Hvordan konfigurere og bruke viderekobling på iPhone

Viderekobling er en operatørspesifikk funksjon (som Personal Hotspot). Hvis du har en iPhone i et nettverk som støtter viderekobling av anrop, kan du konfigurere den veldig enkelt og videresende alle innkommende anrop til et bestemt nummer.

Ikke mange mennesker bruker aktivt viderekobling på iPhonene sine, men det viser seg å være en veldig nyttig funksjon hvis du er opptatt og ikke kan ta anrop og i stedet vil viderekoble dem til et annet nummer.

Hvis du noen gang har lurt på hvordan du videresender samtaler fra iPhone til en annen telefon, er det ganske enkelt og faktisk bare for enkelt.

Før du kommer i gang, må du imidlertid finne ut fra operatøren om de lar deg komme inn på den funksjonen. Noen transportører har gebyrer for viderekobling av samtaler mens andre ikke gjør det. Det er landsspesifikt også. Så før du kommer i gang, kan du sjekke den informasjonen med transportøren din. Ellers fungerer det bare ikke.

Hvordan aktivere og bruke viderekobling på iPhone

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Bla ned og trykk på “Telefon.”

Steg 2. Trykk på "Viderekobling av samtale."

Trinn 3. Slå på bryteren ved siden av viderekobling .

Trinn 4: I det øyeblikket du slår den på, vises "Videresend til" . Trykk på den og skriv inn nummeret du vil videresende samtalene til.

Trinn 5. Når nummeret er lagt til, aktiveres viderekoblingen av samtalen. Det er ikke andre alternativer å velge eller finpusse her. Det er bare vanlig, men det fungerer. Du bør se et tegn (som det er vist på skjermbildet nedenfor) på statuslinjen. Dette er en bekreftelse på at samtalene dine blir videresendt til et spesifisert nummer.

For en innringer er det en sømløs skift slik at ingen egentlig vet hvor samtalen faktisk går. For eksempel, hvis du tilfeldigvis videresender det til ditt hjemnummer, vil ikke innringere vite før noen henter telefonen tilbake hjemme og forteller dem at du har videresendt samtalen.

Hvis du videresender samtalen til et ugyldig nummer eller et nummer som ikke lenger fungerer, vil anroperne bare anta at nummeret ditt ikke fungerer.

Så der har du det. Det er ganske enkelt å videresende samtaler fra iPhone.

Det er alt for nå!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.