Beste apper for å lage GIF på Mac i 2020: Bli mer morsom

GIF-ere har en enorm mani i dag! Jeg elsker å dele dem med vennene mine for å uttrykke forskjellige nyanser av følelser. Bortsett fra, kan de også brukes til markedsføring av merker og produkter. For eksempel kan du fremheve nøkkelproduktene dine, simulere produkters demoer og trekke oppmerksomhet til handlinger. Vil du komme i aksjon med en gang? Se gjennom dette eksklusive settet med de beste appene for å lage GIF-er på Mac, slik at du vil være fornøyd med de morsomme bildene til et helt nytt nivå.

Det er mange måter å være kreative med animerte GIF-er. Du kan opprette memes, spille inn videoer eller bilder og konvertere dem til morsomme GIF-er. Ved hjelp av en rekke redigeringsverktøy vil du kunne gi et foretrukket utseende til dine komiske bilder. Ser du frem til å utforske disse beste GIF-appene for Mac? La meg gå sammen med deg også!

Beste Mac-apper for å lage GIF - 2019

#1. CloudApp

CloudApp utfører nøyaktig hva den sier. Det er veldig enkelt å lage GIF-er med det. Det enkle grensesnittet lar deg konvertere videoklipp og kommenterte bilder til utrolige GIF-er.

CloudApp lar deg endre størrelse, rammeforsinkelse, sekvens, effekter og mer. Når du har opprettet GIF-er, lagrer du den på Mac-en. Senere kan du dele de vakre GIF-ene på online plattformer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. GIF Bryggeri

Bringer fantastiske GIF-er til verden. GIF Brewery er en kraftig app som konverterer videofiler til utrolige GIF-er. Du må lage skjermopptak eller importere videoer. Bruk noen få redigeringsfunksjoner.

Endre størrelse, beskjær og angi bildefrekvens - telle - forsinke som du vil. For å gjøre bilder mer attraktive kan du bruke filtre som farger, bildetekster og mer. Din egen GIF er klar til å lagres og deles.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. PicGIF Lite

Som å lage GIF-er? Hvis ja, ville "PicGIF Lite" være et flott tillegg til samlingen din.

Det jeg liker mye med denne appen er at den gjør det enkelt å lage GIF fra bilder og videoer. Siden denne appen fungerer med flere bilder og videoformater som JPEG, TIFF, BMP, PNG, TGA, RAW, PIC, MOV, MPEG, MP4, M4V, 3GP, AVI osv., Vil du kunne designe GIF-er med letthet.

Du kan stille FPS- eller rammeforsinkelse til å finjustere animasjonshastigheten og også justere størrelsen på GIF-er. Videre lar PicGIF Lite deg dele skapelsen din via iMessage, Tumblr og e-post også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Gifhy-fangst

Giphy Capture er den enkleste, men kraftfulle appen. Hvis du vil lage en kort og søt animert GIF da, kan du definitivt gå med denne appen. Det hjelper deg å ta opp videoer / bilder opptil 30 sekunder.

Giphy Capture tilbyr superenkle redigeringsfunksjoner. Velg hvilken som helst loop og juster den til rammen. Dessuten kan du gi animerte bildetekster for å legge til stil til GIF-en din. Dette vil gjøre GIF-en din mer oppmerksomhet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. GIF Live

GIF To Live er et symbol på fremskritt. Den er fullpakket med hi-end-funksjoner som hjelper deg med å lage strålende GIF-er. Du kan enkelt konvertere GIF og video til GIF innen noen få klikk.

Den innovative rammearrangøren hjelper deg med å lage animasjoner utenom boksen. Du kan dra og slippe animasjoner i henhold til rammer. I tillegg til dette kan du reversere animasjoner og tilpassede oppsett for å gjøre det mer personlig. Vil du prøve denne spesialbyggede appen? Gå videre, få mest mulig ut av de elegante funksjonene!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. GIF-tastatur

Enkelt sagt, “GIF Keyboard” har du fullstendig dekket med et bredt utvalg av GIF-er som reaksjoner, musikk, morsomme og mer. Du kan bla gjennom hele samlingen og velge de som virker perfekte for meldingen din. Åååååå, den har også mange trange GIF-er, slik at meldingstiden din blir liggende i topputstyret.

Du kan bruke appen til å lagre favoritt-GIF-ene dine. Hvis du vil lage en spesiell samling, vil du virkelig sette pris på denne funksjonen. Bortsett fra, vil du kunne bruke den med flere apper, inkludert iMessage, Slack, Telegram, Facebook, Reddit og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Smart GIF Maker

Smart GIF Maker er en så kul app, som hjelper deg med å endre GIF-er på en bedre måte. Smart GIF Maker er bygget med det enkle brukergrensesnittet, og lar deg legge til / slette rammer og bilder. Du kan angi GIFs looptelling og rammevarighet.

Bare dra og slipp bilder til rammer. Du kan til og med endre rekkefølgen på rammer. Når du er lagret, kan du eksportere eller dele GIF-er med kollegene, venner og familie.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Gifable - GIF-skjermopptaker

På bare tre enkle trinn kan du lage morsomme GIF-er på din Mac, alt takket være Gifable - skjermopptaker-app. Etter å ha klikket på Gifable-ikonet og dra musen over området for å spille inn, starter appen automatisk innspillingen.

Denne appen er et perfekt verktøy for bloggere, sosiale mediepåvirkere, markedsførere og folk som lager opplæringsprogrammer for følgere. Før du kan dele opprettelsen din, får du sjansen til å se forhåndsvisningen av GIF. For hurtig og enkel kopi-lim kan du bruke utklippstavlen.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 9. Gifox - GIF-innspilling og Shari

Vindusvalgsmodus er noe nytt introdusert av Gifox. Ved å bruke denne funksjonen kan du ta opp skjermen selv når du flytter til andre vinduer. Dette vinduvalget fungerer også i bakgrunnen når skjermen din er dekket av et annet vindu.

Denne appen har revolusjonert måten folk pleide å lage mikro-skjermbilder og produktdemoer. Med selektiv videoopptak på skjermen har det blitt superenkelt å animere instruksjoner og feilrapportering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Ezgif

I motsetning til ovennevnte Mac-apper, er Ezgif en online GIF-omformer. Det lar deg gå med grunnleggende redigeringer som beskjære, endre størrelse, optimalisere og mer. Du kan til og med dele og slå sammen flere GIF-er i en ramme.

Du kan ta opptil 400 bilder og videoer for å lage GIF-er. Appen har filstørrelsesgrensen på 30 MB. Imidlertid vil du ikke være i stand til å være vert for bilder eller videoer, og sørg for at du laster ned GIF-er når de er forberedt. Sjekk ut dette innlegget for mer info.

Pris: Gratis

Prøv det

Det er alt, kompis!

Over til deg!

Har du likt disse fineste GIF-appene for Mac? Kan jeg vite navnet på apper som kommer til å livne opp meldingstiden din? Gi oss beskjed om navnene og funksjonene du har likt i dem.

Hvis du har likt dette innlegget, kan det være lurt å se på disse innleggene også:

  • Hvordan lage GIF på Mac
  • Beste Emoji-apper for iPhone
  • Slik sender du levende bilder som GIF på iPhone

For å lese flere slike topp-Mac-app-lister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter.