Beste Apple Watch Bands Storage i 2020: Hold dine bedårende band organisert

Jeg har en forkjærlighet for å samle elegante Apple Watch-stropper, ettersom jeg liker å style utseendet til smarturet per antrekk. Det funky armbåndet går fint sammen med en uformell utflukt. Og når det er tid for å se proff ut, er en skinnveske i ypperste klasse med imponerende lærreim veien å gå.

Men denne kjærligheten til fine utseende band har tatt tallet til et nivå der jeg må tilby ekstra omsorg for stroppene slik at de forblir like merkelige som noen gang før. Dette er nøyaktig hva som har ført til at jeg har undersøkt de beste lagringssakene for Apple Watch-band.

Bortsett fra å beskytte stroppene mot skrubber, holder holderne også bandene perfekt organisert, de ser uberørte og elegante ut som alltid. Hvis du også vil gi smartwatchbandene dine mer omsorg, kan du prøve et av mine favorittholdere av Apple Watch!

Beste Apple Watch Band Storage - 2019

Rask tilgang:

 • TimelyBuys
 • Nullmasse
 • Bandkeeper
 • YOOSIDE
 • Xchangeables
 • PACMAXI
 • IDEYAH
 • TYD LoO-sak
 • LANMU

#1. TimelyBuys

Med en slank og raffinert design, kan denne Apple Watch-lagringen fra TimelyBuys hjelpe deg med å holde bandene dine organisert. Holderen er skåret ut av skinn og har pent håndverk.

Interiøret er foret med glatt beige for å gi det nødvendige forsvaret til smartwatchbåndene dine. Så du kan stole på at denne holderen vil beskytte stroppene dine mot skrubber.

Takket være den nyttige glidelåsen holder den alle verdisakene dine trygt inne, slik at du kan bære dem komfortabelt under lang reise.

USP: Raffinert design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Nullmasse

Hvis du har nok av watchbands og leter etter en komplett arrangør som kan lagre og frakte dem mer praktisk, ville Zero Mass være veien å gå. Så hva gjør dette smartwatch-lagringsbrettet til et bedre alternativ?

Først og fremst kan den la deg holde opptil 20 band, noe som vil være mer enn nok til at du kan huse ditt elegante tilbehør.

Og den andre, den er godt bygget med en slangelæretette og myk fløyel. Derfor får stroppene dine den ønskede beskyttelsen fra stygge riper.

USP: Utvendig slangelæret

Sjekk ut på Amazon

# 3. Bandkeeper

For å tilby smartwatchbåndene dine elegant lagring for å hvile og forbli ripefri, kan du ikke gå galt med Bandholder.

Høflighet PU skinn, denne holderen føles ganske glatt å ta på. Dermed vil du få et mye bedre grep mens du holder i lagringsvesken.

Interiøret har fire sider hvor du vil kunne lagre flere band. Og med inkludering av magnetfliken, vil de holde seg trygt inne.

USP: Slank og sofistikert profil

Sjekk ut på Amazon

# 4. YOOSIDE

Enkelhet og bekvemmelighet er de to viktigste egenskapene til YOOSIDE. Denne armbåndsarrangøren er bygget av bomull av høy kvalitet og kan inneholde opptil fem armbånd, noe som skal være bra for normale behov.

På grunn av det myke interiøret, har bandene det ekstra beskyttelseslaget. I tillegg gjør den sammenleggbare designen den ultra-bærbar, slik at du kan holde den jevn i en liten lomme.

Når det gjelder farger, kommer YOOSIDE Apple Watch-bandets arrangør i fire bedårende fargetoner som svart, blå, mørkegrå og lysegrå.

USP: bomull av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Xchangeables

Det er et par grunner til at "Xchangeables" kan være verdig ditt valg. For det første har stropplagringen en stiv konstruksjon som tåler støt. Derfor er bandene dine garantert en ekstra sikkerhet.

Og for det andre har den seks rom hvor mange av bandene dine kan holde seg sikre. Hvorfor bare stropper, kan du til og med oppbevare brillene dine for å bære dem med fullstendig sinnsro.

Det transparente designet lar deg se på alt tilbehøret og raskt velge det som ser ut til å passe godt sammen med humøret eller stilen din.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. PACMAXI

Jeg ser på “PACMAXI” både som et mer praktisk og rimelig alternativ. For $ 11, 90 er denne klokkebåndarrangøren mye billigere enn de fleste av sine kolleger.

Til tross for at den har en relativt lav prislapp, kan denne lagringssaken tilfredsstille de grunnleggende behovene ganske bra. Den kan komfortabelt holde opptil 10 stropper. Og med den superhendige kroken, kan du henge den på veggen slik at bandene dine holder seg utenfor rekkevidde for frekke barn.

USP: Mer praktisk og rimelig alternativ

Sjekk ut på Amazon

# 7. IDEYAH

Skulle du ønske å gå for en ultrakompakt klokkebåndveske, kan “IDEYAH” passe inn i dine krav. Det som har fanget øynene mine i denne stropparrangøren er den velbygde designen som gjør det til et holdbart alternativ. De innvendige sporene kan inneholde opptil seks band.

Det myke PU-skinnet utvendig gir det et sofistikert utseende og gir også et litt behagelig grep. Og tilstedeværelsen av innvendig mikrofiber betyr at stroppene dine har den ekstra puten for å holde avstand fra skrubber. Til slutt fungerer glidelåsenheten pålitelig for å holde verdisakene dine trygt hjemme.

USP: Ultrakompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 8. TYD LoO-sak

Denne er en full-on sak som er designet for å beholde alle klokkebåndene og andre ting som din iPhone, ladekabel og til og med øretelefoner. Designmessig, det ser profesjonelt ut og bør være et ideelt aktivum for din lange reise.

Å snakke om materialet; saken er laget av PU-lær og har håndleddsstropp slik at du kan bære den komfortabelt. Inkludering av mikrofiber har forsterket foringsrøret. Som et resultat kan den tåle tilfeldige fall og til og med absorbere sjokk med letthet.

USP: Slagsikker konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. LANMU

LANMUs tilbud er litt annerledes enn andre. I utgangspunktet er det en holder som lar deg holde opptil fem klokkebånd perfekt organisert. Takket være det dobbeltsidige limet, kan det enkelt feste seg til skrivebordet ditt og holde seg stabilt.

Med den glatte finishen vil klokkestroppene dine føles komfortable mens du hviler på den. Når det gjelder holdbarhet, skal den overleve vanlig slitasje. I tillegg gir LANMU en pålitelig livstidsgaranti.

USP: Dobbeltsidig klebemiddel

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det! Så dette er stropparrangørene som har toppet samlingen min.

Hva er ditt valg?

Forutsatt; dine bedårende klokkestropper har endelig funnet det ideelle stedet å hvile og holde seg trygge. Gi meg beskjed om korpsholderen som har oppfylt dine forventninger.

Du vil gjerne se på disse innleggene også:

 • Beste Apple Watch skinnbånd
 • Beste Apple Watch rustfrie stålbånd
 • Beste Apple Watch Series 4 skinnbånd
 • Beste Apple Watch Series 4 rustfrie stålbånd

Liker du denne ekstrautstyret til Apple Watch? Ikke glem å ta et skudd til iGB-appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike innlegg.