Hvordan tilpasse iPhone-appikoner

Jeg har alltid likt å tilpasse appikoner på min iPhone. Det er en fin måte å legge til noe personlig preg på enheten din. Nå er det blitt enklere å endre utseendet til appikoner på iOS-enheter takket være noen elegante plattformer som iSkin.

Det lar deg enkelt installere tema-apper på iOS-enheten din. Den er utviklet for å fungere med iPhone, iPad og iPod som kjører iOS 7 eller nyere og er tilgjengelig gratis.

Interessant nok legger den bare til app-ikonene på startskjermen til enheten din og erstatter ikke de eksisterende. Derfor må du legge alle aksjeappene dine i en mappe for å skjule dem når iSkin har lagt snarveier til startskjermen. Høres interessant ut? La meg demonstrere hvordan det fungerer på riktig måte!

Slik installerer jeg temaikoner på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Safari på din iOS-enhet du vil tematisere. Og besøk iSkin-websiden.

Steg 2. Neste opp, må du bla ned og trykke på Bla gjennom alle temaene under Installer iOS-temaer.

Trinn 3. Nå vil du se mange temaer. Velg den du vil ha. Vi skal velge Materiell svart.

Trinn 4. Deretter blar du ned og trykker på applikasjonsikoner under Installer tema for å temme favorittappene dine på startskjermen.

Trinn 5. Bla nedover igjen. Du vil se listen over appikoner under Vis raske handlinger. Du vil se de tilpassede appikonene til flere populære apper som Facebook, Instagram. Trykk på hvert av appikonene du vil tematisere.

Merk: Du kan også gi nytt navn til appikonet. For å gjøre det, trykk bare på tekstfeltet, som er til høyre for appikonet.

Trinn 6. Når du har valgt appikonene, blar du ned og trykker på Generer tema.

Trinn 7 Nå vises en popup som sier: “Dette nettstedet prøver å åpne Innstillinger for å vise deg en konfigurasjonsprofil. Vil du tillate dette? ” Trykk på Tillat.

Trinn 8. Deretter trykker du på Installer. Du vil få en advarsel: Profilen er ikke signert. Ignorer advarselen og trykk på Installer øverst til høyre hjørne.

Trinn 9. I popup-vinduet trykker du på Installer igjen.

Trinn 9. Trykk til slutt på Ferdig øverst til høyre for å fullføre.

Trinn 10. Etter at prosessen er fullført, gå til startskjermen til enheten din og sjekk ut den siste siden - alle appikonene dine er blendende for å stjele hjertet!

Det var alt folkens!

Din ta!

Vil du tilpasse iPhone? Hvis ja, så la oss vite hva din beste metode for å gi enheten din et annet utseende er.

Når vi snakker om tilpasning, vil jeg anbefale deg å ta en titt på disse topp-iPhone-appene som lar deg transformere utseendet til appene på enheten din.

Det kan være lurt å se på:

  • Beste Live Wallpaper-apper for iPhone X
  • Beste apper som lager collage for iPhone
  • Hvordan tilpasse iMessage App Drawer
  • Slik unngår du problemer med innbrenning på iPhone X

For å lese flere slike nyttige guider, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar