Beste kameraapper for iPhone og iPad i 2020: Gi fotografiet ditt et profesjonelt preg

Alle liker å ta bilder med smarttelefonkameraet. Når det kommer et visuelt tiltalende syn foran øynene dine, tar du bare ut smarttelefonen i disse dager, i stedet for noe kamera, og tar et blunk. Dette er hovedsakelig fordi nesten alle smarttelefonprodusenter har et kamera av høy kvalitet. Spesielt iPhonen tilbyr utvilsomt et kraftig kamera med alle modeller. Kvaliteten som iPhone-kameraet gir, kan enkelt sammenlignes med noen av poeng- og skytekameraene i markedet. I tillegg, med et utall avanserte foto- og videoapper i App Store, er allsidigheten som iPhone leverer eksepsjonell.

Apples App Store inneholder noen fantastiske apper som gjengir en rekke funksjoner med hensyn til fotografering. Mens mange av dere kanskje liker standard iPhone-kamera-appen for det brukervennlige og minimalistiske grensesnittet, gir disse appene deg ekstra kontroller. Til å begynne med er det apper som hjelper til med å redigere og organisere bilder, til å justere hvitbalansen og lukkerhastigheten manuelt, til å fungere som et rundt kamera med fotoredigering og så videre. Nedenfor er ti foto- og videoapper for iPhone / iPad som du kan bruke til å ta de beste bildene.

De beste iPhone- og iPad-kameraappene fra 2019

#1. VSCO Cam

VSCO Cam er en slags allround-kamera-app som lar deg ta opp, redigere og dele bildene dine med ett grensesnitt. Den lar deg også importere alle tatt bilder ett sted. Når du prøver å fokusere på et objekt på et relativt mørkere sted, ender du ofte opp med å ta et mørkt eller ute av fokusbilde av objektet. Men det er her VSCO Cam-appen kommer godt med.

VSCO Cam-app fungerer som en problemløser når du ønsker å ta bilder på mørkere steder. Appens filter, i tillegg til redigeringsalternativene, hjelper deg å ta noen av de beste bildene du ønsker deg. Det er en enkel kamera-app som gir ganske god kontroll.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. ProCam 5

ProCam 5 tilbyr et bredt spekter av manuelle kamerakontroller fra fullt fokus, eksponeringskontroller til hundrevis av sanntidsfiltre, linser og så videre. Spesialiteten til appen er at den pakker alle disse funksjonene i et enkelt brukergrensesnitt, og dermed ikke overbefolkning søkeren, i motsetning til andre lignende apper.

Appen har også en alt i ett-redigeringsprogram som kommer med mange ikke-destruktive alternativer for redigering.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 3. Focos

Hvis du vil ta flere fantastiske portrettbilder, må du ha "Focos" til disposisjon. Appen fungerer dyktig for å la deg snappe bilder med grunne dybdeskarphet. Det lar deg simulere store blenderåpninger for å ha realistiske bokeh-effekter.

Du kan også tilpasse bokeh-effekten av portrettbildene slik at de ser mer attraktive ut. Velg mellom mange simulerte blenderåpninger for å skape imponerende bokeh-flekkeffekter.

Dessuten lar denne kameraappen deg legge til flere lys i en 3D-plass og perfekt finjustere sentrale ting som farge og lysstyrke for hvert lys.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Snapseed

Snapseed er kanskje ikke en unik app, men den gir noen utmerkede funksjoner. Det hjelper deg å automatisk endre eksponerings- og fargeinnstillingene for hele bildet eller bare et bestemt område i rammen.

Denne appen omfatter mange filtre og rammer, inkludert alternativer for hånden for å finjustere hvitbalansen, metningen, beskjæringen, størrelsen, kontrasten og rotasjonen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. kamera +

Camera + er en annen all-round kamera-app som bortsett fra å hjelpe deg med å stabilisere bilder, også tilbyr en-trykkskontroller for å fikse innstillinger inkludert eksponering, fokus og hvitbalanse. Camera + hjelper deg å fokusere på objekter i mørkere omgivelser ved å la deg endre eksponeringskompensasjonen.

Du kan også se på ISO og lukkerhastigheten til kameraet. Camera + fungerer som en enkel app som tilbyr noen avanserte funksjoner.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. ProCamera

ProCamera er enda en app som lar deg forhåndsvise bildet, før du tar det. Det er en app for kamerautskiftning som gir deg kontroll over mange innstillinger etter å ha tatt bilder.

Den kommer med en VividHDR-funksjon som forbedrer funksjonen til HDR-modus. Hvis du er en fan av nattebilder, tilbyr denne appen Night Mode Pro-kamera bare for deg.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 7. PRO HDR

ProHDR kan regnes som en av de fineste appene i HDR-typen. Selv om brukergrensesnittet ikke er så glatt som noen av de andre få appene, gir det rikelig kontroll over innstillingene for eksponeringstuning og tonekartlegging.

Bortsett fra det, tilbyr appen en rekke forhåndsinnstilte filtre som inkluderer alternativer for beskjæring, innstilling av en selvutløser, digital zoom, legge til et enkelt rutenettoverlegg, etc.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. LightTrac

LightTrac hjelper deg med å bestemme lysforholdene for et perfekt bilde som skal tas. Appen følger stiene til Solen og Månen, og guider deg å finne solnedgang, soloppgang, skumring og månekvivalenter gjennom året.

Hvis du ønsker å vite forholdene er riktige, før du tar et perfekt bilde, er dette appen som lar deg vite ved å måle den nøyaktige bevegelsen av Solen og Månen.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 9. Camera Plus

Camera Plus er en unik app som skiller seg ut fra mengden på grunn av de innovative funksjonene som ikke tilbys av noen annen app. Det gir deg ikke avanserte alternativer som ProCamera 8, men det gir deg noen ut-av-boksen-funksjoner som AirSnap og fokusskiftvideoer. Med AirSnap kan du konvertere en annen iOS-enhet til en kontroller for ekstern fotografering av bilder. Sammen med disse gir Camera Plus også tre forskjellige fokusalternativer, nemlig makroen, normal og fjern.

Disse modusene sikrer at skarpheten til de tatt bildene forblir intakt der det måtte være nødvendig. Totalt sett gir denne appen en mye tiltrengt allsidighet til iPhone-kameraet.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 10. Håndbok

Manual er en fantastisk utviklet app som ble lansert etter utgivelsen av iOS 8. Med Manual kan du endre ISO, lukkerhastighet, hvitbalanse, fokus og eksponering selv før du tar et bilde. Dette hjelper deg å se på forhåndsvisningen av bildet du trenger før du tar det.

Fremfor alt er den veldig grei å bruke, noe som gjør den til en direkte erstatningsapparat for raske snaps. Appens funksjon er verdt å nevne eller to.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren og kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.