Beste iPhone Cleaner-apper fra 2020: Keep Junk Files At Bay

En søm i tid sparer ni! Alle ubrukelige filer, informasjonskapsler og hurtigbuffer må rengjøres fra tid til annen for å forhindre at enheten din blir kapret av søppeldata. Hvis du sliter med å forhindre at unødvendige filer hoper seg opp, kan du ta hjelp av de fineste rengjøringsappene for iPhone.

Oftest er det lastebil med dupliserte bilder, unødvendige videoer og unødvendige filer som blir funnet som de virkelige skyldige bak rotet. Og hvis du stopper dem fra å bli montert ved å eliminere dem ofte, vinner du kampen uanstrengt. Hva disse topp iOS-rengjøringsmidlene gjør er at de lar deg spore opp de vanlige mistenkte og kvitte seg med dem med letthet, og dermed ikke bare holde enheten borte fra treghet, men også spare dyrebar tid.

Beste rengjøringsapper for iPhone og iPad i 2019

Les videre for å utforske de levedyktige alternativene, og velg det som ser ut til å være mer i stand til å imøtekomme ditt behov!

#1. Renere Pro

Skulle du ønske å administrere adresseboken din med mer stil, kan Cleaner Pro være verdt et skudd! Bruk den til å finne og slå sammen dupliserte kontakter, velg raskt gruppekontakter og fjern dem du ikke vil beholde lenger.

Ved hjelp av smartfilteret kan du øyeblikkelig finne kontaktene du trenger. Bekymret for sikkerheten til adresseboken din? Ikke noe problem, du kan sikkerhetskopiere hele kontaktene dine og gjenopprette dem når og når du vil. Videre lar den deg eksportere sikkerhetskopiene til Dropbox, Google Drive og til og med e-post.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Phone Cleaner av saar baruch

Denne gjør en god jobb med å la deg optimalisere lagring av iPhone. Du kan sømløst organisere media og utrydde de du ikke vil ha på iOS-enheten din lenger. Den lar deg sortere filene dine etter størrelse, slik at du umiddelbart kan finne ut skurkene som hogge mye plass.

Bruk det avanserte filteret til å finne duplikater og uønskede bilder i fotobiblioteket og fjerne dem med letthet. Det er også en rengjøringsmodus for nettet som lar deg bruke nettleseren med full ro i sinnet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Slidebox

Hvis du ønsker å ha en fullstendig bildebehandler for å holde biblioteket organisert og holde overflødige bilder unna, må du ikke se lenger enn Slidebox.

Du kan raskt slette unødvendige bilder med en sveipe og enkelt sammenligne lignende bilder for å spore opp de bildene som ikke er nødvendig. Appen har støtte for GIF og lar deg også merke bilder som favoritter.

Det fungerer sømløst med iCloud Photo Library for å sikre at alle bildene dine holder seg trygge i skyen og forblir lett tilgjengelige på alle enhetene. Selv om Slidebox er tilgjengelig gratis, må du oppgradere til premiumversjonen for å låse opp funksjoner som muligheten til å sikkerhetskopiere bilder i skyen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Remo Duplicate Photos Remover

Det er nok en duplikatfotoverfører for iOS. Men grunnen til at jeg har tatt den med på denne listen, er at den gir deg mer kommando enn mange av de ovennevnte appene. For eksempel kan du raskt merke / avmerke overflødige bilder i alle gruppene.

Videre kan du sjekke størrelsen, oppløsningen og andre viktige detaljer på bildene dine, slik at det blir lettere for deg å ta en endelig samtale på dem. Det holder hovedkopien trygg i hver gruppe, og lar deg også forhåndsvise bilder slik at du raskt kan finne de du ikke vil beholde lenger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Gemini Photos

Få "Gemini Photos" for aldri å la de uønskede bildene ikke bare rote hele fotobiblioteket, men også kapre masse verdifull lagring på iPhone eller iPad.

Det som har fått meg til å ønske denne appen er det superhendige verktøyet som gjør det å slette bilder ganske enkelt. Du vil raskt kunne oppdage bildene som er ubrukelige, og bare trykk på slett dem alle.

Takket være den sømløse skyintegrasjonen lar denne appen deg fjerne bilder ikke bare fra en bestemt enhet, men også fra hele enheter. Til slutt og enda viktigere: Gemini Photos gir førsteklasses sikkerhet, slik at personvernet ditt blir ivaretatt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Smart Cleaner

Synes du ofte at fotobiblioteket ditt er rotet med uønskede bilder? Prøv ut "Smart Cleaner" som lar deg kvitte deg med overflødige bilder og skjermbilder på en enkel måte.

Spor opp de store videoene og fjern dem alle raskt. En viktig funksjon ved denne appen er at den lar deg ideelt organisere bilder etter steder.

I tillegg kan du bruke den til å ta kontroll over adresseboken din. Slå sammen alle dupliserte kontakter og sikkerhetskopiere telefonboken.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Ren lege

For å holde telefonboken og fotobiblioteket ditt rotfritt, kan du ikke gå galt med "Clean Doctor."

Jeg har funnet merkbar i denne appen, er nøyaktigheten som den sporer opp bilder og videoer i store størrelser. Derfor kan du øyeblikkelig fange skyldige og sette dem i søpla.

Men Clean Doctor handler ikke bare om å bli kvitt de unødvendige skuddene. Du vil bruke denne appen til å skyte duplikatene og holde adresseboken ryddig. Det er ikke alt, det lar deg også sette opp maskerte bilder for å ivareta personvernet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Telefonrensere

Jeg har funnet Phone Cleaner opp til merket først og fremst basert på funksjonalitet. Du kan bruke denne iPhone-rengjøringsappen for å få tilgang til alle de store bildene og videoene som har brukt mye lagringsplass på enheten din og fjerne dem.

Enten det er dupliserte bilder eller de du har importert fra datamaskinen din, lar appen deg spore opp alle lagringshogging-mediefiler. Å utslette dem blir dermed en problemfri oppgave.

I tillegg kan du oppgradere til Phone Cleaner Pro ($ 4, 99) for å dra nytte av mange funksjoner, for eksempel muligheten til å legge ubegrensede filer til favoritten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Quick Heal Optimizer

Last ned denne appen for å oppnå bedre ytelse på iPhone. Denne appen optimaliserer hastigheten og ytelsen til enheten din og viser din iPhone helse med farger som grønt, oransje, brunt og rødt.

Appen fjerner minnet som ikke er brukt i bakgrunnen av iPhone-appene du bruker regelmessig. Enheten din samler midlertidige filer som blir renset av denne Quick Heal Optimizer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Mobilrens

"Mobile Cleaner" er litt mer enn bare et rengjøringsverktøy for iPhone-lagring. Akkurat som de fleste appene som er nevnt i denne lineupen, fungerer den pålitelig ved å la deg eliminere alle unødvendige bilder og videoer. En annen betydelig funksjon ved denne appen er at den lar deg rydde opp i kontaktene dine også.

Bortsett fra å la deg slette søppelfilene, viser den også informasjonen om brukt og tilgjengelig minne. Dessuten er Mobile Cleaner perfekt når det kommer til å overvåke Internett-tilkoblingen.

Pris: $ 9.99

nedlasting

Det er ganske mye det!

Valget ditt?

Så hvilken av appene ovenfor har du valgt å holde enheten fri for ubrukelige filer. Det ville være flott å vite din favoritt i kommentarfeltet nedenfor.

Ikke gå glipp av:

  • Beste filbehandlerapper for iPhone og iPad
  • De beste merknadsappene for iPhone og iPad
  • Beste oppgavehåndteringsapper for iPhone og iPad
  • Beste kontaktbehandler-apper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar