Beste stylus for iPad og iPhone i 2020: Tegn, klott og skriv effektivt

Stylus for iPads (og iPhones) er ikke mainstream-produkter som etui eller brygger. Men for noen få spesifikke nisjer er en iPad-pennen et veldig viktig tilbehør. Kunstnere, web / print-designere, spilldesignere og en rekke andre mennesker bruker stylusen. Selv studenter som foretrekker å ta notater på iPad, finner en stylus som et virkelig produktivt tilbehør.

Et storsøkt søk etter iPad-styluser avslører at markedet er ganske fylt med mange tavler. Og ganske mange av disse er produsert med gode standarder for kvalitet og ytelse.

Beste iPad / iPad-styluser for tegning, skriving og doodling i 2019

Rask tilgang

 • Buteny
 • Wacom
 • Cosmonaut
 • AmazonBasics
 • LIBERRWAY
 • Adonit
 • Tryllestav
 • CCIVV
 • Mixoo
 • Milemont
 • Evach

#1. Buteny

En digital penn fra Buteny sikrer perfekt balanse når du skriver noe på iPhone eller iPad. Dette gir deg en jevn flyt og færre feil. Skriftslagene dine kommer ikke på villspor når du jobber med viktig kommunikasjon. Den elegante og ergonomiske designen ser flott ut i hånden og lommen. For sitt slanke utseende kan det være et godt gavealternativ.

Designere og kunstnere vil gjerne bruke denne pennen siden den kun kan skryte av 1, 5 mm fin spiss, noe som forbedrer nøyaktigheten. Du kan fange til og med de minste detaljene når du tegner eller tegner noe på iPhone eller iPad.

USP: 1, 5 mm fin spiss

Sjekk ut på Amazon

# 2. Wacom Gen. 3 Bamboo Stylus Solo

Bamboo Stylus-soloen er bedårende og verdt å ta en titt for rask notatoverføring og navigering. Det ser ut og fungerer som et premiumprodukt designet for daglig bruk.

Den anodiserte kroppen gir Bamboo Stylus et raffinert utseende. Og det er pennhetten som beskytter gummiknuten. Du kan til og med bytte / bytte spissen. Dessuten har du tre farger å velge mellom.

USP: Ergonomisk trekantet design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Kosmonaut fra Studio Neat

Cosmonaut iPad-pennen er et resultat av å spørre "hvorfor er alle pyntene formet som en penn?" Den vidt gripende pennen er for kunstnere som klotter og skisserer mye og trenger noe større enn en pennlignende pekepenn.

Det er klart det gjør det enklere å doodle på en iPad. Det er en gummigrep-basert pekepenn med noen veldig kule utseende. Cosmonaut er et annet av høykvalitetsprodukter med stor respons på kapasitive berøringsskjermbilder.

USP: Enhanced Grip

Sjekk ut på Amazon

# 4. AmazonBasics Stylus

AmazonBasics Stylus til iPad er billig, effektiv og ganske anstendig for en berøringsskjerm. Dette er, igjen, en av de penneformede stylusene med en stor nibb. Den er egnet for tegning og doodling på iPad, selv om den også tjener de fleste andre formål.

Bortsett fra jevn seiltegning, kan du velge AmazonBasics i flere imponerende farger som blått, svart og sølv.

USP: Stor nibb

Sjekk ut på Amazon

# 5. LIBERRWAY

I motsetning til fingrene dine, er LIBERRWAYs digitale penn mer pålitelig ettersom den gir deg et bedre berøringspunkt enn fingertuppen. Med høyere nøyaktighet kan du stole på denne pennen for dine seriøse samtaler på iPhone og iPad. Spissen er laget av myk og ripebestandig gummi, som gir deg en jevn skriveopplevelse.

LIBERRWAY har produsert en lett og kompakt blyant, som er lett å bære. Kjøp en eller hele settet med ti digitale blyanter til deg og din familie. Og du sitter fortsatt igjen med noen få, du kan gi pennen til noen du er glad i.

USP: Kompakt og lett

Sjekk ut på Amazon

# 6. Adonit iPad Stylus

Adonit har et bredt spekter av iPad-styluser (akkurat som Wacom), men stylusene deres er forskjellige. Scriptet er en pekepenn som kommer med en nøyaktighet som er drevet av noen pikselrelatert teknologi. Resten av stylusene er også bra (Jot Touch, Jot Flip, etc.). Adonit er et premiumprodukt for en pekepenn - det kommer med en konstruksjon som knapt sees i andre stylusprodukter.

Takket være håndflateavslag og trykkfølsomhet gjør skriving og tegning mer praktisk. Det er ikke alt; du har også snarveiknapper for viskelær og høyreklikk som kan være veldig nyttige når du tegner. I tillegg betyr 80 timer lang batterilevetid at arbeidet ditt knapt vil stoppe.

USP: Palm-avvisning og trykkfølsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 7. MagicWand Mediadevil

Mediadevil Magicwand er en enorm samling av stilige berøringsskjermstiler til iPad. Det er mange varianter, hver spesifikt tykkere enn de tynne AmazonBasics-stilene. Det er fremdeles veldig bærbart - det er en pennstift uansett.

Den har en større nibb og er perfekt for å bruke iPad generelt og doodling. Utover å skrive, er MediaDevil tilgjengelig i fire attraktive farger som svart, rosa, grønn og stadig sjarmerende rød.

USP: Bred kompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. CCIVV

CCIVV tar nok vare på iPhone og iPad, og derfor har den laget en digital pekepenn med hybrid nettfiberspiss. Når du klotter noe på iOS-enheten din, lager ikke denne pennen noen skrapelyd; nibben glir lydløst over den glatte berøringsskjermen på enheten din. Dette er kraften fra en nettfiberspiss, som gir bedre ytelse enn andre gummipunkter.

Merket har laget et følsomt tips for denne digitale pennen, som beskytter enheten din mot fingeravtrykk, fett, riper og andre skader. Det er en fem tommer lang penn med en rørdiameter på 0, 33 tommer. Det er ganske behagelig å holde denne digitale pennen i hendene.

USP: Mesh fiber tip

Sjekk ut på Amazon

# 9. Mixoo

Mixoo er et flaggskipsmorder takket være den betydelige designen og ytelsen. Den digitale pennen har et elegant design som gir forbedret grep. Laget av rustfritt stål og aluminium i høy kvalitet, det er veldig holdbart.

Integrert med den transparente platen, gir den mer fleksibilitet og nøyaktighet. Den glatte spissen glir plettfritt på skjermen, noe som gjør det mer praktisk for deg å gjøre arbeidet ditt i ønsket tempo. Enda bedre, har du fem fargealternativer for å velge et fint aktivum for iOS-enheten din.

USP: Gjennomsiktig plate

Sjekk ut på Amazon

# 10. Milemont

Milemount har lagt spesiell vekt på den nøyaktige pekepennen. På grunn av det ultrafine pennepunktet integrert med en pekepenn, kan du velge små ikoner, klikke på små alfabeter og oppnå nøyaktig valg. Du vil gjerne skrive, tegne og lage innhold med bedre letthet og bekvemmelighet.

En bemerkelsesverdig egenskap ved denne pennen er at den ikke krever Bluetooth-tilkobling. Åpne pakken og begynn å bruke denne digitale pennen på iPhone og iPad; den kommer fulladet. La den indre kunstneren slippe løs kreativitet og fantasi.

USP: Ingen Bluetooth-tilkobling nødvendig

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Evach iPad Stylus

Denne pennen veier bare 13, 3 gram og tykkelsen på spissen er bare 1, 5 mm. Den er perfekt å bruke i lang tid uten å slite fingrene. Det innebygde batteriet kan vare opptil åtte timer etter å ha ladet det i minst en hel time. Utenom det, trenger du ikke å koble den til ved hjelp av Bluetooth. Det fungerer akkurat sånn.

Bufferenheten på spissen gir bedre opplevelse når du betjener den. Gitt prisen på pekepennen, er den mer egnet for nybegynnere og ikke for profesjonelle.

USP: Ingen Bluetooth-tilkobling nødvendig

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner!

Hva er din favoritt?

Antar du har valgt en fin digital penn til iOS-enheten din. Vil du fortelle oss noe om det og funksjonene du har funnet beundringsverdige i det?

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

 • Beste tegne-apper for iPhone og iPad
 • Beste fargeleggingsapper for iPhone og iPad
 • Beste tynnspiss
 • De beste merknadsappene for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar