Beste mote-apper for iPhone og iPad 2020: På tide å style utseende

Tenkte du kunne style mer elegant? Jeg vil anbefale deg å velge en av disse beste mote-appene for iPhone, ikke bare for å hjelpe deg med å se strålende ut, men også være et ikon for mange. Med disse appene kan du øyeblikkelig finne ut hva som legger seg på deg grasiøst og hva slags klær du trenger å handle.

Moteappene anbefaler deg også hvilken type klær du liker. Du kan også spørre samfunnet om hva du skal ha på deg. Bla gjennom massevis av de siste varene og handle øyeblikkelig de du synes er imponerende. Vil du vite mer om denne distinkte samlingen av de 10 beste appene for iOS? La oss gå over!

Beste mote-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. SHEIN Shopping

Med “SHEIN Shopping”, vil du raskt finne ut oppsiktsvekkende moteideer. Bli med i det enorme samfunnet for å oppdage og dele noe unikt. Med de tusenvis av trendy elementer og mer enn 200 nye ankomster daglig, vil du alltid ha noe fascinerende å oppdage.

Du vil lagre produkter på ønskelistene dine og kjøpe dem senere. Lag stilige antrekk ved å mikse og matche kule ting. Videre, finn ut hva vennene dine gjør opptil, og søk råd for å forbedre moteerklæringen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Roposo

Denne er grunnet for fashionista! Med Roposo kan du dele gode historier om stil med et stort samfunn, og også samhandle med dem for å ha mordereideer om hvordan du kan vende din eleganse som ingen andre.

Oppdag trender innen sminke, mote og skjønnhet, og hold deg i takt med dem for å være et ekte ikon for mange. Salgsvarsler lar deg aldri gå glipp av varene som er på trefflisten din. Fremfor alt kan du følge kjendiser for å få mer inspirasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Fashmates

Fashmates kan holde deg i trenden. Med denne appen på vei, kan du holde deg i sløyfen med mote, kunst, skjønnhet og til og med boliginnredning.

Du vil utforske stilige klær og tilbehør og handle dem med letthet. Og hvis du noen gang vil ta hjelp av vennene dine til å finne ut hvilken farge eller stil som vil se fin ut på deg, kan du lage en avstemning for å få riktig tilbakemelding.

Det er ikke alt; Du kan også sjekke settene laget av fashionistas og trendsettere. Videre lar Fashmates deg få kontakt med likesinnede og dele tanker med dem.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Vogue

Skulle du noen gang ha lyst til å være et skritt foran andre og fange opp alle de siste nyhetene innen mote og skjønnhet, må du gå for Vogue. Jeg har funnet appen ganske smart da den anbefaler åtte historier basert på hva som stjeler øynene dine helt fra begynnelsen.

Se de spennende videoene, ta et glimt av de oppsiktsvekkende bildene fra seksjoner på Vogue.com og Vogue magazine. Har du ikke tid til å lese noen historier? Ikke noe problem. Du kan redde dem til å ta dem i ditt eget tempo.

Du kan også holde kategorien om den høytflyvende kjendisstilen, hjem, bryllup, mat, reise og underholdningsfortellinger. Og ja, ikke unnlater å aktivere varsler for å holde deg i loopen!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. pinte~~POS=TRUNC

La oss si det ut av veien, Pinterest er ikke en full-on mote-app. Men hvis du vil være i tykt og tynt av de hotteste trendene, må du være på denne plattformen.

Naviger gjennom artiklene som for øyeblikket er over hele Internett. Ta en titt på de anbefalte historiene du liker å lese. Dessuten kan Pinterest også hjelpe deg med å samarbeide med vennene dine for din kommende tur, slik at alle er perfekt ombord!

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Kaleidoscope

Når du vil se på ditt aller beste, er det bedre å ha riktig guide. Det jeg virkelig liker med denne moteappen er at den gir viktige råd gjennom nettprat. Bli kjent med hvilken duk som blir pent på deg og hvilken du bør ha på deg.

Det finnes også hvordan du bruker opplæringsprogrammer som kan vise seg å være enorme nyttige i å la deg enkelt finne ut hva som får deg til å skille deg ut. Med mange tiltalende stiler, spesielle utskrifter og spektakulære stoffer, vil alle dine spesielle valg ideelt møte den perfekte match.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. INSTYLE Magazine

INSTYLE Magazine er uunnværlig for de som ønsker å være et moteikon! Appen tilbyr deg alt du ønsker å style deg selv på en attraktiv måte og være trendsetter.

Oppdag varme motetrender, beste skjønnhetskjøp, sminke og mer. Det er en nyhetsfeed for å bla gjennom artikler relatert til mote. Ikke gå glipp av de nyeste videoene og attraktive bildene som holder deg synkronisert med alle hendelsene. Dessuten tilbyr appen også kjendisstilhemmeligheter som hjelper deg å drepe elegant!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Koovs.com

Koovs.com er en fryd for både kjøpere og fashionistas! Dette er hva du bør bruke for å følge med på den hotteste kolleksjonen og velge fantastiske dameklær, herreklær, tilbehør, smykker og mer til en konkurransedyktig pris. Du kan filtrere produktene basert på kategori, farge, nyankomne, anledninger, merker, størrelse og til og med pris og velge det som er tidsbestemt for din smak.

Ah, sørg for å se på de eksklusive catwalksvideoene for å se passform og snitt på ethvert produkt før du går til det. Følg enhver kjendis og ønsker å etterligne ham / henne? Vel, du kan også sjekke hva kjendisene har på seg. Enda bedre, appen holder deg varslet om hotteste tilbud for å sikre at du aldri går glipp av dem!

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. StyleDotMe

StyleDotMe er et must-have for folk som alltid vil se fasjonable ut. Appen gir mote-råd fra eksperter, slik at du fortsetter å fange øyebollene på blikket.

Klarer ikke å bestemme hvilket antrekk du skal ha til en spesiell begivenhet? Du kan avstemme dine venner og følgere for å hjelpe deg med å velge et mer passende alternativ for deg. Bare i tilfelle du vil ha presserende råd om noe, kan du dra full nytte av live-timeren.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Lakme Makeup Pro

Vil du alltid se på ditt glødende best? Du må holde “Lakme Makeup Pro” under radaren din!

Den er designet for å jobbe med din sminke-app i sanntid som gjør iPhone-kameraet ditt til et speil. Du får sjansen til å sjekke ut alle Lakme-produktene og finne ut hvordan de kan gjøre liv i din skjønnhetskvotient. For eksempel kan du bruke fascinerende sminke og forberede huden din for å ha en god ide om hvordan sminkeproduktene stables opp på deg.

Enda bedre, du får også en sjanse til å prøve ut de signaturens trendy utseende foreslått av LakméMakeup Experts!

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

ShopStyle

ShopStyle kan være faste favoritter for både shoppere og fashionistas. Appen lar deg bla gjennom de nyeste klær, joggesko, sko, vesker, søte antrekk fra flere kjente merker som Nordstrom, Valentino, Thom Browne, Givenchy, Nike, Neiman Marcus og mer.

Du kan sammenligne prisene og velge bedre tilbud. ShopStyle tilbyr også tilpassede anbefalinger basert på hva som passer din smak bedre. Derfor trenger du ikke å satse mye på å velge ønsket kluter.

Pris: Gratis

nedlasting

Din favoritt?

Med disse appene vil du ikke ha noen problemer med å finne frem fantastiske moteideer. Design antrekket ditt og del dem med motevenn og vennene dine. I tilfelle du mangler litt inspirasjon, kan du søke det fra eksperter eller likesinnede. Hva synes du om disse appene, og hvilke har du plukket opp for å la deg utforme utseendet ditt som ønsket? Gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Når vi snakker om mote, vil du gjerne sjekke ut disse relaterte innleggene:

  • De beste appene for iPhone og iPad
  • Beste kupongapper for iPhone og iPad
  • Beste Logo Maker-apper for iPhone og iPad

For å lese flere slike topp iPhone-app-lister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar