De beste batteritrekkene for iPhone X i 2020: Legg ekstra juice til smarttelefonen din med Aplomb

IPhone X kan skilte med nydelig OLED-skjerm fra kant til kant, som er utmerket for å se på media og spille høyeoktanske spill. Imidlertid mangler det et robust batteri (2710mAh) som kanskje ikke holder full vipp, spesielt når du vil bruke smarttelefonen mye for å få mest mulig ut av favorittvideoene dine.

Det betyr at du trenger litt ekstra juice for å holde den på. Ta en titt på disse beste iPhone X-batterikassene for å lade smarttelefonen din med stil og fortsette å få mest mulig ut av det uten forstyrrelser.

Alle disse batteridekslene har en imponerende design. Derfor kan de også brukes som et frittstående etui med smarttelefonen din. Det viktigste er at de legger til mange batterilevetider på iPhone X, slik at du har mange ekstra spilletider!

De beste iPhone X batteri tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Trianium Atomic Pro iPhone X batteri etui
 • Ampr Batteretui til iPhone X
 • iPhone X batteri etui av Smiphee
 • Bærbar beskyttelsesladetilfelle fra OMEETIE
 • iPosible 6500mAh utvidet batteripakke
 • Yacikos 6500mAh batteri etui av Yacikos
 • LanLuk batteri etui med Qi trådløs lading kompatibel
 • 5200mAh batteri etui av VinPone
 • 4200mAh bærbar beskyttelsesladetui fra FNSON
 • NEWDERY 6000mAh Slim Battery Case
 • Swaller Ultra Slim Charging Case 4000mAh
 • 4200mAh batterideksel fra Alpatronix
 • Xooparc batteri etui [6500mah]

#1. Trianium 4000mAh batteri etui til iPhone X

Atomic Pro fra Trianium er lett en av de beste batteritilfellene for iPhone X. Selv om dette dekselet kommer med bare 4000 mAh batteri, kan det stole på at det gir over 100% effektiv lading. For et grunnleggende krav skal det være godt nok.

En annen kvalitet som gjør Atomic Pro skiller seg ut er støtfangerutformingen. I stor grad takket være den støtdempende rammen, vil din iPhone X ha det pålitelige skjoldet mot dråper. På toppen av alt gir Trianium en pålitelig livstidsgaranti.

USP: Støtdempende støtfangerdesign

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ampr iPhone X Portable Battery Case

ampr er et ledende tysk merke av iPhone-tilbehør som styrker din mobile livsstil. Dette batteriholderet holder din iPhone alltid fulladet. Alle batterikassene fra ampr er mellom 4100 og 5000mAh, slik at du kan bruke din iPhone slik du vil. Du kan lade din iPhone og denne batterikassen samtidig i løpet av natten, og dermed får du begge enhetene fulladet om morgenen.

Når du har installert denne saken på din iPhone, kan du kontrollere ladingen ved å bruke av-på-knappen. Dette gjør det enkelt for deg å slå av og på saken i henhold til kravet ditt. En viktig egenskap ved denne saken er at du kan bruke den vanlige lynkabelen til å lade denne ampr-batterikassen.

USP: Støtter lynkabel

Sjekk ut på ampr.store

# 3. Smiphee 4000mAh bærbar lade etui for iPhone X

Med 4000mAh kapasitet kan du få nesten dobbelt så lang batterilevetid på iPhone X med denne batterikassen. Du trenger bare å skyve iPhone X i saken for å komme i gang. Trykk på av / på-knappen på baksiden av saken i tre sekunder, så er du klar. Hvis du ønsker å bruke hodetelefoner, trenger du ikke å fjerne saken. Bare plugg den inn og nyt musikken. For å lade saken må du koble til laderen så begynner den å lade. trenger ikke å fjerne saken, men pass på at du bruker den originale 5V1A ladekabelen.

Foruten lademuligheter, er saken vanskelig nok til å tjene de tradisjonelle sakefunksjonene som å beskytte din iPhone mot riper og normale støt og fall. Til slutt er det tre vakre fargealternativer tilgjengelig.

USP: Meget effektiv lading

Sjekk ut på Amazon

# 4. OMEETIE Portable Battery Case [ 4100mA]

Når det gjelder å tilby en dyktig ladeløsning, er OMEETIE på linje med de beste. Avtalt, det har bare 4100 mAh batteri som kanskje ikke går bra med de som leter etter et kraftdyr. Imidlertid, de som ønsker et kompakt batterideksel med 100% ekstra kostnad, OMEETIE ville være et av de bedre alternativene der ute.

Bortsett fra å leve opp til oppgaven med å sørge for sikker lading, ser OMEETIE ut til å være like flinke til å tåle sjokk. Takket være den harde skall-bakplaten og den solide støtfangeren er batteridekselet i stand til å motstå støt. Dessuten føles saken med det myke materialet ikke glatt i hendene, noe som forhindrer utilsiktet utglidning.

USP: Ganske bra batteri i en slank formfaktor

Sjekk ut på Amazon

# 5. iPosible 6500mAh utvidet batteripakke

iPosible har produsert en overbevisende batterikasse til din iPhone X. Denne 6500mAh batterikassen kan lade enheten et par ganger, noe som gjør den til en perfekt ledsager for din iPhone X når du planlegger en to-dagers utetur.

Ved å bruke den avanserte synkroniserings-teknologien kan du lade iPhone og batterikasse samtidig. Dessuten kan du også synkronisere iPhone-dataene dine til Mac eller PC selv når saken er installert på telefonen. Denne batterikassen er sterk nok til å tåle daglig slitasje som telefonen din kan møte.

USP: Avansert synkroniseringsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 6. Yacikos 6500mAh batteri etui

Jeg har alltid likt sakene som pakker en trøkk over vekten. Yacikos batteri etui er en av dem. Ser du på den kompakte utformingen av saken, er det få som kan si at den har et solid 6500mAh batteri inni. Det betyr at din iPhone X vil ha luksusen på over 150% ekstra kraft til å ta på seg en serie Netflix-show eller actionfylte spill.

Bortsett fra å ha et robust batteri, er Yacikos heller ikke en pushover når det gjelder overlevende påvirkning. Den beskyttende designen kombinert med synkroniseringsteknologi gjør det til en nyttig ressurs for daglig bruk. For ikke å nevne, batteritasjen er like bra på et prispunkt på 20, 99 dollar.

USP: Over 150% ekstra kostnad

Sjekk ut på Amazon

# 7. LanLuk Battery Case [Qi Charging Compatible]

Hvis Yacikos hevder å være et flaggskipsmorder, så la meg fortelle deg at LanLuk tilhører samme liga. Selv i spesifikasjonskampen ser begge ut til å være på nakke til hals.

Den har også et kraftig batteri på 6500mAh. Så du kan forvente at dette udyret vil tilby mer enn 150% som lar deg bruke enheten mye. Selskapet hevder at batteridekselet kan beskytte iPhone mot farer som kortslutning og overstrøm også.

Har LanLuk en klumpete design? Nei. Verken virker verken klumpete eller ser ut til å være slank.

USP: Billig, men pålitelig ladeløsning

Sjekk ut på Amazon

# 8. VinPone 5200mAh batteri etui

“VinPone” har presentert en batterideksel som lover å tilby mer enn 150% ekstra kostnad. Og når jeg ser på 5, 200 mAh-batteriet, tviler jeg ikke på kapasiteten.

Med den sertifiserte brikken ombord gir den sikker lading på enheten din. Når vi snakker om design, ser VinPone holdbar ut. Med tillatelse til den harde PCen og det myke TPU-materialet; dekselet har fått ekstra styrke til å overleve humper.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. FNSON 4200mAh bærbar ladeveske

På tide å forbedre handsfree-mediene som ser på! “FNSON” kommer med en innebygd kickstand for å gi en mye forbedret filmopplevelse.

Bortsett fra har den 4200 mAh, som sies å levere opptil 150% batterilevetid. For normal bruk synes jeg det skal være nok. Når det gjelder holdbarhet, har FNSON et ekstremt robust foringsrør for å spre tilfeldig sjokk.

Og med synkroniseringsdesignet kan saken la enheten din koble seg til den bærbare datamaskinen uten ulemper.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 10. NEWDERY 6000mAh Slim Battery Case

NEWDERY har introdusert en moderne batterikasse for iPhone X. Fikk jeg ikke poenget mitt? I motsetning til de fleste batterideksler i markedet, har den Qi trådløs ladekompatibilitet.

Så hvis du vil ha en batterikasse som kan komme sammen med trådløse ladere sømløst, kan NEWDERY være verdt å ta en titt. Bortsett fra det, har det også et mer enn kapabelt 6000 mAh batteri som kan ta på seg kraftig med letthet. Gitt disse imponerende spesifikasjonene, synes en prislapp på 39, 99 dollar å være rimelig - uansett hvordan du ser på den.

USP: Qi trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

# 11. Swaller 4000mAh Ultra Slim Charging Case

På jakt etter en batterikasse som kan tilby tonnevis med strøm til smarttelefonen din? Swaller kan være verdt å se nøye på siden det har alt du ønsker å sikre at enheten din alltid forblir liv og spark! Den har et robust batteri på 4000 mAh og er utstyrt for å slå opp enheten raskere. Med den sterke oppbygningen er denne batterikassen fullstendig i stand til å holde utslag.

De pene utklippene og lydhøre knappene lar deg bruke enheten uten problemer. Til slutt er den tilgjengelig i tre imponerende fargevarianter.

USP: Kraftig batteri

Sjekk ut på Amazon

# 12. Alpatronix 4200mAh batterideksel

Alpatronix har produsert en batterikasse som har en lettere design. Den er slank og også lett i vekt. Denne ladetasken tillegger knapt din vekt på din elegante iPhone X. Uten å tilføre mye bulk tilbyr denne saken ekstra kraft og ekstra beskyttelse til din iPhone.

Du kan holde din iPhone X alltid ladet med denne kraftige batteri vesken på 4200mAh. Før du kan bruke denne saken, må du trykke på knappen for å slå av / på. Hold øye med batterinivåindikatoren, som reflekterer fire nivåer av batteristatus.

USP: 4-nivå batteriindikator

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Xooparc batteri etui [6500mah]

Xooparc er ganske enkelt en flott batterikasse som scorer høye poeng på alle sider. Det har innarbeidet 6500mAh batteri som kan gi nesten dobbeltlading til smarttelefonen. Den slanke passformen ser fin ut på iPhone. Synkroniseringsteknologi lar deg synkronisere og lade enheten din til datamaskinen uten problemer.

Når det gjelder beskyttelse, tåler batterihylsen støt; tilbyr pålitelig forsvar mot støt. Enda viktigere er at Xooparc tilbyr tre lyse og livlige fargevalg som passer din stil.

USP: Levende fargevalg

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Din favoritt?

Jeg antar at du har valgt en av disse batteripakkene til smarttelefonen din, ikke sant? Hvilken er det, og hva er egenskapene du har likt i det? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X slanke tilfeller
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • Beste iPhone X lærvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister for tilbehør til iPhone.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.