De beste tegneserieleser-appene for iPhone og iPad i 2020

Har du en forkjærlighet for å lese tegneserier? Hvis ja, har vi deg dekket med de beste tegneserieleser-appene for å oppleve opptoget til "Iron Man", The Avengers, X-Men og mer.

Det som gjør disse tegneserieleserappene spesielle er muligheten til å tilby uovertruffen komisk leseopplevelse. De støtter de fleste komiske formater og lar deg organisere tegneseriene med største letthet. Dessuten kan du til og med finjustere dem slik at de passer best for deg!

De beste tegneserieleser-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. Episode ft Pitch Perfect

Episode ft Pitch Perfect er en ideell app for å glede deg over å lese interaktive og visuelle historier. Med den enorme katalogen på mer enn 35 000 historier med alle sjangre som romantikk, fantasy, komedie og mer, holder det interessen din for å lese noe utenom boksen i live.

De interaktive historiene gir deg en stor sjanse til å leve livet ditt akkurat som du vil og ha ønsket suksess. Du kan også velge din vei til kjærlighet, popularitet og mer. Finn en nydelig kvinne eller en super kjekk fyr for å bli forelsket. Det er ikke alt; det er mange mysterier som skal avdekkes og farer du må møte for å nå målet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Wattpad

Wattpad er en one-stop-plattform for å lese alle typer bøker og interessante historier. Basert på hva som får deg til å gå, kan du utforske flere ting som mysterium, komedie, action, fiction, science fiction, romantikk, eventyr, fantasy og mer.

Du kan enkelt lagre alle artikler for å lese dem frakoblet. Med muligheten til å synkronisere kontoen din, vil du kunne hente der du slapp på noen av iOS-enhetene dine. Det viktigste er at du kan komme direkte i kontakt med forfattere og andre lesere og dele erfaringer eller diskutere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. comiXology

comiXology er en av de flotteste tegneserieleser-appene. Med denne appen vil du like å lese Kindle-tegneserier, grafiske romaner samt Magna-kjøp. Det enorme biblioteket kan skryte av mange Marvel-tegneserier, bildekomikere, DC-tegneserier. Du kan også søke etter og legge favorittbøkene dine til ønskelisten. Hvis du vil gjøre tegneserielesingen mer herlig, bør du ikke se lenger enn til comiXology.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. iComics

iComics er designet for å være en førsteklasses tegneserieleser-app. Det er kompatibelt med de fleste komiske formater som ZIP, CBZ, RAR, CBR, 7ZIP, CB7, TAR, CBT, LZH, LHA, EPUB, PDF. Den har en glidebryter som lar deg enkelt flytte fra en tegneserie til en annen. Du kan dele ekstra brede sider for å gjøre lesingen litt enklere. Du har muligheten til å dele, sende e-post og til og med lagre individuelle sider.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 5. Chunky Comic Reader

Denne er en komplett app-leser-app. Det er svært brukervennlig og brukervennlig. Med den superhendige oppskalering-funksjonen, gjør det til og med tegneserier i lav oppløsning som ser fine ut. Den har autokontrast / fargetone som fikser gule sider og bleknet blekk. Det er et selvorganiserende bibliotek som holder alle tingene dine i perfekt orden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Forundre ubegrensede tegneserier

Med Marvel Unlimited Comics kan du få tilgang til et stort bibliotek på mer enn 17 000 digitale tegneserier. Selv om du ikke er koblet til Cellular eller Wi-Fi, lar den deg lese opptil 12 problemer offline. Det inkluderer noen kjente Marvel-tegneserier, inkludert Spider-Man, The Avengers, Iron Man, Captain America, Hulk, X-Men og mer. Den lar deg forhåndsvise hvert nummer i arkivet og lese noen utvalgte utgaver hvis du ikke er registrert.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Madefire tegneserier og bevegelsesbøker

Det siste, men ikke minst, “Madefire Comics & Motion Books” er en av de mest bedårende tegneserieleser-appene for iOS. Med de synkroniserte lydeffektene, musikken og 360 panoramautsikten, gir det en fantastisk leseopplevelse.

Fra Batman, Superman, Star Trek til Dark Horse, var den fullpakket med alt som kan underholde deg grundig. Når de nye utgivelsene legges til hver uke, vil du aldri kjede deg og alltid ha mange alternativer å utforske. Du kan bla gjennom nye trykte tegneserier fra kjente utgivere i butikkens utskriftsbøker og raskt kjøpe den du elsker via kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Comic Book Reader: Viewer for Comic

Denne tegneserieleseren app støttet alle formater og ble ansett for å være den beste for lesing, cb7, cbz, cbr og cbt tegneserier. Det imponerende designet og det intuitive brukergrensesnittet gjør å lese bøker til en flott opplevelse.

Takket være integrasjonen med viktige skytjenester som Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box og nettverkstjenester inkludert SMB, FTP, SFTP, DLNA, lar den deg raskt åpne dokumenter fra alle nettverk eller skytjenester. Alternativ for sidelayout i dokumenter som enkeltside, dobbeltside gir mer bekvemmelighet. Du kan bokmerke hvilken som helst historie for å lese den senere. Filbehandleren lar deg holde biblioteket ditt i perfekt orden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Comic Zeal Comic Book Reader

"Comic Zeal Comic Book Reader" er funksjonsrik og en perfekt app for å forbedre leseropplevelsen din i tegneserier. Den lar deg organisere samlingen din som ønsket. Du kan også legge serier inn i serier, og med bruk av skillelinjer, vil du kunne administrere lange lister. Det er også et alternativ å automatisk sortere tegneserier i hver sin serie. Enda bedre er det også en foreldrelås for spesifikke serier.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. ComicFlow

Med det smarte grensesnittet gir ComicFlow en uovertruffen komisk leseopplevelse. Den er utstyrt for å håndtere store tegneseriesamlinger. Du kan enkelt importere favorittkomikene dine i bakgrunnen. Den støtter cbr, .cbz og pdf-filer. Den er kompatibel med den eneste iPad-en.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er det!

Logger av

Disse tegneserieleserappene utmerker seg med å la deg lese bøker med optimal bekvemmelighet. Så om du vil lese science-fiction, romantikk eller action-thriller, er disse CBR-appene klassen fra hverandre. Har jeg savnet noen topp CBR-app for iOS?

Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar