Hvordan live stream video i Facebook på iPhone / iPad

Når det gjelder å uttrykke følelsene mine til fulle, gleder jeg meg aldri over å la ordene gå over streken. Og det er ingen grunn til at jeg skal holde dem tilbake i denne fantastiske verdenen hvor apper for sosiale nettverk styrer høsten.

"Facebook Live" har blitt startet for å la deg live stream videoen din til vennene dine eller publikum. Det er en fin funksjon å la dine synspunkter slå over hele linjen.

Hva med live streaming av videoen din ved hjelp av Facebook på iOS-enheten din? Høres interessant ut, er det ikke? La oss gi det en sjanse!

Slik bruker du “Facebook Live Video” på iPhone / iPad

Trinn 1. Start Facebook på iOS-enheten din.

Steg 2. Deretter trykker du på Live som ligger øverst i midten rett under søkefeltet.

(Alternativt kan du trykke på tekstfeltet - Hva er det i tankene dine? -Og velge Live Video )

Trinn 3. Deretter må du gi Facebook tilgang til kameraet og mikrofonen din.

Trinn 4. Nå må du skrive noe om videoen din. Trykk på Beskriv livevideoen din .

Trinn 5. Du kan veksle mellom bakkameraet og frontskytteren ved å trykke på pilikonet øverst til høyre.

Trinn 6. Når du er klar, trykk på “Go Live”.

(I tilfelle det er dårlig internettforbindelse, vil du se “Forbindelsen din er ikke sterk nok til å gå” over tastaturet. Trykk på den.)

En popup vises på skjermen som sier at videoen din sannsynligvis har tilkoblingsproblemer. Det foreslår at du flytter til et annet sted eller prøver å endre Wi-Fi-nettverket.

Hvis du synes internettforbindelsen er fin, kan du trykke på Go Live Anyway .)

Trinn 7 Til slutt, med 3, 2, 1 nedtelling, starter direkteavspilling. Vis frem talentet ditt til hjertets innhold. Når du er ferdig, trykk på Fullfør nederst i venstre hjørne.

Hvordan laste ned og dele Facebook Live Video på iPhone / iPad

Etter at du har spilt inn videoen, kan du legge den ut som vanlig. Hvis du vil laste ned den til kamerarollen, trykker du bare på pil ned-ikonet .

Du har muligheten til å velge publikum også; hvis du ikke valgte det tidligere. For å gjøre det, trykk på Venner og velg det foretrukne alternativet.

Hvis du ikke liker videoen og vil slette den. Bare trykk på Slett-knappen nederst og bekreft den.

Det er det! Nå, fortsett og livestream så mange videoer du vil.

Liker du denne artikkelen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

Utforsk flere hvordan du gjør det

Podcasts App Crashing i iOS 13 på iPhone: Mulige løsninger for å løse problemet

Jignesh Padhiyar En av brukerne på Apple Forum sa at siden han / hun oppdaterte til iOS 13, begynte podcasts-appen hennes å krasje hver gang brukeren ...

9 løsninger for å fikse ingen tjenester på iPhone-problemet

Jignesh Padhiyar Etter å ha vært i god mottakelse ganske mange ganger, kan jeg si at problemet "Ingen tjeneste" på iPhone er noe som ...

Slik setter du inn et gradsymbol på Mac: To raske metoder forklart

Suraj Padmasali Å være blogg på heltid, jeg må skrive inn et gradssymbol oftere enn ikke - spesielt når jeg betegner omfanget av noe dvs.