Beste iPhone 8, iPhone 7 og iPhone 6 ermer / vesker i 2020: Gjør et motestykke

Å få etuier i lær, tre eller silisium er ikke lenger bare for beskyttelse. Det handler også om mote og flaunting din egen personlighet, men siden alle har slike tilfeller, lurer du kanskje på hvordan du kan lage den beste moteerklæringen, og det også innenfor budsjettet.

Vel, bortsett fra slike tilfeller, er det attraktive ermer og vesker tilgjengelig for din iPhone 6 i markedet, og du må bare velge den som passer din personlighet i beste fall. Sjekk listen vår over de 10 beste iPhone 8, iPhone 7 og iPhone 6 ermer / vesker, så vil du garantert bli overrasket av de utallige mulighetene for å komme med en bemerkelsesverdig moteerklæring.

Beste iPhone 8, 7 og iPhone 6 ermer og vesker fra 2019

#1. Modos

Den syntetiske skinnhylsen fra Modos er et stiluttrykk i seg selv. Denne beskytter ikke bare iPhone-en din, men den gir også innvirkning uansett hvor du har den i hendene. Å være bare en enkel erme, det er ingen ekstra funksjoner, bortsett fra dets skjønnhet.

Produktet vil hovedsakelig tiltrekke seg profesjonelle og bedriftsledere. For å oppsummere det, får du også tre livlige fargealternativer for å skille deg ut fra mengden. Og ja, ermet vil ikke passe til iPhone med noe tilfelle.

USP: Utøvende design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Dockem skinnveske

Denne mørkebrune ermen er laget av syntetisk skinn og sikrer god beskyttelse mot telefonen din og gir et profesjonelt utseende. Ermet har en ren design og er også holdbar. Gå til Dockem skinnhylse hvis du er ute etter en profesjonell skinnhylse til rimelige priser.

USP: Ultratynt lær

Sjekk ut på Amazon

# 3. Dockem lommebokveske

Når det gjelder ermer til iPhone, er Dockem navnet som de fleste av oss vil se etter. Denne lommebokhylsen til iPhone 6, 7 og 8 er laget av syntetisk vintage skinn. Den har også en lommebokfunksjon, der du kan lagre 2 av kortene dine for enkelhets skyld.

Den er tilgjengelig i to farger - svart og brun. Selv om jeg personlig likte den brune, men du kan også se på det svarte. Til slutt kan ermet være nyttig med en veldig tynn etui på din iPhone.

USP: Lommebokfunksjon

Sjekk ut på Amazon

# 4. HAPPER STUDIO

Opplev følelsen av ekte lær i hendene dine ved å få et tilpasset erme fra Happer Studio. Det er et familiedrevet selskap som lager ermer til iPhone etter at du har bestilt dem. Du kan også be om å legge til din logo eller tekst hvis du ønsker det.

Selskapet bruker ekte italiensk skinn av førsteklasses kvalitet, og sakene deres er presise for å passe til iPhone. Så du kan ikke ha en sak mens du bruker ermet. Helt klart er dette en av de beste iPhone-ermene på listen.

USP: Håndlaget med italiensk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 5. Dockem Executive Sleeve

Denne ermet fra Dockem er laget i syntetisk skinn av høy kvalitet, men det føles like glatt som ull. Ermet beskytter din iPhone effektivt mot støv, skitt, riper og mindre støt og fall.

Den generelle utformingen av ermet er utrolig slank og tilfører knapt noen bulk. Det ser profesjonelt og attraktivt ut. Til slutt er det to fargevalg som passer dine preferanser.

USP: Stilig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 6. fitBAG

Hvis skinn eller syntetisk skinn er noe du ikke liker, så har fitBAG en ermet designet av stoff. Den er nettopp laget for iPhone 7, 6 og 6s, og den vil ikke passe selv med den tynneste saken. Interiøret har et mikrofiberfor som er skånsomt mot skjermen og ikke riper.

Ermet er helt handsewn og dermed perfekt montering. Det er laget i Tyskland, og kvaliteten på produktet er virkelig førsteklasses. Til slutt er det et bredt utvalg av fargevalg tilgjengelig.

USP: Premium kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. Makyn

Hvis syntetisk eller ekte skinn ikke er av din interesse, er Makyn ermet noe du kanskje vil like. Det er laget av bomullslignende materiale, og det er bevist hygienisk å bruke det på lang sikt. Ermet har en knapp som låses rundt og beskytter din iPhone mot støv, smuss og mindre støt.

Også dette er mest egnet for profesjonelle og bedriftsledere på grunn av det enkle, men stilige designet. Til slutt følger det med en ledningsarrangør for USB-kabelen eller hodetelefonene.

USP: Ledningsarrangør inkludert

Sjekk ut på Amazon

# 8. Debin

Debin har et raffinert design som gjør det til en profesjonell dress for smarttelefonen din. Skinnhylsen har et mykt fôrinteriør for å beskytte enheten mot støt og skraping.

Den har nok plass til å la deg sette iPhone-en din med en slank veske. Det er ytterligere to beltestropper og magnetisk lukking foran, slik at du kan bære enheten din sikkert.

USP: Stilig design

Sjekk ut på Amazon

# 9. eBuyMore

EBuyMore-vesken er enkel i design, men den er ekstremt funksjonell, fleksibel og stilig. Du kan enkelt skyve telefonen inn og ut av denne svarte vesken. Munnen på posen forblir åpen hele tiden, da det ikke er noe feste for å lukke den.

Den støtdempende posen beskytter telefonen mot støt og fall. Dessuten beskytter denne hylsen din iPhone mot støt og riper. Det gir deg en behagelig følelse når du holder saken i hendene.

USP: Enkel, men likevel funksjonell

Sjekk ut på Amazon

# 10. Yuzihan

Yuzihan har en omfattende beskyttelsespose til iPhonene dine. Hylsterhylsen er laget av ekte skinn, og derfor skaper det et fantastisk inntrykk av deg. Et slående trekk ved denne vesken er at du kan legge iPhone-en din innpakket i en OtterBox- eller Lifeproof-veske eller en batterikasse.

Bruk den magnetiske lukkingen og sett deretter beltet gjennom løkkene. Du kan deretter bære beltet og bære telefonen med deg uansett hvor du reiser.

USP: Magnetisk lukking

Sjekk ut på Amazon

# 11. Stronden

Stronden har en omfattende beskyttelsespose til dine iPhones. Hylsterhylsen er laget av skinn, og derfor skaper den et fantastisk inntrykk av deg. Et slående trekk ved denne vesken er at du kan legge iPhone-en din innpakket i en OtterBox- eller Lifeproof-veske eller en batterikasse.

Bruk den magnetiske lukkingen og sett deretter beltet gjennom løkkene. Du kan deretter bære beltet og bære telefonen med deg uansett hvor du reiser.

USP: Magnetisk lukking

Sjekk ut på Amazon

# 12. HWIN

En av de beste funksjonene i denne iPhone-ermet er at du kan lade iPhone-en uten å ta den ut av vesken. Se på de nøyaktige utklippene som lar deg få tilgang til USB-spor på din iPhone. Denne ermet er laget av fôr i ekte lær og mikrofiber.

Hwin har gjort alle oppriktige forsøk på å nøye behandle denne saken med nøyaktig utskjæring. Dette gir deg tilgang til lading og mikrofoner enkelt. Takket være det myke lærfôret, kan du skyve inn og ut din iPhone og beskytte iPhone.

USP: Slank og lett design

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. HAPPER STUDIO

Opplev vintage og royale følelsen av ekte skinn med Happer Studios håndlagde ermer. Du trenger ikke å holde i ermet for å føle premium kvalitet; utseende er nok til det. Ermet har en liten lomme for kort eller kontanter.

På toppen av det kan du også be om å tilpasse ermet med initialene, navnet eller logoen din. Totalt sett er det en av de beste lær ermene til din iPhone. Til slutt er det noen få fargevalg også.

USP: Premium kvalitet

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Ermer og vesker er det mest komfortable tilbehøret til iPhones. I motsetning til tradisjonelle etuier og deksler, ermer er tilgjengelige i forskjellige utførelser, og det er dette produktets skjønnhet. Du kan bruke forskjellige vesker hver dag, og imponere dine venner og kolleger.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPhone 8 Folio-deksler
  • Beste iPhone 8 vanntette tilfeller
  • Beste iPhone 8 røde tilfeller
  • Beste iPhone 8 belteklips

Hvilken erme eller pose vil du kjøpe til din iPhone 8, iPhone 7 eller iPhone 6? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.