Beste iPhone 6 / 6s Plus-saker i 2020: Formtilpassede, beskyttende saker for den store iPhone

Nå må du forhåndsbestille iPhone 6 Plus. Eller kanskje du forbereder deg på å stille opp i butikken. Du har kanskje også begynt å finne ut de beste sakene for å beskytte din iPhone 6 / 6s Plus. Hvis du ikke har det, bør du starte nå. IPhone 6 Plus er en enorm smarttelefon og det øker bare risikoen.

Det er interessant at det allerede er en enorm samling av iPhone 6 / 6s Plus-saker. Enhver produsent av etui - fra de store merkene til de små - har et utvalg av en iPhone 6 / 6s Plus-etui. Vil du velge det beste? Ta en titt:

Beste iPhone 6 / 6s Plus tilfeller i 2019

#1. Kepuch

Elegans personifisert! Dette er Kepuch herdet glass bakdeksel til din iPhone 6 og 6s Plus. Når TPU og herdet glassrygg kombineres, får du stil og styrke. Flaunt din iPhone med stil med denne saken.

En av de beste funksjonene i saken er dens slanke profil. Saken er så tynn at den knapt får tilstedeværelse. Den sklisikre støtfangeren lar deg holde telefonen din fast og gir et behagelig grep.

USP: Antislip støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 2. Incipio - DualPro

Denne DualPro-saken fra Incipio kommer med et hardt skall med en støtdempende kjerne som gir beskyttelse mot fall og ujevnheter. De to lagene gir et sammenkoblende forsvar som beskytter telefonen mot å bli skadet. Det slanke ytre skallet gir den nødvendige effektiviteten mens du bruker telefonen.

USP: To lag med forsvar

Sjekk ut på Amazon

# 3. JETech

JETech er et ledende tilbehørmerke som produserer høykvalitetsvesker for iPhones. Denne gjennomsiktige vesken er laget for iPhone 6 / 6s Plus. Saken er laget av PC og TPU; den slanke designen din gir ikke bulk på telefonen. Dessuten den ultra-gjennomsiktige saken.

Sjekk de hevede rammene som beskytter telefonens berøringsskjerm når du legger den ned. De fire hjørnene absorberer støt effektivt og skaper en enestående design.

USP: Unik støtdempingsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 4. Anker

Ankers produktive utvalg av iPhone-tilbehør kan imponere deg med stil, styrke og effektivitet. Denne ultrabeskyttende saken er laget for iPhone 6 / 6s Plus. Vesken er laget av herdet PC og holdbar TPU som beskytter telefonen mot banker og riper.

Når saken ikke er installert på telefonen din, ser den klumpete ut; men når du bruker saken, ser den overraskende slank ut. Ankers ultrabeskyttende etui tilfører bare 0, 17in og 2, 1 oz til din iPhone.

USP: Bedre grep, mindre glid

Sjekk ut på Amazon

# 5. BAISRKE

Den hvite marmordesignen til saken forteller alt. Den er utrolig stilig og iøynefallende. Designet, fargen og det innebygde - alt kombineres perfekt for å skape en sak som virkelig er uslåelig.

Støtfangervesken er laget av TPU myk gummisilikon, som beskytter din iPhone mot riper, støt og annen rutinemessig slitasje. Saken er presist kuttet ut, slik at du raskt får tilgang til viktige funksjoner på telefonen.

USP: Spesielt mønster

Sjekk ut på Amazon

# 6. FYY

FYY har en rekke elegante og fasjonable etuier til din iPhone 6 / 6s Plus. Det er så mange som 44 design, fargealternativer og mønstre å velge mellom. Denne rosa vesken er eksklusivt for damer, som har utviklet en god smak for tilbehør.

Denne saken er laget av førsteklasses PU-lær, som beskytter telefonen mot all skade. For enkelhets skyld har FYY lagt tre kortspor og en lomme for å lagre litt penger.

USP: Kickstand-funksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. OtterBox COMMUTER

OtterBox er et kjent merke som produserer tilbehør av høy kvalitet til iPhone. Merket har oppnådd elitestatus i saker og omslag. Denne saken er hentet fra Commuter-serien; i motsetning til andre tilfeller av OtterBox, kommer ikke denne med en skjermbeskytter.

Den tynne og lette saken fra OtterBox gir beskyttelse mot dråper, støt og støt. Portdekslene forhindrer dessuten at skitt og søppel kommer inn i enheten din.

USP: Portdeksler for å blokkere rusk

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen Tough Armour

Tøffe rustningssaker fra Spigen er kjent for sin robuste konstruksjon. De definerte knappene og forhøyede leppe beskytter knapper og berøringsskjerm.

Spigen har delt konstruksjonen i to deler: støtdempende TPU og holdbar hard PC. Sammen med får du en kickstand for håndfri visning av media.

USP: Store utskjæringer

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Ditt valg?

ATovellisten kan skilte med forskjellige saker og deksler til din iPhone 6 / 6s Plus. Du kan velge en eller flere saker for å holde stilen din frisk og levende. I tillegg til finesse, beskytter sakene telefonen mot riper, skrap, flekker, dråper og ujevnheter.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPhone 6s Plus belteklips
  • Beste iPhone 6s Plus-skjermbeskyttere
  • Beste iPhone 6s Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 6s vanntette tilfeller

Hvilken vil du plukke opp? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.