Slik slår du på iPhone-enheten uten strømknapp

Nylig ønsket jeg å se på min gadgetlagring der jeg beholder alle brukte iPhoner. Plutselig kom øynene mine ansikt til ansikt med iPhone 4 som tilfeldigvis var min første iPhone. Jeg følte meg litt nostalgisk og tenkte på å gi den gamle enheten en titt. Men jeg skjønte snart at ON / OFF-knappen var ødelagt. Og akkurat da jeg tenkte å sette enheten tilbake i skuffen, slo dette trikset mitt, og heldigvis kunne jeg slå på iPhone uten å måtte trykke på av / på-knappen.

Jeg synes denne fiffige lille funksjonen er verdt å dele. I tilfelle du har å gjøre med en defekt søvn / vekke-knapp og ikke klarer å starte enheten på nytt, kan dette trikset komme godt med. La meg vise deg hvordan det fungerer!

Slik slår du på iPhone-enheten uten strømknapp

Forutsatt at iPhone-en din er slått av, og at du ikke kan slå den på ved hjelp av strømknappen.

  • Koble iPhone til en datamaskin eller en hvilken som helst annen ladeenhet ved hjelp av USB-kabelen.
  • Vent nå noen sekunder (eller minst et minutt).
  • Boom! IPhone-enheten starter automatisk på nytt.

Fortalte deg at det er ganske enkelt og fungerer effektivt, ikke sant? Nå som du vet ordet av det, må du ikke unnlate å bruke den når du finner din iPhone nesten død.

Hva om Sleep / Wake-knappen ikke fungerer som den skal, eller du vil måtte bruke en litt mer praktisk måte å starte enheten på nytt?

Du kan bruke AssistiveTouch på smarttelefonen til å starte iPhone på nytt uten å bruke noen fysisk knapp. Enda bedre, vil du også tilpasse den slik at den passer bedre til dine behov. For å komme i gang med det, gå over til denne komplette guiden.

Det er ganske mye det!

Si din mening:

Vil du dele opplevelsen din om hvordan iPhone-av / på-knappen ble svart? Og hvordan har du det med det?

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Hvordan få virtuell hjemmeknapp på iPhone X
  • Slik starter du iPhone X, iPhone 8/8 Plus på nytt
  • Slik setter du iPhone i DFU-modus
  • Slik setter du iPhone i gjenopprettingsmodus

Villig til å lese flere slike feilsøkingshistorier? Prøv iGB-appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.