Hvordan aktivere og bruke Split-View i iOS 10 Safari på iPad

Påstått å være den største oppdateringen noensinne, har iOS 10 kommet med en rekke eksklusive funksjoner. Det er noen spennende iPad-spesifikke funksjoner som ideelt er designet for å forbedre brukeropplevelsen av smarte nettbrett.

Den siste iOS lar deg vise to vinduer side om side takket være en smart funksjon som heter Safari Split-View . Det er ganske likt Split-View mellom to apper. Kort sagt, det er enda en fleroppgave på sitt aller beste. La oss finne ut hvordan det fungerer!

Hvordan aktivere og bruke Split-View i Safari på iPad som kjører iOS 10

Trinn 1. Fra og med må du sette iPad-en din i liggende modus.

Steg 2. Start Safari. Nå kan du påberope delt visning ved å bruke fire metoder:

  • Trykk og hold på en kobling og velg deretter Åpne i delt visning .
  • Bare dra en fane til venstre eller høyre side av skjermen.
  • Trykk og hold på faneknappen, og velg deretter Åpne delt visning .
  • Bruk kommandoen + N snarvei for maskinvaretastatur.

Kan ikke endre forholdet mellom Safari Windows

Når Split-View er aktivert, har hvert Safari-vindu sin adresselinje, deling og bokmerke knapp og fane-grensesnitt. Det er som å kjøre to separate apper side om side, men faktisk er det fortsatt en app.

I motsetning til standard Split-View er det ikke noe alternativ å endre forholdet mellom Safari-vinduer. Hvert vindu tar halvparten av skjermen. du kan ikke endre dette forholdet.

Flytt faner mellom Windows

Du kan dra en fane fra den ene siden til den andre for å flytte faner mellom vinduer. Fanen vil beholde sin plass i historikken, slik at du kan bruke fremover og bakover.

Åpne tilstøtende nettleservindu

Hvis du vil åpne koblinger til det tilstøtende nettleservinduet, må du trykke og holde på en lenke og deretter velge Åpne på alternativ side .

Slå sammen alle Safari-faner

Hvis du raskt vil slå sammen alle Safari-faner over vinduer, må du trykke lenge på hvilken som helst faneknapp. Trykk deretter på Slå sammen alle faner.

Faner kan flyttes mellom nettlesere med samme status

Du kan bare flytte faner mellom nettlesere med samme status. Som for eksempel vil du kunne flytte en fane mellom to private vinduer eller vanlige vinduer. Du vil imidlertid ikke kunne blande og matche flyttede faner mellom vanlige og private vinduer.

Smart funksjon

Når den private koblingen åpnes i det tilstøtende delte vinduet, åpnes den i samme modus som mottaksvinduet for øyeblikket er i.

Det mest interessante er at hvis du avslutter Safari eller tvinger til å lukke appen, husker Safari hvor du slapp og starter automatisk sammen med alle åpne faner når du er engasjert på nytt.

Hva tar du for Safari Split-View i iOS 10? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar