Beste katalogadministrasjon iPad-apper i 2020: Tilpasse og administrere kataloger i profesjonell måte

Enten du er student, salgsrepresentant eller distributør, trenger du disse beste iPad-katalogadministrasjonsappene for å holde alt i perfekt orden. Heldigvis er disse katalogadministrasjonsverktøyene designet for å være smarte og gjøre oppgaven din med å ta kontroll over biblioteket ditt smertefritt.

Du kan legge til, redigere og administrere elementer enkelt. Synkroniser filene dine med skyen for å holde dem trygt og få tilgang til dem raskt hvor som helst. For å forhindre at andre griper inn i dine personlige filer, bruk passord eller Touch ID for å låse appen. Finn ut hva mer disse katalogappene kan gjøre for deg!

De beste iPad Catalog Management Management-appene fra 2019

#1. Libib

Libib er en ganske nyttig app som lar deg ta fullstendig kontroll over katalogen din og holde den strømlinjeformet. Du kan bruke strekkodeskanneren til å legge til elementer umiddelbart. En bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er at den lar deg legge til flere typer biblioteker.

Siden alle dataene dine synkroniseres direkte med Libibs nettsted, forblir de sikre og tilgjengelige fra hvilken som helst av enhetene dine. Det rene grensesnittet kombinert med de enkle funksjonene gjør det veldig nyttig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Håndtrykk

På grunn av muligheten til å lage presentasjon av kataloger og til å skrive bestillinger raskt og enkelt, er “Handshake” et must for salgsrepresentanter, produsenter og distributører. Du kan selge flere linjer på en gang og kunne håndtere ordrer for hele salgsteamet med liten innsats.

Dessuten får du muligheten til å sette opp salgsområder og ha full kontroll over kundelisten. Den lar deg angi priser etter kundegrupper. Sjekk ut sanntids varetelling og følg med.

Pris: Gratis

nedlasting

Les også: Beste iPad-inventaradministrasjonsapper

# 3. Pepperi salgsrepresentant

“Pepperi Sales Rep” er i mål når det gjelder å gi deg den nødvendige kontrollen over katalogstyring. Takket være muligheten til å gjøre oppgaven med å administrere katalogen superenkelig, er den svært nyttig for grossistdistributører, produsenter av merkevarer, feltagenter og salgssjefer, etc.

Det er flere katalogbøker for forskjellige valutaer så vel som salgskanaler for produktene dine. Bruk sveipkontrollene for å skanne bilder av høy kvalitet på produktene dine. Flere visningsalternativer og tilpassede felt gir lette bekvemmeligheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. CatalogIt

Vil du forenkle katalogiseringsprosessen? "CatalogIt" kan være det riktige svaret på dine behov.

Du kan raskt opprette oppføringer og administrere dem enkelt. Ettersom det tillater flere brukere per konto, har du full frihet til å samarbeide med vennene dine.

Basert på dine spesifikke krav, kan du holde alle oppføringene dine organisert. Med det øverste krypteringsnivået, sørger CatalogIt for at alle dataene dine forblir sikre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. ClickOrder Lite

Med ClickOrder er det utrolig enkelt å lage og administrere katalog. Du kan raskt sette inn bilder fra fotobiblioteket, sette inn produkt og generere bestillinger med letthet. Det lar deg skrive ut ordrebekreftelse fotografisk så vel som tekstformat.

Du kan sende bestillinger via e-post i PDF. Som referanse kan du enkelt få tilgang til produkter og kundearkiv. Det gir også administrasjonskonvertering av enheter.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 4. Mediekatalog

Vil du ha mediene som filmer, videoer, musikk og spill pent organisert på iOS-enheten din? “Mediekatalog” er det beste svaret på behovet ditt.

Du kan gruppere katalogen etter katalogtype og sjanger. Det gir deg også muligheten til å skrive ut katalogen din. Videre lar den deg eksportere katalogen din som en PDF-fil. Du kan sende filen til vennene dine via WhatsApp og legge den ut på Facebook.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Flipper kataloger

På tide å komme på toppen av katalogene dine og administrere dem med den nødvendige teft! “Flipper Catalogs” er ganske ryddig når det gjelder funksjonalitet. Du kan bruke denne appen til å opprette alle katalogene dine mens du er på farten.

Håndter produktgruppene dine enkelt og legg til og med tilpassede egenskaper til dem. Den lar deg vise flere videoer og bilder for hvert produkt for å presentere dem på en bedre måte.

I tillegg kan du dra nytte av den fantastiske logoen og toppgrafikken for å legge til firmamerket ditt. Enda bedre, lar appen deg sende produktbildene via WhatsApp og legge dem ut på sosiale nettsteder som Facebook og Twitter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Showcase Salg

Showcase Sales er grunnlagt som et slagkraftig katalogstyringsverktøy som gjør det eksepsjonelt brukervennlig for selgere og markedsførere. Enten det er å legge til, redigere produkter og priser eller tilby promotering, det lar deg gjøre arbeidet raskt og sømløst.

Med det effektive innholdsstyringssystemet kan du håndtere salgsmateriell og digital katalog med aplomb. Siden det også fungerer frakoblet, blir ikke det viktige arbeidet ditt avbrutt, selv ikke når internett går.

En annen bemerkelsesverdig funksjon som gjør denne appen rett på pengene, er støtten til flere språk, inkludert engelsk, indonesisk, italiensk, portugisisk, russisk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. CREAM avtale

CREAM deal-appen er en katalog-app-cum-sales-app som lar deg raskt opprette bestillinger for kundene dine. Du kan enkelt legge til utvalgte varer i handlekurven, spesifisere beløpet og tilby rabatten. Det lar deg stille fleksibel pris og administrere rabatter uten problemer. Det er også et alternativ å legge ved fakturaer og firmalogo.

Den gratis versjonen av appen lar deg håndtere tre kunder og presentere 20 produkter. Du må oppgradere til pro-versjonen for å bruke denne appen uten begrensninger. (Katalog med ubegrensede produkter: $ 27.99, 100 produktkatalog: $ 24.99.)

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. catalogueapp

“Catalogueapp” er en komplett katalogadministrasjonsapp. Med støtte fra alle dokumenttypene og mediene som tekst, 3D-modeller, PDF-er, presentasjon, bilder og videoer, gir det deg den nødvendige enkelheten til å holde alle filene og dataene dine organisert.

Du kan tilpasse den til å oppfylle dine krav ideelt. Appen kommer med mQuest-programvare som hjelper deg med å få tilbakemeldinger fra kunder og undersøkelser. Ved hjelp av den integrerte lead management-funksjonen kan du enkelt registrere kontaktdata og automatisk generere oppfølgings-e-poster. Den støtter flere språk, inkludert kinesisk, russisk, arabisk, etc. - 15

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Bruk nå best mulig av disse nyttige katalogadministrasjonsappene for å holde biblioteket ditt i perfekt orden. Det lønner seg å holde alt organisert, ikke sant? Jeg er sikker på at disse appene vil oppfylle oppgaven din og levere varene til deg med elan.

  • De beste personlige finansapper for iPhone og iPad
  • De beste visittkortleser-appene for iPhone og iPad
  • Beste strekkode- og QR-kodeskannerapper for iPhone og iPad
  • De beste prosjektstyringsappene for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, for aldri å gå glipp av de siste appoppdateringene våre.