uten iTunes. Mange brukere har det vanskelig for å koble iPhonene sine til iTunes. Dette er når de kan stole på noen tredjeparts programvarestykker for å overføre musikk fra iPhone / iPad til datamaskin.

AnyTrans og IOTransfer er to populære programvareenheter du kan bruke til å sende musikken din fra iOS-enhet til datamaskin.

Synkronisering av iPhone-dataene dine er ikke nok, du trenger faktisk å overføre noen til datamaskinen din. Gratis programvareenheter lar deg kanskje ikke overføre musikken.

Slik overfører du musikk fra iPhone til Mac eller Windows PC uten iTunes

Hvis du går uten iTunes-veien, er dette de beste alternativene å velge mellom. Og dette er de eneste alternativene også.

Bruk AnyTrans-programvaren til å overføre musikk fra iPhone til datamaskin

AnyTrans er populær programvare som hjelper deg med å overføre musikk fra iOS-enheten din til Mac eller Windows PC. Det beste med denne programvaren er at den automatisk konverterer videoer til iOS-støttede formater som WMV, AVI, MKV.

Du kan bruke denne programvaren som et bedre alternativ til iTunes, da det er mer praktisk og verdt å prøve. Følg trinnene for å overføre musikken din fra datamaskin til iPhone eller iPad.

AnyTrans fungerer på Mac- og Windows-datamaskiner. Last først programvaren på din respektive datamaskin og deretter gå videre.

  • AnyTrans for Windows
  • AnyTrans for Mac

Når programvaren er lastet ned, kan du starte den på Mac- eller Windows-PCen.

Trinn 1. Koble iPhone til datamaskinen via lynkabel. Etter et par sekunder vises enheten din i AnyTrans-programvaren.

Steg 2. Klikk nå på Enhetsbehandler.

Trinn 3. Bla ned på startskjermen til programvaren, og du kan se iOS-app-appene dine.

Trinn 4. Klikk på det første torget, som inneholder iTunes og andre apper for lydinnhold. Apple Music vises først; Klikk på Musikk-appen.

Trinn 5. Du kan se alle sangene du har lagret i Apple Music; Velg sanger du vil flytte til Mac eller Windows PC, og klikk deretter på Send til PC-ikonet fra øvre høyre hjørne av AnyTrans-programvaren.

Musikkoverføringsprosessen vil begynne.

Når prosessen er ferdig, vil programvaren gi deg to alternativer: Vis overførte filer og overfør flere filer.

AnyTrans gratis programvare for musikkoverføring har sine begrensninger; For å sende flere sanger til PCen din, må du gå for premium-pakken med denne programvaren.

IOTransfer

IOTransfer er utelukkende for Windows-brukere; du kan ikke bruke denne programvaren på Mac-datamaskinene dine. IOTransfer sikrer glatt seilende mediehåndtering, og det er også et effektivt rengjøringsverktøy for iOS-enhetene dine.

Det er alle musikkelskere!

Oppsummering ...

Før du velger programvare, må du passe på at du først laster ned en gratis versjon, og bruker den i et par uker; og så kan du abonnere på betalte tjenester for programvare.

Du kan også gjerne utforske:

  • Slik overfører du bilder fra Mac eller Windows PC til iPhone eller iPad
  • Beste iPhone Flash-stasjoner for å overføre data sømløst
  • Beste eksterne CD / DVD-stasjoner for Mac
  • Hvordan overføre data fra gammel iPhone til ny iPhone

Hvilket iTunes-alternativ vil du bruke? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar