Unikt smarte tilfeller for iPad 4 og tidligere iPads [2020 Edition]

Apple produserer smarte etui til iPad (og iPad Mini), og de er ganske smarte. Men hvis du leter etter en beskyttelse rundt deg, må du lete etter noe mer. De vanlige Apple-smarte dekslene er ikke nok til å beskytte iPadens rygg.

Det finnes mange iPad-deksler i markedet, men det er veldig få av dem som er enormt unike og overraskende sterke.

Vi kommer til å ta en titt på en uvanlig blanding av utseende og ytelsesbaserte iPad-saker fra store merkevarer. Dykk rett i:

Beste iPad 4-saker i 2019

#1. S-Tech

Hvis du er ute etter en profesjonell sak, bør du vurdere S-Tech. Den har en raffinert design og har pent håndverk. Den har også spor som lar deg beholde kortene dine sikkert.

Det er et par løftede skinner som lar deg plassere iPad horisontalt for å se på film mer komfortabelt. Auto sleep / wake-funksjonalitet forhindrer unødvendig forbruk av enheten. I tillegg har den en løkke der du kan holde den digitale pennen.

USP: Profesjonelt utseende

Sjekk ut på Amazon

# 2. SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series

Vil du tilby et kompromissløst forsvar til din iPad 4? SUPCASE 'Unicorn Beetle PRO Series kan være det riktige svaret for ditt spesifikke behov.

Blandingen av hard PC og ganske myk TPU har gitt den den mye tiltrengte styrken for å overleve humper med letthet. Med den innebygde skjermbeskytteren har berøringsskjermen et ekstra lag med beskyttelse mot skrap.

De nøyaktige utklippene lar deg bruke kameraet og lynporten uten problemer. Dessuten kommer denne tunge saken i fire fargevarianter.

USP: Meget beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Moko

Denne er spesielt skåret ut for folk som liker smale saker. Det er laget av mykt PU-skinn og har et ganske elegant design. Det er mikrofiberinteriør som gjør det mulig for saken å motstå støt.

Med den klare ryggen lar den iPad 4 deg skinne elegant. Takket være den automatiske sleep / wake-funksjonen forlenger den også batteriets levetid.

Du kan bruke frontdekselet til å plassere iPad horisontalt for en mer praktisk skrive- og seeropplevelse. I tillegg kommer MoKo i åtte attraktive fargealternativer.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Fintie

Har du en smak for livlige farger? Fintie kan være et automatisk valg for deg. Med så mange som 30 fargevarianter med vakre design som tilbys, trenger du ikke å bruke mye tid på å finne ut en iøynefallende følgesvenn for iPad-en.

Utover utseendet er denne saken laget av mykt PU-skinn. Med inkludering av glatt mikrofiber, absorberer det også sjokk og holder riper i sjakk. I tillegg reduserer den innebygde magnetlisten unødvendig bruk av iPad.

USP: Levende fargevarianter

Sjekk ut på Amazon

# 5. Topsky NTECeaq

Topsky NTECeaq kan være et verdig alternativ for å se på filmer håndfri og også forsvare iPad 4 mot utilsiktede dråper. Et av de største høydepunktene i denne saken er de solide tredelte konstruksjonslagene.

Det ytre skallet i silikon gjør at denne saken kan tåle sjokk. Dessuten tilbyr det også et forbedret grep. Med hevet leppe gir den ekstra beskyttelse til berøringsskjermen.

Videre er NTECeaq tilgjengelig i seks fargevarianter inkludert grå / svart, grå / grønn og mer.

USP: Trippel-lag beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Jeg antar at du har valgt et elegant deksel til iPad-en din. Hvilken er det, og hva er egenskapene du har funnet som merkbare i det?

Ikke gå glipp av:

  • Beste 9, 7-tommers tastaturetui
  • Beste 9, 7-tommers iPad-deksler
  • Beste 9, 7-tommers iPad Folio-deksler

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus, for aldri å gå glipp av de nyeste tilbehørene våre.