Slik sporer du trinn / gangavstand ved å bruke iPhone's Health App

Takket være funksjonen som heter bevegelsessporingsbrikke i nye iPhones (6 og 6 Plus) som kjører iOS 8, er Health-appen utstyrt for å spore trinnene dine som et skritteller. Bare noen få skritt, så har du det beste å vite om dine vanlige aktiviteter! Slik kan du enkelt spore trinn / gangavstand ved å bruke iPhone-appen din Health-app på iOS 8.

La oss komme videre med prosessen. Du må aktivere noen få funksjoner og legge dem til instrumentbordet i helse-appen din.

Slik sporer du trinn / gangavstand ved å bruke iPhone-appen din helseapp

Trinn 1. Start helse-appen

Steg 2. Trykk på helsedata

Trinn 3. Trykk på Fitness

Trinn 4. Nå må du aktivere Vis på dashbordet av tre ting 1). Flyreiser klatret 2). og 3). Turgåing + løping Avstand . Du kan gjøre det ved å trykke på hver enkelt av dem for deretter å slå på Show på dashbordet en etter en.

  • Trykk på Fly klatret og slå på Show på dashbordet
  • Trykk på trinn og slå på Vis på dashbordet
  • Trykk på Walking + Running Distance og slå på Show on Dashboard board

Trinn 5. Du kan gå tilbake til fanen Dashboard på Health-appen for å se de tre funksjonene du nettopp har aktivert.

Det er gjort!

En ting å huske, du må flytte rundt hvis du ønsker å se noen endringer i funksjonene.

Funksjonene Steps and Walking + Running Distance gir deg nøyaktig informasjon. Uansett om din iPhone er i lommen eller hånden, er det alltid lurt å gi deg nøyaktig detalj om hvor mange skritt du har tatt og hvor mye du gikk eller løp.

Flight Climbed-funksjonen er også unik. Den er i stand til å oppdage selv de mindre høydeforandringene ved hjelp av ny lufttrykksensor innebygd i iPhones. Siden hver flyreise tilsvarer en etasjes etasjes trinn, vil den registrere seg som en flytur klatret hvis du tilfeldigvis går opp i en etasje.

Det gjør det effektivt ved å ta hensyn til den relative antakelsen om høyde, samt jobbe med gradvis stigning og nedgang. Derfor trenger du ikke være med på flyet for å la det registrere hvor mange fly du har klatret.