Gmail-kalender synkroniseres ikke på iPhone: Slik løser du det

Når du setter opp en Google-konto (og aktiverer Kalender som standard), skal Gmail-kalenderne dine synkroniseres uten problemer. I disse dager er oppsettet så enkelt at det hele skjer automatisk når du logger deg på med Gmail / Google-legitimasjonen.

Men det er denne eksterne muligheten for at Google / Gmail-kalendere ikke synkroniseres med iPhone-kalenderen, og det kan være et stort problem. Hvis du er avhengig av mobilitet og kalenderen din mye, vil dette bli et veldig stort problem. Heldigvis kan du fikse det enkelt.

Gmail-kalender synkroniseres ikke på iPhone: tips for å løse problemet

Se etter kalenderbryteren

Noe av det første du bør se etter er en bryter for Kalender.

Trinn 1. Åpne Innstillinger, trykk på Passord og kontoer.

Steg 2. Trykk på Gmail → Hvis det er flere kontoer, trykk på Gmail-kontoen du la til Forsikre deg om at bryteren for kalendere er slått på.

Det er fullt mulig at du har slått av kalendere når du konfigurerte Gmail-kontoen (med vilje eller tilfeldig). Å slå den på vil synkronisere kalenderne. Etter at du har slått den på, avslutter du Kalender-appen og åpner den på nytt.

Innstillingen Hent / Push

Etter "bortfallet" av en måte for apper å bruke "push" i iOS 7, må apper som Gmail stole på Manuell oppdatering eller noe som heter "Hent."

Innstillinger for Hent / Push ser ut til å fungere for kalenderhendelser. Så hvis du ikke ser Gmail Cal-hendelsene vises i kalenderen, er dette en av tingene du bør sjekke.

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Passord og kontoer.

Steg 2. Trykk på Hent nye data → Nå, trykk på Gmail-kontoen → Trykk på Hent (hvis du vil at oppdateringer skal vises automatisk) eller Manuell (hvis du vil oppdatere ting manuelt.)

Under Hent nye data, bla også ned til Hent-delen og velg et tidsintervall (15 minutter, 30 minutter eller time). Du kan også velge alternativet “Manuell” .

Når du velger et tidsintervall (etter å ha valgt Hent-metoden), henter kalenderne automatisk data fra Gmail-kalenderen med det angitte intervallet. For Manuell må du trekke ned for å oppdatere kalendere (fra Kalender-appen → Kalendere.)

Synkroniser standardkalender

Trinn 1. Gå til Innstillinger- trykk på Kalendere.

Steg 2. Trykk på Synkroniser → Velg alle hendelser.

Bare for å være sikker, trykk på Standardkalender. Og velg deretter en Gmail-kalender som standard.

Ingen Gmail-kalendere som vises? Kontroller den første delen "Sjekk for kalenderbryteren."

Legg til Gmail-kontoen din på nytt

Hvis ingenting fungerer, må du fjerne Google-kontoen. For å gjøre det, trykk på Innstillinger → Passord og kontoer → Trykk på Gmail under “Kontoer” → Trykk på Slett konto- knappen.

Legg til kontoen på nytt ved å gå til Innstillinger igjen og trykk på Passord og kontoer → Trykk på Legg til konto under “Kontoer” → Trykk på Google → Følg instruksjonene på skjermen.

Når du gjør dette, blir alt tilbakestilt. Rett før du legger til, må du sørge for at det ikke er noen begrensning i Gmail-kalenderen.

Pakk inn

Håper denne guiden har hjulpet deg med å løse Gmail-kalendersynkroniseringsproblemet på iPhone. I tilfelle det ikke har det, ikke nøl med å kommentere spørsmålet ditt nedenfor eller på vår Facebook- og Twitter-side. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar