Hvordan ta skjermbilde på iPhone uten hjemme- og strømknapp

Å ta et skjermbilde er like enkelt som ABC, men ikke med en ødelagt eller skadet Hjem-knapp. Det er en rekke brukere som bruker iPhonene sine uten mye omsorg, og følgelig maskinvaren til iPhone-feil.

Som bruker vet du verdien av Hjem-knappen; kanskje dette vil være den eneste knappen du trykker minst hundre ganger i løpet av en dag. Og hvis knappen ikke fungerer som den skal, er du i suppen.

Med denne Hjem-knappen kan du starte app-switcher, nå startskjermen fra en hvilken som helst annen skjerm. Hvis Hjem-knappen trykkes samtidig med Sleep / Wake-knappen, kan du tvinge iPhone på nytt, og du kan ta skjermdumpen på iPhone med dette ydmyk Hjem-knapp.

Så hva er ditt neste trekk hvis denne multitasker Hjem-knappen blir satt på iPhone-en din? Vel, du kan bruke Assistive Touch-alternativet på din iPhone.

AssistiveTouch oppretter en virtuell Hjem-knapp på startskjermen, og den fungerer på samme måte som den fysiske Hjem-knappen fungerer. Nå, bruk dette anlegget på din iPhone og ta et skjermbilde.

Hvordan ta iPhone-skjermbilde uten hjemmeknapp og strømknapp ved hjelp av AssistiveTouch

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Trykk på Tilgjengelighet .

Steg 2. Nå trykker du på Touch . Og trykk deretter på AssistiveTouch .

Trinn 3. Slå på vipperen ved siden av “AssistiveTouch” på iPhone.

Når du følger trinnene ovenfor, kan du se en virtuell knapp i en rund form på iPhone-skjermen. Trykk på knappen, så finner du alternativer for å betjene din iPhone uten å bruke Hjem-knappen & sleep / wake (power) -knappen.

Trinn 4. Trykk på virtuell knapp → Trykk på enhet .

Trinn 5. Trykk på Mer, og trykk deretter på Skjermbilde .

Det er gjort!

Du har klikket skjermen på iOS-enheten din uten hjelp av fysiske knapper.

Over til deg

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Det ville være fint å høre fra deg.

Ikke gå glipp av:

  • Hvordan bruke skjermbilde markeringsverktøy
  • Hvordan redigere levende bilder på iPhone eller iPad
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.