De beste iPad-appene som gjør mest mulig ut av Apple-blyanten din i 2020: Legg vinger til din kreative sjel

Som forventet har Apple Pencil-støtte kommet til iPad 2018 - også kjent som 6. generasjons iPad. Stylisten fungerer med mange fineste apper slik at du kan lage notater, tegne, tegne, male og mer med absolutt presisjon. Ikke for ingenting, det er betegnet som et førsteklasses kunstnerisk verktøy for å tegne enhver fantasi og gi liv til fascinerende design! Vi har plukket ut de beste Apple Pencil-appene for iPad, som er grunnlagt for å få mest mulig ut av din kreative sjel.

Med disse topp iOS-appene til disposisjon kan du lage fantastiske bilder, lage flotte notater og også kommentere PDF-filer grasiøst. Du kan fargelegge bøker og også tegne tankene dine til perfeksjon.

Beste Apple blyant-apper for iPad i 2019

#1. Microsoft OneNote

Er det ikke en ironi at Apples største rival - Microsoft lager en av de fineste notat-appene for iOS? OneNote er en absolutt klasse og har en rekke verktøy som lar deg enkelt ta notater. Basert på dine spesifikke behov, kan du organisere notatene dine.

Du kan øyeblikkelig finne de nyeste notatene dine og feste sidene du bruker mest. For å tilby notatene dine mer sikkerhet, har du muligheten til å bruke passordet eller Touch ID. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne appen er støtte fra flere språk som engelsk, arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk, hebraisk, hindi og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Pigment

Skulle du tenke på å legge vinger til din kreative sjel, ville Pigment være et utmerket verktøy for å komme i gang. Bortsett fra å slukke tørsten etter fargelegging, kan appen også være enormt nyttig i å drepe stress. Det er så mange som 24 forskjellige blyanter, markører og børster som gir deg alle liv.

Du kan også bruke akvarell, pastellverktøy, markører, fargede blyanter og til og med oljemaling! Bruk fargehjulet for å legge til livlige farger, få mest mulig ut av glidebryteren for skyggekontroll, og ikke glem å prøve de profesjonelt kuraterte palettene.

Dessuten kan du oppgradere til pro-versjonen av appen for å ha ubegrenset tilgang til hele biblioteket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Adobe Photoshop Sketch

Ta kjærlighet for skissering til det helt nye nivået ved å få mest mulig ut av Adobe Photoshop! Du kan bruke en rekke innebygde børster, blyanter, penner og markører til å designe kunst.

Bruk den til å lage fantastiske akvarellmalerier, og send også kunstverket til Adobe Photoshop CC eller Adobe Illustrator CC som lagdelte PSD-filer. Du vil også legge til flere bilder og tegningslag. Den har så mange as14 verktøy som lar deg justere størrelse, farge, opacitet og blandingsinnstillinger. Enda bedre, Photoshop har flere stylusstøtte inkludert Adonit, Wacom, Pencil by 53 og Apple Pencil.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. PDF-ekspert

Hvis du er ute etter en omfattende PDF-redigerer, bør du ikke se lenger enn til PDF Expert. Ved hjelp av mange avanserte verktøy kan du lese, kommentere og redigere PDF-filer elegant.

Du vil kunne endre tekst og bilde med letthet. Det lar deg også signere dokumentet og fremheve tekst i skannede bøker.

Vil du ikke at noen skal få tilgang til filene dine? Ikke noe problem, du kan bruke et passord for å forhindre uautorisert tilgang. Dessuten er den integrert med flere skytjenester som Dropbox, iCloud Drive, Box, OneDrive, Google Drive, etc.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 5. formere seg

En app som er så rik og kunstnerisk som Procreate, bør være en stor fordel for en håpefull kunstner som deg! Den har flere toppredigerte redigeringsverktøy som lar deg tegne og tegne vakkert på iPad-en. Procreate er lastet med 136 vakkert fremstilte børster og har støtte for HD-lerreter. Det er også et børstesystem med dobbelt tekstur for å legge til den virkelige sjarmen til mesterverket ditt.

Bruk 17-lags blandingsmodus for sjelende komposisjon. Å ja, det er 35 innstillinger som kan tilpasses for hver børste. Med 250 nivåer for å angre og gjøre om, vil du ikke bry deg om å gjøre feil.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 6. GoodNotes 4

“GoodNotes 4” er en app for nye aldre med notater som tar et bredt spekter av skrive- og tegneverktøy. Med avansert OCR-teknologi kan du raskt søke i notatene dine. Det lar deg også kommentere dokumenter og PDF-filer med Apple-blyanten. Appen lar deg også redigere Microsoft Word- og PowerPoint-filer.

Den har pent utformede foret papirer, grafiske papirer, musikkaviser og notatbokomslag slik at du kan lage attraktive notater. Enda bedre, GoodNotes 4 støtter en rekke språk, inkludert engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 7. notability

Rangeringen som nummer fem i produktivitetskategorien, er Notability funksjonsrike og en av de høyt rangerte notat-appene for iOS. Den har alle slags verktøy for å la deg ta detaljerte, konsise notater ved hjelp av Apple Pencil.

Det er mange skrive- og tegneverktøy som lar deg lage et mesterverk. Du kan importere PDF, DOC, PPT, bildefiler og til og med GIF-er fra andre apper og kommentere dem vakkert. Du vil også være i stand til å kommentere forelesningsbilder og møteagendaer eller fullføre klasseoppgaver.

Dessuten er Notability kompatibel med flere språk som engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, norsk bokmål, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk, tradisjonell kinesisk og tyrkisk.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 8. MyScript Nebo

Undervurder aldri en strålende notat-app som MyScript Nebo som har alle kvalitetene til å være på nivå med de beste. Ikke for ingenting, det er vinneren av Best App 2017 CES Mobile Apps Showdown og App Store Best av 2016.

Det jeg har funnet søtt med denne appen, er enkelheten som den lar deg gjøre arbeidet ditt. For eksempel kan du uanstrengt formatere den håndskrevne teksten som titler, avsnitt og til og med punktlister. Og med de intuitive bevegelsene, vil du kunne redigere dem alle raskt.

Utover brukervennlig funksjonalitet, er MyScript Nebo kompatibel med mange språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 9. Affinitetsfoto

Affinity Photo har mye likhet med Photoshop. Appen lar deg redigere bilder etter beste smak. Bortsett fra kan du også tegne og tegne. Takket være full støtte for Apple Pencil, inkludert trykkfølsomhet og tilt, gir det deg full frihet til å la deg uttrykke deg.

Du kan bruke den til å bruke fantastiske redigeringseffekter på bilder slik at de ser fantastiske ut. Sa jeg; kan du også lage malerier med det omfattende penselbiblioteket og børsteverktøyet.

Pris: $ 19.99

nedlasting

# 10. Inspirer Pro

For å male, tegne og tegne kan du ikke gå galt med Inspire Pro. Flammepunktet for denne appen er det store biblioteket med 80 børster av høy kvalitet som er delt inn i åtte sett, inkludert oljemaling, luftbørster, grunnleggende former, grafittblyanter, voks-fargestifter, markører, kritt og teksturer.

Du får tilgang til 70 børster til i Inspire Pro Shop. Det er mer enn 20 forskjellige innstillinger for å tilpasse penselstrøk. Når penselstrøk automatisk blir spilt inn, vil du kunne spille av videoen av kunstverket ditt. Hva mer er, Inspire Pro leveres med 1000 nivåer av angre og gjøre om.

Pris: $ 7.99

nedlasting

Det er alt for nå!

Hva er ditt valg?

Jeg antar at du har elsket å kikke på appene som er nevnt over. Gi oss beskjed om hvilken som har fått din oppmerksomhet.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste fargeleggingsapper for iPhone og iPad
  • Beste tegne-apper for iPad
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste Word-spill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.