Hvordan forhindre levering av iMessage til iPad og Mac (eller andre enheter)

Apple-designet iMessage for å være sømløs på alle enhetene dine. Dette er grunnen til at du kan sende og motta iMessages fra iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Men hva hvis du vil stoppe iMessage fra å gå til iPad eller Mac? Hva om du vil begrense iMessages til bare iPhone? Dette er ikke et veldig populært bruker-tilfelle (fordi iMessages sømløshet og tvers av enhetskompatibilitet er en viktig funksjon), men når du vil forhindre at iMessages går til iPad (eller andre enheter), her er noen tips.

Hvordan stoppe iMessages fra å gå til iPad og andre enheter

Slå av iMessage

En av de enkleste måtene å forhindre at iMessages sendes til iPad eller Mac er å slå av iMessage-bryteren. Hvis du slår av iMessage på en enhet, slås bare iMessage av på den enheten.

Slik slår du av iMessage:

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på Meldinger.

Steg 2. Slå av bryteren for iMessage.

Dette er en teppet løsning. Når du slår av iMessage, vil du ikke kunne sende noen iMessage også.

Tweaking Send & motta

Det er et annet alternativ som forhindrer at Apple-ID-en din er tilknyttet iMessage-kontoen. Ved å gjøre dette vil du sørge for at iMessages ikke blir sendt til enheter der Apple ID fungerer som iMessage-mottakeren.

Å finpusse Send og motta på din iPhone

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Åpne meldinger.

Steg 2. Trykk på Send og motta.

Trinn 3. Trykk nå på e-post-ID-en under "Du kan nås av iMessage At" -etiketten for å fjerne den.

Forsikre deg om at iPad-en ikke har nummeret tilknyttet iMessage. (Kan sjekkes gjennom Innstillinger → Meldinger → Send og motta). Når du er ferdig, skal iPad-en din slutte å motta iMessages.

Det handler om det. Merk at dette vil slå av alle meldingsvarsler. Hvis du antar at iPad-en bare får iMessages (og det er det du har prøvd å stoppe eller deaktivere), burde dette være helt greit.

Det er alt, kompis!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar