Apple Kill Switch har redusert iPhone-tyveri over hele verden

Siden implementeringen av «drapsbryteren» i fjor, har iPhone-ranrelaterte forbrytelser falt betydelig over hele verden. I en rapport utgitt av New York Times har iPhone-tyveri i London falt 24%, San Francisco med 38% og New York med 19%.

Sammenlignet med i fjor er dette store forbedringer, og alle tegn peker på tillegg av drepebryteren. Spesielt når du tenker på at andre mobilrelaterte tyverier fortsatt er på vei oppover eller har holdt seg den samme. Selv om antall iPhoner som er i bruk fortsetter å øke, har antallet tyverier sunket takket være funksjonen for fjernbryter.

Hvordan sette opp og bruke Kill Switch

Apple kill-bryteren eller aktiveringslåsen var en funksjon som er lagt til iOS 7 som lar brukere fjernlåse og tørke av iPhonene sine i tilfelle telefonene deres blir stjålet eller mistet. For å aktivere denne funksjonen, må du først aktivere "Finn min iPhone." Gå til Innstillinger -> iCloud -> Logg på med Apple-ID-en -> Slå på Finn min iPhone .

Hvis telefonen din er tapt eller stjålet, kan du aktivere drepebryteren:

Trinn 1. Besøk icloud.com/find

Trinn 1. Logg deg på med Apple-IDen din og sett telefonen til "tapt modus."

Du har muligheten til å vise et telefonnummer og en melding i tilfelle telefonen ble mistet og funnet av noen som er fine nok til å returnere den til deg.

Du kan ellers fjerne alle dataene eksternt, og de blir låst.

Med iCloud Activation, som en avskrekkende middel for tyver, hvis iPhone fjernes tørkes og låses, kreves den opprinnelige eierens brukernavn og passord for å aktivere telefonen på nytt for bruk med en trådløs transportør.

Uten disse opplysningene forblir iPhone kryptert og låst og forhindrer noen fra å bruke den.

Funksjonen er imidlertid ikke perfekt; sikkerhetseksperter forklarer at det er måter å omgå Apple kill-bryteren på.

For eksempel, for å aktivere låsen, må det sendes et signal til din iPhone, hvis tyven klarer å plassere iPhone-en din i flymodus og blokkerer alle innkommende data før du implementerer kill-bryteren, vil ikke telefonen motta signalet om å tørke og låse seg selv. Vi rapporterte også om en feil som lar deg omgå det påkrevde iCloud-passordet.

Microsoft, Samsung og Google vil følge

Disse problemene tar imidlertid ikke vekk fra den enorme suksessen drapsbryteren har brakt til markedet. Så mye at Google og Microsoft nå jobber med å implementere en egen kill-switch for sine enheter.

Ettersom tyveriet av Samsungs Android-baserte enheter som ikke inkluderer en kill switch økte med 51% i New York, har Samsung implementert for deres toppnivå-enhet, S5, deres egen versjon av kill switch.

Reaktiveringslåsen krever at brukerne oppretter en konto direkte med Samsung og autentiserer telefonen deres via et andre oppsett som ligner på iOS 7-låsen. Microsoft jobber med CTIA for å forbedre funksjonen “Finn min telefon” slik at brukere kan fjernlås og tørke telefonene deres hvis de blir mistet eller stjålet og forhindrer reaktivering uten riktig legitimasjon. Det er imidlertid ingen frist for når disse nye funksjonene vil bli gjort tilgjengelig.

Så dette er en av de beste og nyttige funksjonene som iPhone-brukere fant, jeg er sikker på at du også har funnet det nyttig.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår for å lese mer spennende historier.